Zoeken naar australische herder kennel

australische herder kennel
Australische herder Pedigree.
In Australiƫ staat het ras nog in de kinderschoenen, want het is er pas sinds 1990 en wordt sinds 1 januari 1994 door de Australian National Kennel Council geregistreerd. De hond is sindsdien erg populair geworden, en kan de strijd met andere honden op aanpassingsvermogen, gehoorzaamheid, behendigheid en waakzaamheid met succes aan. De Australische herder leeft over het algemeen zon 13 jaar en met de juiste zorg en de juiste hoeveelheden voeding kan hij 15 worden. Gemiddelde grootte en gewicht. Een mannetje in topconditie kan 30 kg wegen en zon 60 cm zijn, een vrouwtje weegt normaal 22 kg en is 47 cm. Wat voor hond is dit? Karakter, eigenschappen en temperament. De Australische herder heeft een vriendelijk karakter en heeft een gelijkmatige natuur. Hij kan de eerste keer wat gereserveerd zijn tegenover vreemden, maar vertoont nooit verlegenheid of agressiviteit.
Home.
Fokkers / Kennels van het ras Australian Shepherd Startpunthonden.
De kennel Skaye's' te Hardinxveld Giessendam wordt gerund door Manon van Wingerden. Het aantal rassen waarmee gefokt wordt is 1. Uitgebreide informatie over deze fokker vind je op de volgende pagina. Je kunt daar ook je ervaring delen met deze fokker.
Home De website van tearaways!
Australian Shepherd Kennel Australian Sheperd kennel: Somebody to love.
Allereerst willen wij jullie van harte welkom heten op de website van onze kennel. We zijn een kleinschalige fokker van Australian Shepherd pups. We plannen ongeveer 1 nestje per jaar. Onze planning van nestjes kan je volgen op de pagina nestplanning.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
Ouders voldoen aan de eisen van de Aussieclub. voor meer informatie of nieuwtjes bezoek onze website. Bekijk de fokker vermelding van The Cane Colorati. True to the Bone. Kleinschalige Australian Shepherd Kennel. De Australian Shepherd is voor mij een sportieve hond, energiek zonder nerveus te zijn, waaks en licht gereserveerd zonder angstig of agressief te zijn. Verder zeer veelzijdig, makkelijk trainbaar en intelligent met een sterke wil om voor zijn baas te werken. Uiterlijk, karakter, werkvermogen en uiteraard gezondheid worden allemaal meegenomen in het zoeken van de juiste combinaties. Bekijk de fokker vermelding van True to the Bone. Wij plannen met ons australisch herder teefje een nestje pups eind augustus.
Even voorstellen. www.australian-shepherds.nl.
Veel plezier op onze website! Groote Woordstraat 6. Yindi als pup. Probeer 123website gratis uit. 123website is een gemakkelijke manier om je eigen website te maken; ontwerpen veranderen en inhoud toevoegen is heel eenvoudig, echt ideaal! Probeer 123website nu gratis.
the cane colorati contact.
Wij zijn een kleine Australian shepherd kennel die af en toe een nestje fokt, geheel volgens de regels van rasvereniging ASCN en Raad van Beheer. Op dit moment staan er geen nestjes geplant. Gezien de velen aanvragen werken we niet meer met een wachtlijst!

Contacteer ons