Op zoek naar australische herder bruin?

australische herder bruin
De Australian Shepherd aussiedogs.
De Australian Shepherd. De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijver, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. Pas sinds 1996 is de Australian shepherd een door het FCI erkend ras. De Australian shepherd is een middelgrote hond met afgewogen proporties. De vacht is halflang en licht kruis. Op de kop, de buitenzijde van de oren en de voorkant van de voorpoten is de vacht glad. De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Ze gaat van blue-merle of red-merle tot eenkleurig zwart black of bruin red of helemaal wit.
Rasbeschrijving www.australian-shepherds.nl.
De vacht is kort en zacht op hoofd, oren, voorzijde van de voorbenen en onder de punt van de sprong. Kleur: blue merle, zwart, red merle en rood, alle met of zonder witte aftekening en/of tankleurige vlekjes. Schofthoogte: reu 50-58 cm, teef 45-53 cm. Karakter van de Australian Shepherd. De Australische herder is op de eerste plaats een gebruikshond. Hij is zeer veelzijdig inzetbaar, hoedt eenden net zo gemakkelijk als schapen, en kan ook met paarden of rundvee prima uit de voeten. Van origine is de Aussie gefokt om te werken op de grote ranches, van waaruit de honden het ruige, dichtbegroeide land in werden gestuurd om zelfstandig half wilde kuddes koeien die niet naar huis wilden op te halen. Hierdoor legt de Aussie met gemak grote afstanden af en kan zeer zelfstandig werken. Het is een geweldige hond; erg atletisch, intelligent en trouw.
De Aussie JARNICK'S' AUSSIESHOME.
De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijvers hond, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. De Australian shepherd is een middelgrote hond met afgewogen proporties. De vacht is halflang en is glad of licht gegolfd. Op de kop, de buitenzijde van de oren en de voorkant van de voorpoten is de vacht glad. De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Ze gaat van blue-merle of red-merle tot eenkleurig zwart black of bruin red.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Australische herder Alles over hondenrassen.
De beste manier om de Australische herder samen met kinderen en andere huisdieren te helpen is door hem vanaf jonge leeftijd mee op te voeden. Koop nooit een puppy van een onverantwoordelijke fokker, puppymolen of dierenwinkel om een gezonde hond te krijgen.
Australian Shepherd Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De vacht is er in vier geaccepteerde kleuren: zwart, blauw merle, rood, en rood merle. Een verscheidenheid van witte en bruine aftekeningen kunnen voorkomen op het gezicht, borst, voorkant en achter poten. Trainen en opvoeden. Australian Shepherds zijn makkelijk te trainen. Ze profiteren van vroege socialisatie en een basis aan gehoorzaamheid. Het is belangrijk dat zij weten wie de baas is anders zullen ze proberen om controle over te nemen. De Australian Shepherd heeft een vaste, eerlijke, consistente en effectieve baas nodig. Hun hoge intelligentie en scherp leervermogen maakt herhalende training saai voor ze. Activiteit en bewegen. De Australian Shepherd vraagt om een buitensporige hoeveelheid beweging. Een simpele wandeling is niet voldoende.Ze zijn op hun best wanneer ze een groot deel uitmaken van de familie en als ze mogen werken voor de baas. Australian Shepherds worden niet aanbevolen voor wonen in een appartement. Rasgroep: Herdershonden en Veedrijvers. Leeftijd: 12 13 jaar.
Australian Shepherd Hondenrassen Medpets.nl.
Ras afkomst: Verenigde Staten. Andere rasnamen: Australische Herdershond. De vacht bestaat uit halflang, steil of licht gegolfd haar met een dichte ondervacht. De Australian Shepherd komt voor in de kleuren Blue Merle, Redmerle leverkleur, effen zwart of bruin, eventueel met tankleurige aftekeningen en wit. De Australian Shepherd heeft relatief weinig vachtverzorging nodig.
My Family Hondenpenning Australische Herder RenevanderWesten.nl Dierenwinkel Rene van der Westen.
My Family Hondenpenning Australische Herder. My Family Hondenpenning Australische Herder. View Full Screen. My Family Hondenpenning Australische Herder. Normale prijs: 1795., Special Price 1595., Zet op verlanglijst. Voeg toe aan productvergelijking. My Family Hondenpenning Australische Herder. Deze hondenpenningen zijn leuk, trendy en echte eyecatchers.

Contacteer ons