Op zoek naar australische herder pup te koop?

australische herder pup te koop
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Wij zijn een kleinschalig hobbyfokker van de Australian Shepherd die af en toe een nestje fokt. Hondenfokker Meer info. Zuiderdiep 190 7876 AK Valthermond. Hondenschool, gespecialiseerd in opvoedingscursussen voor pups en jonge honden. HondenschoolHondenfokkerGedragstherapie, Meer info. Leikoelseweg 17 5941 MV Velden. Slechts af en toe fokken een nestje Australian Shepherds.
NESTJES Helchteren Woodland Crystal Dawn.
Tel: 32 0479 54 03 98. 2018 by Woodland Crystal Dawn. Pups Kate 2013. de pupjes uit de combinatie van Lot en Bash zijn geboren op 7 november. Alle pups zijn reeds gereserveerd. Voor 2020 plannen we nestjes met Mazzle en Macey.
Pups De website van justtooclever!
Socialisatie dient bedachtzaam te worden uitgevoerd in verschillende situaties zodat de Aussie zich comfortabel voelt overal waar hij komt. Aussies die niet goed zijn gesocialiseerd zijn vaak angstig in nieuwe situaties, angstige honden zijn gevaarlijke honden. Wat u ook doet sla de socialisatie niet over! Training is ook heel belangrijk als u een lange en gelukkige relatie wilt hebben met uw Aussie. Uw vrolijke springerige Australian Shepherd puppy zal groeien tot een zeer krachtige volwassen hond.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen. Bekijk de fokker vermelding van TEXELLEN. TEXELLEN mini Australin Shepherd. Bij ons staat gezondheid en werklust bovenaan. En werklust wil ik graag gecombineerd zien met een mooie hond. Verder willen we goed gesocialiseerde pups op geschikte adressen afgeven. Pups worden verkocht met koop-kontrakt. Desgewenst is die van te voren in te zien. De pups worden groot in de huiskamer, wordt veel mee gedaan, regelmatig ontwormd. De mini's' hebben USA papieren IMASC of NAMASCUSA. Bekijk de fokker vermelding van TEXELLEN mini Australin Shepherd. The Cane Colorati. fokt heel af en toe een nestje pups uit goede, mooie, gezonde en sociale ouders. Wij zijn lid van de ASCN. Ouders voldoen aan de eisen van de Aussieclub. voor meer informatie of nieuwtjes bezoek onze website. Bekijk de fokker vermelding van The Cane Colorati. True to the Bone. Kleinschalige Australian Shepherd Kennel.
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Proteq dier zorg. Puppy te Koop Advertenties Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe. eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema., 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort. meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen. besteden/geven aan deze prachtige pups., ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een starterspakket met o.a voeding voor de. 1ste paar dagen. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of e-mail. isabellzigri apenstaartje outlook punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS TE KOOP.
Herdershond te koop Honden Koopjeskrant.be.
Verfijn je zoekopdracht. Herdershond te koop 0 zoekertjes. Toon op kaart. Promoties gerelateerd aan Dieren Toebehoren. ik bied aan/ik zoek. honden toebehoren subrubrieken. goed met honden. goed met katten. Ook hier staan met jouw zoekertje? Ook bovenaan staan met jouw zoekertje?
Australische herder pups te koop, australische herder kopen, herders.
Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische Herder Pups reutjes en australische herder pups teefjes te koop in kennel Hezehof van eigen fok. De ouders van de australische herdershond pups zijn aanwezig.

Contacteer ons