Zoeken naar australische herder kennel

australische herder kennel
Dailo's' Australian shepherds dailoskennel.
Waar wij ook super trots op zijn niet allen in de Show maar ook in de sport of gewoon als maatje en huishond qua uiterlijk karakter, en gezondheid. if you are looking for a puppy check this out. 2 Nieuwe combinaties gedekt! voor meer info stuur een berichtje. 1 nest geboren 2 black tri reutjes nog beschikbaar. black tri male puppy 7 months old available.
Home De website van tearaways!
Pups De website van justtooclever!
LET OP en ben voorbereid. KOOP GEEN AUSSIE ALS INVESTERING. Goede fokkers die een kennelboekhouding voeren zullen meestal verlies lijden op jaarbasis. Zoals u hier boven kunt zien zal één hond al zeker 10000, per maand kosten. En dat is zeer zeker niet onrealistisch. Bij dat bedrag moet een fokker nog eens alle gezondheidsonderzoeken, zoals HD, ED jaarlijkse ogentest, DNA onderzoeken e.d per hond erbij tellen. Daar komt nog bij het reizen met de teef naar een dekreu internationaal shows, trainingen, voeding, lidmaatschapgeld, stamboomkosten, chipkosten. Dit is trouwens pas het begin, het gemiddelde aantal pups in een nest is ongeveer 7.
Somethin-Spicy Happy Tails Opleidingscentrum Hondenschool.
Heel veel filmpjes en fotos kun je vinden op onze facebookpagina https//www.facebook.com/karen.mulders.5. Wij zijn onze Australian shepherd kennel gestart in 2000 en hebben sinds die tijd af en toe een nest gehad. We doen ons uiterste best om gezonde, sociale en werklustige Australian shepherds te fokken.
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Australian Shepherd Kennel van Broenshoof.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
Klik hier om een gratis fokker vermelding toe te voegen. Voor fokkers en kopers. De HondenPage wil graag goede fokkers helpen om een zo goed mogelijk baasje te vinden voor hun pups. Op de fokker sectie van de HondenPage kun je een gratis advertentie plaatsen.
YARRINDI AUSTRALIAN SHEPHERDS Yarrindi Australian Shepherds.
YARRINDI AUSTRALIAN SHEPHERDS. Retired/Other dogs that are part of our lives. Retired/Other dogs that are part of our lives. Puppy Planning voorjaar 2020. U overweegt een Aussie? Fani X Yindi 2007. Walker X Yara 2008. Fani X Yindi 2009. Gadget X Yara 2010. Melle X Wunbi 2011. Pups Dax X Lyric 2018. Buddy X Yara 2012. Rock X Regal 2013. Champ x Fudge 2015. Cooper X Lyric 2016. Garrett X Regal 2016. Guilty x Fudge 2017. Deacon X Regal 2017. Wij zijn Peter en Querine Wijnhoven. We wonen in Velden in de provincie Noord-Limburg. Wij zijn dagelijks actief met onze honden in het. Mantrailen, Detectie, Hoopers en Behendigheid. Slechts af en toe fokken wij met een van onze teefjes een nestje. Wij hechten veel waarde aan de gezondheid en het karakter van de ouderdieren. Veel plezier op onze site! We are Peter and Querine Wijnhoven. Our kennel is located in Velden, The Netherlands.

Contacteer ons