Resultaten voor australische herder kennel

australische herder kennel
Aussie Info Ask Noa's.'
Australian Shepherd Kennel Noa's.' J Nest 2020. I Nest 2020. H Nest 2019. G Nest 2018. F Nest 2018. E Nest 2017. D Nest 2017. C Nest 2015. B Nest 2014. A Nest 2012. Donya bij de schapen Lia Brinkman Fotografie. De Australian Shepherd is een hondenras oorspronkelijk uit Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa schapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen, maar het ras werd gefokt in de Verenigde Staten. Het ras werd voor zwaar herderswerk gefokt. Zo zijn ze gefokt om de koeien en schapen te drijven op zeer ruig terrein. Ze doen dit op een meer fysieke manier dan bijvoorbeeld de Border Collie. De honden zijn zeer actief en komen het best tot hun recht bij bazen die de hond zowel fysieke als psychische uitdaging kunnen bieden.
Australian Shepherd Australische herder Hondenplaza.nl.
Spring naar inhoud. Australian Shepherd Australische herder. De Australian Sheperd ook wel Aussie genoemd is wat zijn naam doet vermoeden niet een australische ras maar een Amerikaans ras. De amerikaanen hebben het ras gefokt zoals het nu is. De precieze herkomst staat niet vast maar er wordt verondersteld dat de oorsprong in het Spaanse Baskenland ligt. Ze werden daar, met in hun bloed de verre voorvaderen van de Baskische en Spaanse herdershonden, gebruikt voor het drijven en hoeden van het vee. Aan het eind van de 19e eeuw emigreerden Baskische herders naar Australië om daarwerk te vinden. Begin 1900 werden Australische schapen gëimporteerd in Amerika en kwamen de little blue dogsmet hun Baskische herders mee, zodat zij vanaf toen.
Over ons: Of Outback Valley.
Dit waren altijd hele tegenstijdige rassen, maar dat had er mee te maken dat ik geen nee kon zeggen als er weer eens gevraagd werd of ik een herplaatser erbij wilde hebben. De liefde voor de herder achtige begon bij het vinden van een Duitse Herder pup in Zuid Frankrijk. Omdat al snel duidelijk was dat deze de deur uitgezet was en ook nog mishandeld was, besloten we hem dan ook mee te smokkelen naar Belgie en noemde we hem Montpellier.
Home.
Tinkerooz's' Australian Shepherds Aussies met passie.
TINKEROOZ Australian Shepherd kennel Belgische fokker. 19 januari 2012 Reacties uitgeschakeld voor TINKEROOZ Australian Shepherd kennel Belgische fokker. Welkom hier op deze plek. Deze is er gekomen wegens onze liefde voor deze honden en onze daaruit voortvloeiende contacten in de hondenwereld. En natuurlijk ook voor onze andere honden. Maar vooral voor de toekomstige baasjes. De aussie of ook wel australische herder heeft ons hart gestolen en wij hebben beslist om op een verantwoorde manier te fokken.
Me and My Best Friend Australian Shepherd Kennel.
De Aussie is een ideale hond voor sportieve gezinnen en buitenmensen! Deze website gaat over het bijzondere ras: de Australische Herdershond en onze fokkerij. Ik heb een bedrijf in het fokken van Rocky Mountain Horses welke perfect combineren met Aussies.
Australian Shepherd: Alles over deze unieke werkhond.
Helaas kopen veel eerste hondeneigenaren nog steeds een hond op basis van uiterlijk, zonder zich goed in het ras te verdiepen. Daarnaast neemt dit ras in populariteit toe, waardoor we dit extra duidelijk vermelden. De eindconclusie blijft dat de Australian Shepherd een ontzettend lieve familiehond is, die alles voor je wilt doen en welke heel intelligent is, zolang je deze voldoende beweging en mentale oefeningen geeft. Anne van den Elzen schreef.: 19 september 2019 om 1502.: Ik heb sinds twee maanden een aussie. Ze is nu 19 weken en erg actief. Heb veel geleerd bij de puppy cursus maar wat me opviel is dat mijn pup ouder was dan de rest en ook actiever. Ik kan weinig info vinden over de aussie pups.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van Quadrupes. Kleinschalige Australian Shepherd kennel, gelegen in Leeuwarden Friesland. Al mijn honden 1 Aussie, 2 Shelties wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan vooral Dogdance. Ik fok volgens het fokreglement van de Australian Shepherd Club Nederland, waar ik lid van ben. Ouderdieren worden o.a. getest op HD, ED, oogafwijkingen en MDR1, en voldoen aan de rasstandaard wat betreft uiterlijk en karakter. Mijn doel is om lieve, sociale, gezonde en werklustige Aussies te fokken.

Contacteer ons