Resultaten voor australische herder blue merle pups

australische herder blue merle pups
pure happiness by msnessix Aussie dogs, Beautiful dogs, Dog breeds.
Australian Shepherd De Honden Wereld.
Een Australische herder moet twee maaltijden per dag van maximaal 125, kopjes droog hondenvoer per maaltijd krijgen. De hoeveelheid hangt af van de grootte van uw hond, het activiteitenniveau, de leeftijd en andere factoren. Zorg ervoor dat je het gewicht van uw hond bewaakt en elke neiging tot overgewicht aanpakt.
Australian shepherd of Australische herder Rassen Honden Hondenrassen.
De kleur van de vacht is blue merle, black of red merle. Ook een combinatie is mogelijk. De schofthoogte van de Australian shepherd of Australische herder reu is ongeveer 58 cm en de teefjes zijn maximaal 53 cm hoog. De ogen van dit ras zijn bruin of blauw, het oog is amandelvormig. De honden kijken je echt aan. De vacht van de honden is langharig, borstelen is dan ook zeker aan te raden bij deze honden. De kraag is zeker vol behaard. De staart van de honden is recht en van nature kort, hij mag niet langer zijn dan 10 cm. De Australian shepherd of Australische herder is een ras dat houdt van bewegen, ze zijn lief voor kinderen en kunnen goed met andere honden. Ze hebben de lichaamsbeweging echt nodig zodat zij hun energie kwijt kunnen. Rasgroep 1: Herdershonden en veedrijvers. Een bijdrage van Hondenrassen. Forum Herdershonden en veedrijvers. a hrefhttps//porno-go.pro/: /a. a hrefhttps//t.me/s/alcohol_yakutsk_89247662671: /a. Mijn hond Benji, een Friese stabij van 11 jaar, is helaas overleden.
red merle Australian Shepherd Aussie dogs, Dogs, Red merle australian shepherd.
Kennel Evulons.
Pomeranian pupjes direct beschikbaar. Australian Shepherd Pupjes of verwacht. Australian Shepherd Fotoalbum. Kennel Evulons heeft regelmatig nestjes, in huiselijke kring opgevoed van volledig geteste ouderdieren. Voor meer info graag bellen 06-29141443 of mailen salders@ziggo.nl Of kijk even bij beschikbare pupjes.
Australian Shepherd.
When you inform about a puppy, please tell a bit more about yourself, the reason why you want a puppy, and you like him/her as a pet or show or perfomance dog etc, e-mails with only as topic without any more info like what" is the price" or I" want a blue-merle with blue eyes will not be responded. De pups are in the living room or kitchen, get a pedigree, 1 shot from the vet, dewormed several times, good socialisation, go with us in the car, doggyride, bench training, go to a school, old folks home, nurcery home. We look for people who want to sport with them like agility, flyball, Frisbee or so. People who understand what a working dog is. Onze Australian Shepherds. De Australian Shepherd is een middelgrote herdershond die via een heel lange omweg in de Verenigde Staten is terecht gekomen. Over de afkomst is niet veel bekend. Ze hebben vaak twee verschillende gekleurde ogen en daardoor gaven. de indianen daar de bijnaam de hond met de spookogen.
wie zijn wij.
Deze kleine pittige blue merle dame heeft ons laten zien wat een Aussie is wat een heerlijk karakter, slim, intelligent, gedreven, een echte vriend voor het leven, eigenlijk is het niet te omschrijven wat een Aussie met je doet. O nze tweede Aussie volgde al snel in 2008, een red merle teefje Fuzz gefokt door Brenda v.d. Ende van Indian Outlaws. Fuzz komt uit dezelfde lijn als Mojo, de vader van Fuzz" en de moeder van Mojo zijn namelijk broer en zus. Met Fuzz wilden we in de toekomst graag een keer een nestje fokken. Wij wilden dit graag goed doen, dus hebben ons goed geïnformeerd bij de rasvereniging en diverse collega fokkers.
Australische herder Wikipedia.
In de Verenigde Staten en Canada stelt de rasstandaard dat het ras een natuurlijke korte staart of een gecoupeerde staart mag hebben, deze mag echter niet langer zijn dan 10 centimeter. Desondanks hebben er honden met lange en halve staarten deelgenomen aan hondenshows en zijn daar met een prijs bekroond. In Europa is elke natuurlijke staartlengte toegestaan en is het couperen van staarten verboden. Karakter bewerken brontekst bewerken. Het ras werd voor hard herderswerk gefokt. De honden zijn zeer waakzaam en hebben een goed herdersinstinct. Desalniettemin is het geen klassieke waakhond, maar wordt hij door de overheid vaak als zoekhond gebruikt voor drugs en dergelijke. De honden zijn in het algemeen vriendelijk. Gezondheid bewerken brontekst bewerken. De Australische herder kan verschillende gezondheidsproblemen hebben. Problemen met het zichtvermogen komen vaak voor alsook epilepsie. Het is sterk af te raden om twee honden met een merle vachtkleur met elkaar te laten fokken, aangezien puppy's' die tweemaal het merle-gen erven een erg hoge kans hebben op blind en doofheid.

Contacteer ons