Zoeken naar australische herder pup te koop

australische herder pup te koop
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Proteq dier zorg. Puppy te Koop Advertenties Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe. eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema., 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort. meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen. besteden/geven aan deze prachtige pups., ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een starterspakket met o.a voeding voor de. 1ste paar dagen. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of e-mail. isabellzigri apenstaartje outlook punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS TE KOOP.
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
We willen aanstaande pupkopers in de gelegenheid stellen om zich op onze puplijst te plaatsen en verder te informeren door een afspraak te maken via onze agenda. Klik hier om een afspraak te maken indien u een pup van onze kennel wenst. Voor de meeste informatie over de Aussie en onze honden kunt u kijken bij Over Aussies. op onze website. en de Reuen en Teven pagina. Pups verwacht Mei / Juni, de wachtlijst is nu open. Aan de wachtlijst zijn enkele voorwaarden verbonden. ONTMOET FRANCISCA JEFFREY. Langs deze weg wil ik u graag laten kennismaken met al onze aussies en hoe zij deel uitmaken van ons gezin en hoe wij in aanraking zijn gekomen met dit heerlijke ras en hun grote will to please! Heel lang heb ik Francisca mij bezig gehouden met de Amerikaanse Quarterhorses, een van oorsprong Amerikaans paardenras. Via die paardensport in 1995 ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd of Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze kennen als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd.
Australische herder Honden 2dehands.be.
Categorie├źn Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 4 zoekertjes voor australische" herder." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 1 Prijs o.t.k. van tot OK. Ja 2 Ja 2. Nee 2 Nee 2. Toon Zoekertjes 4. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Australische Herder tricolor pups te koop.
NESTJES Helchteren Woodland Crystal Dawn.
Tel: 32 0479 54 03 98. 2018 by Woodland Crystal Dawn. Pups Kate 2013. de pupjes uit de combinatie van Lot en Bash zijn geboren op 7 november. Alle pups zijn reeds gereserveerd. Voor 2020 plannen we nestjes met Mazzle en Macey.
Pups De website van justtooclever!
Socialisatie dient bedachtzaam te worden uitgevoerd in verschillende situaties zodat de Aussie zich comfortabel voelt overal waar hij komt. Aussies die niet goed zijn gesocialiseerd zijn vaak angstig in nieuwe situaties, angstige honden zijn gevaarlijke honden. Wat u ook doet sla de socialisatie niet over! Training is ook heel belangrijk als u een lange en gelukkige relatie wilt hebben met uw Aussie. Uw vrolijke springerige Australian Shepherd puppy zal groeien tot een zeer krachtige volwassen hond.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
En we doen ons best om voor een goede match tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar. Een pup blijft 12/14 jaar in je leven, dat betekent zoveel jaar plezier van te krijgen en te houden. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen. Bekijk de fokker vermelding van TEXELLEN. TEXELLEN mini Australin Shepherd.
Australian Shepherd.
Zelfs voor sledehondenraces en de opleiding tot schutzhund, ongeveer als IPO, waarbij hij o.a. moet speuren en pakwerken. Zelfs voor de jacht zijn ze geschiktals apporterende hond. En wat dacht u van behendigheid, frisbee en flyball en breitensport. Een sportieve hond die ook makkelijk kunstjes zoals doggy-dancing leren kan. Hij heeft dus een gelijkgestemde baas nodig die rekening kan en wil houden met zijn lust tot aktie. Daarom zijn wij altijd erg kritisch met het toewijzen van pups. Alleen het beste is goed genoeg. Vooral is belangrijk dat er iets met de hond wordt gedaan. Dit naast eventueel show of fokken. Onze pups worden gefokt volgens de richtlijnen van de Australian Shepherd Club Nederland. Dit houdt ondermeer in dat de ouders zijn gecontroleerd op heupdysplasie en erfelijke oogafwijkingen.
Herdershond te koop Honden Koopjeskrant.be.
Verfijn je zoekopdracht. Herdershond te koop 0 zoekertjes. Toon op kaart. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek. honden toebehoren subrubrieken. goed met honden. goed met katten. Ook hier staan met jouw zoekertje? Ook bovenaan staan met jouw zoekertje?

Contacteer ons