Resultaten voor australische herder pup te koop

australische herder pup te koop
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Australian Shepherd kennels in Nederland. Bernhardlaan 7 9781 EC Bedum. Tearaways Aussies fokt sinds 1990 Australian Shepherds waarbij gezondheid en karakter hoog in het vaandel staan. Hondenfokker Meer info. J.van Weerststraat 34 6441 SW Brunssum. Wij zijn een kleine kennel met Australian Shepherds en we fokken uitsluitend met stamboom. Hondenfokker Meer info. Munnikenhof 47 6715 EC Ede. Fokker van australian shepherd.
Australische herder pups te koop Honden.
Dierendag verwennerij voor uw hond. Herplaatsing honden Help de hond in nood. Honden in nood red hun van de dood. Honden Puppies en Toebehoren. Kunst en Creatief. Opvoeding van uw hond. Rasverenigingen en Clubs. Shirts NL elftal voor uw hond. Toebehoren voor de Hond. Vakantie Toerisme Honden toegestaan. Je bent hier.: Australische herder pups te koop.
Pups De website van justtooclever!
Kunt u pups terug nemen en het bedrag van aankoop vergoeden als het niet goed gaat? BEZINT VOOR U BEGINT! KOOP GEEN AUSSIE ALS. Uw leven en uw beschikbare tijd beter af is met een goudvis Uw leven niet stabiel is in uw baan of huishouding Uw kinderen en u veel activiteiten hebben zodat de hond even moet wachten Niemand thuis is gedurende 10 14 uur per dag en de rest van de tijd veel te doen heeft Als uw allereerste hond of dier in het algemeen Om een aparte hond te hebben of als een status symbool U het moeilijk vind om uw leven op rails te krijgen Omdat uw partner perse een hond wilt hebben terwijl u uiteindelijk voor de verzorging moet opkomen De kinderen zeuren om een hondje, dat is meestal maar tijdelijk zodat u voor de verzorging moet opkomen terwijl u eigenlijk geen hond wilt Als dit stukje tekst u nog steeds niet heeft overtuigd om geen Aussie te nemen, dan kunt u waarschijnlijk goed leven en een intense relatie aan gaan met een Australian Shepherd.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
De Australian Shepherd is voor mij een sportieve hond, energiek zonder nerveus te zijn, waaks en licht gereserveerd zonder angstig of agressief te zijn. Verder zeer veelzijdig, makkelijk trainbaar en intelligent met een sterke wil om voor zijn baas te werken. Uiterlijk, karakter, werkvermogen en uiteraard gezondheid worden allemaal meegenomen in het zoeken van de juiste combinaties. Bekijk de fokker vermelding van True to the Bone. Wij plannen met ons australisch herder teefje een nestje pups eind augustus.
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Proteq dier zorg. Puppy te Koop Advertenties Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe. eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema., 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort. meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen. besteden/geven aan deze prachtige pups., ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een starterspakket met o.a voeding voor de. 1ste paar dagen. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of e-mail. isabellzigri apenstaartje outlook punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS TE KOOP.
NESTJES Helchteren Woodland Crystal Dawn.
2018 by Woodland Crystal Dawn. Pups Izzy 2014. Pups Kate 2013. We hebben één of tweemaal per jaar Australian Shepherd pups te koop. De 7 pupjes uit de combinatie van Lara en Newton zie foto's' hier beneden hebben allemaal een warme thuis gevonden.
Australische herder pups te koop, australische herder kopen, herders.
Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische Herder Pups reutjes en australische herder pups teefjes te koop in kennel Hezehof van eigen fok. De ouders van de australische herdershond pups zijn aanwezig.
Australische Herder pups te koop Hezehof.
Het Hezehof heeft Tricolor, Choco-Wit, Red Merle en Blue Merle Australische herder pups te koop. Volwassen word een Australische Herder hond tussen de 50 cm en de 57 cm groot. Australische herders zijn zeer slim en intelligent en zijn gemakkelijk af te richten.

Contacteer ons