Zoeken naar australische herder pup te koop

australische herder pup te koop
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Proteq dier zorg. Puppy te Koop Advertenties Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe. eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema., 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort. meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen. besteden/geven aan deze prachtige pups., ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een starterspakket met o.a voeding voor de. 1ste paar dagen. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of e-mail. isabellzigri apenstaartje outlook punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS TE KOOP.
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Heel lang heb ik Francisca mij bezig gehouden met de Amerikaanse Quarterhorses, een van oorsprong Amerikaans paardenras. Via die paardensport in 1995 ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd of Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze kennen als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd. Uiteindelijk na 20 jaar ben ik gestopt met de intensieve paardensport en hebben wij, mijn zoon Jeffrey en ik, de paarden nog als hobby en van de aussies mijn beroep gemaakt. Mijn hart was al verloren aan de Australische Herder dus het was een makkelijke keus waar ik mee verder wilde gaan. Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Australische herder Honden 2dehands.be.
Categorieën Toon alle zoekertjes. Audio, Video TV. Computer Game Consoles. Sluiten Terug naar. 4 zoekertjes voor australische" herder." Er is iets fout gelopen bij het opslaan van de zoekopdracht. Ontvang meldingen van nieuwe zoekresultaten in je mailbox. Stel zoekopdracht in. Zoek verder in Zoek verder in Zoek verder in. Selecteer afstand Alle afstanden Alle afstanden. 1 Prijs o.t.k. van tot OK. Ja 2 Ja 2. Nee 2 Nee 2. Toon Zoekertjes 4. datum recent datum recent. Ook hier staan met uw zoekertje? Australische Herder tricolor pups te koop.
NESTJES Helchteren Woodland Crystal Dawn.
op 17 mei hebben we 8 pupjes van Mazzle mogen verwelkomen. Pups Kate 2013. Nestjes voorlopig zijn al onze wachtlijsten gesloten voor meer info kijk op homepage. De pupjes van het nestje van Macey hebben allemaal een nieuwe thuis gevonden.
Pups De website van justtooclever!
KOOP GEEN AUSSIE ALS INVESTERING. Goede fokkers die een kennelboekhouding voeren zullen meestal verlies lijden op jaarbasis. Zoals u hier boven kunt zien zal één hond al zeker 10000, per maand kosten. En dat is zeer zeker niet onrealistisch. Bij dat bedrag moet een fokker nog eens alle gezondheidsonderzoeken, zoals HD, ED jaarlijkse ogentest, DNA onderzoeken e.d per hond erbij tellen. Daar komt nog bij het reizen met de teef naar een dekreu internationaal shows, trainingen, voeding, lidmaatschapgeld, stamboomkosten, chipkosten. Dit is trouwens pas het begin, het gemiddelde aantal pups in een nest is ongeveer 7. Dan komt per pup entingen, in extreme gevallen: eventueel keizersnede, verlies van de moederhond, bijvoeding van de pups dan worden de uren die men steekt in het opvoeden en socialiseren van een nestje pups nog niet meegeteld en wat als de moeder dood gaat en de pups met de hand gevoed moeten worden, kunt u daar de tijd en het geduld en het geld voorop brengen? Men is 24 uur 7 dagen in de week bezig met een nestje. Zal uw baas u de tijd gunnen om in extreme gevallen de pups 24 uur per dag te begeleiden?
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
En we doen ons best om voor een goede match tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar. Een pup blijft 12/14 jaar in je leven, dat betekent zoveel jaar plezier van te krijgen en te houden. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen. Bekijk de fokker vermelding van TEXELLEN. TEXELLEN mini Australin Shepherd.
Australian Shepherd.
Aussies moeten een uitlaatklep hebben om hun energie kwijt te kunnen. Aussies zijn sterk, qua lichaamskracht als uithoudingsvermogen. Aussies zijn laat volwassen en in gedrag uitgekristalliseerd. Aussies hebben een sterk herdersinstinct wat kan ontaarden in najagen. Aussies hebben een uitdaging nodig als ze dat niet krijgen bedenken ze zelf wel iets en dat kunnen dingen zijn waar je als baas niet blij mee bent. Tekst van de site van Judith Lissenberg/scooterandfriends. Dit is op de site geplaatst omdat een aussie meer is dan enkel en alleen een mooi velletje. Realiseer dat u veel met de hond doen moet. Wij plaatsen pups enkel en alleen als hij/zij in uw leefomstandigheden past. Als u nog meer wilt lezen over de Australian Shepherd en allerhande hondse zaken dan kunt u naar www.scooterandfriends.homestead.com.
Herdershond te koop Honden Koopjeskrant.be.
Verfijn je zoekopdracht. Herdershond te koop 0 zoekertjes. Toon op kaart. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek. honden toebehoren subrubrieken. goed met honden. goed met katten. Ook hier staan met jouw zoekertje? Ook bovenaan staan met jouw zoekertje?

Contacteer ons