Resultaten voor australische herder pup te koop

australische herder pup te koop
Happy Labradoodles: Fokker van Australian Labradoodles.
De gewone labradoodle komt veelal niet verder dan de LO-status, ook omdat deze fokkers vaak niet de beschikking hebben over een ALF of AL. Als je een LO1 met een LO1 kruist resultaat LO2 ookwel F2 genoemd dan heeft 40% van de pups vaak de genetische kenmerken van een poedel zijn dus gewoon poedels, 40% heeft de genetische kenmerken van een labrador zijn dus gewoon labradors, de resterende 20% hebben de eigenschappen die de basis kunnen geven voor een labradoodle. Alleen deze 20% zijn eventueel geschikt om mee verder te fokken teneinde tot een AL te komen. Of hier echt rekening mee gehouden wordt wagen wij te betwijfelen. Nogmaals, wij willen deze gewone labradoodles niet afkraken, integendeel. Wij beogen alleen de verschillen uit te leggen want voor veel mensen worden alle labradoodles op 1 hoop gegooid en dat is zeer ten onrechte.Ook ALF honden zijn nog geen volwaardige Australian labradoodles, daar moeten immers nog 3 opeenvolgende generatie ALF-kruisingen aan vooraf gaan. De gewone' labradoodle is een kruising tussen een labrador en een poedel. Een eerste Multigen labradoodle is een kruising tussen een gewone' labradoodle en een Multigen of een Australische labradoodle.
Orange Aussie Dogs Australian Labradoodle fokkerOrange Aussie Dogs.
Ervaren, betrouwbaar en betrokken. Orange Aussie Dogs staat voor het fokken van kwalitatieve allergievriendelijke Australian Labradoodles. Wij wonen op het prachtige eiland De Woude gemeente Castricum Noord-Holland. Zelf hebben wij een allergie dus spreken uit ervaring wat betreft de allergievriendelijkheid. Australian Labradoodle fokker. Wij werken met een wachtlijst waardoor wij nooit zomaar pups te koop hebben. Wij verkopen medium en miniatuur Australian Labradoodles.
Kruising pups te koop belgie.
pups te koop limburg Power puf kruising maltezer. Puppy te Koop Advertenties flatcoated retriever pups. nl Puppyplaats is de plaats voor het vinden en aanbieden van leuke Maltezer pups Bekijk snel ons enorme aanbod Maltezer pups Vind kruising pups op Marktplaats april 2020 www. Aangeboden 2 5 Jarige Shih Tzu Zoekt Nieuwe Thuis. Heeft u een labrador Retriever pup gezien op foto dat u aanspreekt dan kan u ons altijd contacteren.
Kennel Beautiful Poison Australische Herder Tipaw.
Contacteer de fokker Bekijk het profiel Schrijf je mening. Beschrijving Fokster Franca verwelkomde haar eerste Australische Herder in 2012. Na het heengaan van dit familielid besloot ze een beetje later toch een nieuw mannetje in huis te nemen. Slechts drie maanden na zijn thuiskomst werd hij vader. Het eerste nestje was er dus snel en bij de pups trok een klein driekleurig wijfje de aandacht van de fokster, haar hart smolt als sneeuw voor de zon.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
Onder andere de wereldberoemde Mistretta Aussies die bekend staan om hun gezondheid en schitterende karakters en vibrant colors. Deze Mistretta Kennel is een HOFX kennel bij de ASCA. Dat betekend dat ze aussies moeten hebben gefokt die vele titels hebben behaald of nakomelingen hebben gegeven die vele titels hebben behaald. Al onze honden hebben een DNA profiel. We fokken niet elk jaar een nestje. Dus kijk op onze site voor informatie. In 2012 fokken we weer een nestje, als alles goed gaat. Onze honden zijn FCI én ASCA geregistreerd. Bekijk de fokker vermelding van Taraelius. ben fokker van zowel de standaard als de miniatuur australian shepherd. De honden zijn onderzocht op ogen heupen en MDR1. Wij hebben de pups in de woonkamer en de honden in huis. Ben een kleinschalige fokker. Als we pups beschikbaar hebben, doen we ons uiterste best dat de pups alleen verkocht worden aan een vertrouwd en liefdevol thuis. En we doen ons best om voor een goede match tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar.
Australian Shepherd.
Kennel van de Border Collie en de Australian Shepherds. Informatie betreft de honden van de kennel. Pups van beide rassen te koop en/of verwacht. Roses and Dreams Hoogstraatseweg 207 B-2990 Loenhout Belgie. Af en toe een nestje uit liefde voor de Australian Shepherds.
Australian Shepherd kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn een kleine kennel met Australian Shepherds en we fokken uitsluitend met stamboom. Pups worden geboren in huiselijk sfeer en worden gechipt, ingeent en ontwormd. Voor meer informatie kijk onze website. Type bedrijf: Hondenfokker. Munnikenhof 47 6715 EC Ede Meer informatie. Fokker van australian shepherd. We fokken af en toe een nestje. Type bedrijf: Hondenfokker. Just too clever. Belgenhoek 13 5985 NJ Grashoek Meer informatie. Hondenras: Australian shepherd. Type bedrijf: Hondenfokker. Cijnshofstraat 3550 Heusden-Zolder België Meer informatie. Wij plannen ongeveer 1 keer per jaar een nestje met onze Australische Herders. Neem gerust een kijkje op onze site of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Sheltales Australian Shepherds. 8925 HC Leeuwarden Meer informatie. Kleinschalige Australian Shepherd en Shetland Sheepdog Sheltie kennel, gelegen in Leeuwarden Friesland. Al mijn honden 1 Aussie, 2 Shelties wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan vooral Dogdance.
ASCN Australian Shepherd Club Nederland.
Horse and Dog Trail. De Australian Shepherd. De Miniature American Shepherd. FCI Rasstandaard Aussie. FCI Rasstandaard MAS. De Mysteries van Merle ontrafelen. Beschikbare DNA testen. Degeneratieve Myelopathie DM. Medicijn overgevoeligheid MDR1. Is een Aussie wel het geschikte ras? Socialisatie en Opvoeding. Horse and Dog Trail. Life is great. Aussies make it even better! Life is great. Aussies make it even better! Life is great. Aussies make it even better! Wanneer een evenement plaatsvindt binnen Nederland. Bekijk alle evenementen van dit jaar. Aanvraag, meldings en inschrijfformulieren zijn hier direct in te vullen.

Contacteer ons