Meer resultaten voor australische herder marktplaats

australische herder marktplaats
golden retriever pups zoeken thuis Honden Retrievers, Spaniëls en Waterhonden Marktplaats.nl Retriever, Golden retriever, Honden.
Australische Herder Pups Kopen Herdershonden en Veedrijvers.
Al onze australische herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een Europees paspoort. Bij elke australische herder pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie! Onze pups zijn altijd minstens 8 weken oud als ze het nestje verlaten. De prijs is afhankelijk van de kleur / leeftijd. Voor meer informatie of voor de pups vrijblijvend te komen bezichtigen, kan u altijd op het nummer 0032 013/29.36.13. bellen, te 3290 Diest. Kenmerken: Geslacht: Meerdere dieren, Stamboom: Zonder stamboom, Ras: Overig, Kleur: Meerdere kleuren, Kopen in diest.
Niet elke baas past bij zijn hond De Vallei gelderlander.nl. Weer. De Gelderlander logo. De Gelderlander logo. Zoek. Sluit. Weer. Menu. Sluit. Volledig scherm. Facebook. Whats App. Mail. Mail. Sluit. Quote. Quote. Volledig scherm. Volledig scherm. Volledi
Wie: Marye Tholen 28 uit Nijmegen. Met: Saar, een kruising tussen een border collie en een Friese stabij van 15, jaar. Mijn, vriend en ik wilden graag een actieve hond om mee te wandelen. We vonden een nest op Marktplaats en toen we gingen kijken, kwam Saar op ons af.
australische herder marktplaats
Waarschijnlijk door overbelasting in groei/ haar eerste jaar. Helaas hebben we Molly pas op volwassen leeftijd via Marktplaats in ons bezit gekregen en weten we maar bar weinig van haar verleden. Daarnaast kon Molly zich nooit goed uitschudden als ze nat was geworden.
Herders Halskettingen Zazzle.nl. Zazzle.
Pyrenean Blok van de Kleur van de Herder Zilver Vergulden Ketting. Ik hou van mijn Australische herder Zilver Vergulden Ketting. Ik hou van mijn Nederlandse Shepherd Zilver Vergulden Ketting. Ik houd van mijn Anatolische Herder Zilver Vergulden Ketting. Patriottische Duitse herder Zilver Vergulden Ketting.
FCI erkent drie nieuwe rassen DogZine.
De Miniature American Shepherd is eind jaren zestig in Californië ontstaan uit het fokken van kleine, niet-geregistreerde honden waarvan werd gedacht dat ze Australische herders waren. Deze honden werden gefokt met als doel hun kleine formaat, actieve karakter en intelligentie te behouden.
Een Australian Shepherd HondenForum.
Hij komt uit Duitsland net over de grens van vlagtwedde in het plaatsje. Deze mensen hebben ook paarden en Doerak stond op Marktplaats. Graag mensen die daar ook een hondje hebben gehaald een reactie van jullie zouden we op prijs stellen.
Welk hondenras past het beste bij mij? Bokt.nl.
Ook leuk en net iets anders dan een gewone herder is een shilohshepperd http//www.shilohshepherds-europe.com/: die zijn net weer een slagje kleiner als een duits. En wat al genoemd is de asiels zitten ook vol leuke honden natuurlijkmischiens, gewoon eens kijken wat daar zit waar je een klik mee krijgt.

Contacteer ons