Zoeken naar australische herder korthaar

australische herder korthaar
Hondenrassen: overzicht van alle hondenrassen HondenPage.
Gos dAtura Català Catalaanse herder. Hollandse Herdershond, korthaar. Hollandse Herdershond, langhaar. Hollandse Herdershond, ruwhaar. Old English Sheepdog. Oost Europese herder. Oud Duitse Herdershond. Perro de Pastor Mallorquin. Polski Owczarek Nizinny. Puli, anders dan wit. Pyreneese Herdershond à face r0ase. Pyreneese Herdershond à poil long. Schotse Herdershond, Korthaar.
Bon-Key de Australian Shepherd Mogi Hondenfotografie.
Bon-Key, de Australische Herder / blindengeleidehond. Wat is het toch leuk om getuige te mogen zijn van de sterke band die tussen mens en hond kan bestaan. Het is nóg leuker om die vast te mogen leggen in het geval van Bon-Key. Bon-Key is een Australische Herder die is opgeleid tot blindengeleidehond.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Australische herdershond.
Het zal gerust een prettige vriend zijn, maar ook een vriend waar je wat mee zult moeten doen. Aan het werk, dus. En dan niet een half uurtje in het park wandelen maar echt aan het werk. Flyball, Agility, GG, noem maar op. Veel mensen zijn al op de koffie gekomen met dat mooie uiterlijk waar ze voor vielen. maar waar wel een echte werkhond onder schuilt. Als je je dat realiseert heb je er denk ik wel een fijne hond aan. Geplaatst: 27 Mrt 2009 1937.: Geregistreerd: 20 Mrt 2005 1928.: Je hebt sowieso showlijn en werklijn, maar ook daarbinnen zitten veel verschillen. Hier vind je een karakterschets van het ras: http//scooterandfriends.homestead.com/: chets.html. En 1.000 euro is inderdaad een normale prijs. Titel: Re: Australische herdershond. Geplaatst: 27 Mrt 2009 2144.: Geregistreerd: 05 Dec 2008 2126.: Woonplaats: Oost Groningen. Graag zou ik jullie ervaringen willen vragen met een Australische herdershond. Ervaren jullie de honden als zachtaardig, rustig in huis bij voldoende. beweging buiten, waaks en als een prettige vriend? Kost een Australische herdershond gemiddeld 1000 euro bij een erkende.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Alles voor jou en je hond vind je op Doggo.nl.
Iedereen wil zijn hond zo nu en dan verwennen met een lekker tussendoortje. Wat ons betreft hoef je daar niet mee te wachten tot het Dierendag is in tegendeel! Iets wat minder vanzelfsprekend is is dat sommige snacks voor onverwachte nare verrassingen kunnen zorgen.
Australian Shepherd.
Saarlooswolfhond Sabueso Español Saluki Samojeed Sarplaninac Schapendoes Schipperke Schotse Herder Korthaar Schotse Herder Langhaar Schotse Terriër Schweizer Laufhund Sealyham Terriër Segugio Italiano Shar Pei Shetland Sheepdog Shiba Shih Tzu Siberische Husky Sint Bernard Korthaar Sint Bernard Langhaar Skye Terriër Sloughi Slovenski Cuvac Slovensky Hrubosrsty Stavac Spaanse Waterhond Spinone Italiano Stabyhoun Staffordshire Bull Terriër Sussex Spaniel.
Australian Shepherd Hondenkadowinkel Bijdehondjes.
Stuur ons een e-mail als u op de hoogte wilt blijven van nieuwe artikelen van dit ras. beeldje Australian Shepherd blue merle. merk: Conversation Concepts breedte 105, cm x hoogte 9 cm Dit beeldje verbronsd of beschilderd in goud of zilverkleur?
Rasbeschrijving www.australian-shepherds.nl.
De vacht is kort en zacht op hoofd, oren, voorzijde van de voorbenen en onder de punt van de sprong. Kleur: blue merle, zwart, red merle en rood, alle met of zonder witte aftekening en/of tankleurige vlekjes. Schofthoogte: reu 50-58 cm, teef 45-53 cm. Karakter van de Australian Shepherd. De Australische herder is op de eerste plaats een gebruikshond. Hij is zeer veelzijdig inzetbaar, hoedt eenden net zo gemakkelijk als schapen, en kan ook met paarden of rundvee prima uit de voeten. Van origine is de Aussie gefokt om te werken op de grote ranches, van waaruit de honden het ruige, dichtbegroeide land in werden gestuurd om zelfstandig half wilde kuddes koeien die niet naar huis wilden op te halen. Hierdoor legt de Aussie met gemak grote afstanden af en kan zeer zelfstandig werken. Het is een geweldige hond; erg atletisch, intelligent en trouw.

Contacteer ons