Op zoek naar australische herder puppies?

australische herder puppies
the cane colorati contact.
Dit was voor ons het moment dat we ons gingen oriënteren na wat voor soort hond bij ons gezin zou passen. We waren het er snel samen over eens dat het een Australische herder moest gaan worden. Aangezien het met mijn gezondheidsproblemen niet beter ging na de geboorte van onze zoon in augustus 2010 hebben mijn man en ik samen besloten dat ik toch moest gaan stoppen met werken. Zo kon ik starten met een goed en gezellig gezinsleven met kinderen en huisdieren waar ik nu fulltime voor zorg. We zijn bij diverse fokkers van aussies geweest, maar de klik met de pup was er steeds niet. Tot we in oktober 2010 bij een fokker kwamen kijken voor een bleu merle teefje en tevens een red merle.
Kennel Evulons.
Pomeranian pupjes direct beschikbaar. Australian Shepherd Pupjes of verwacht. Australian Shepherd Fotoalbum. Kennel Evulons heeft regelmatig nestjes, in huiselijke kring opgevoed van volledig geteste ouderdieren. Voor meer info graag bellen 06-29141443 of mailen salders@ziggo.nl Of kijk even bij beschikbare pupjes.
Puppycursus Australian Shepherd Banjo van Marco en Marian CADIRI.
Skip to content. Search for: Go. 2 geen titel. Gastgezin / Hondenpension. Angst voor honden. Hondentaal is lichaamstaal is gebarentaal. PUPPY OPVOEDEN BENODIGHEDEN. PUPPY OPVOEDEN KENNIS. PUPPY OPVOEDEN SOCIALISATIE. PUPPY OPVOEDEN PRAKTIJK. Routebeschrijving CADIRI Hondentraining. 2 geen titel. Angst voor honden. Succes en veiligheid bij de hondentraining. Algemene voorwaarden CADIRI hondentraining. Hondentaal is lichaamstaal is gebarentaal. Puppy opvoeden benodigdheden. Puppy opvoeden kennis. Puppy opvoeden socialisatie. Gastgezin / Hondenpension. Een halve dag. Algemene Voorwaarden CADIRI Gastgezin. Ervaringen CADIRI hondentraining. Ervaringen CADIRI gastgezin. Rashond of adoptie uit het asiel of buitenland. Verhalen over het gastgezin. Verhalen over hondentraining. Hondentaal is lichaamstaal is gebarentaal. Home Ervaringen CADIRI hondentraining Puppycursus Australian Shepherd Banjo van Marco en Marian.
Australische Herder Dierenhof Debrabandere Hondenfokker Bavikhove Puppy's' te koop.
De Australische Herder is een intelligente werkhond met sterke herders en bewakingsinstincten. Hij is een loyale metgezel en heeft het uithoudingsvermogen om de hele dag te werken. Met een gelijkmatige instelling is hij goedaardig, zelden twistziek. Hij kan enigszins terughoudend zijn in eerste vergaderingen. Reu: 52 58 cm. Teef: 45 52 cm. Reu: 23 30 kg. Teef: 14 20 kg. Heupdysplasie ontwikkelingsstoornis heup. Multidrug resistance gen 1 deficiëntie overgevoeligheid voor bepaalde medicijnen. Onze puppies krijgen kwaliteitsvoeding van.:
Australian shepherd kennel Crystal Colors van Chantal Cornel.
Australische Herder pups te koop Hezehof.
De Australische Herder is afkomstig uit de VS, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. De Australian Shepherd is een hond van middelmatige grootte, en komt in verschillende kleuren voor. Het Hezehof heeft Tricolor, Choco-Wit, Red Merle en Blue Merle Australische herder pups te koop.
Australische Herder Hoeve Hoogland.
Ze hechten zich sterk aan baas en gezin en tijdens het werk zijn ze gehard en onvermoeibaar. Met kinderen gaan ze in het algemeen goed overweg. De schofthoogte van reuen ligt tussen de 50 en de 58 cm, voor teven 45cm tot 53 cm. Dit ras komt voor in de kleuren: bleu merle, red merle, effen zwart of bruin, met of zonder witte aftekening. Bekijk onze beschikbare pups op de website van Felicanis.be. Australische Herder kopen? Regelmatig hebben we nieuwe australische herder nestjes te koop. Al onze puppies zijn in huiselijke kring opgevoed en werden allen gecontroleerd door een dierenarts. Vraag naar de beschikbaarheid van deze hond. Contacteer ons Pup reserveren. Of bel 047 497 66 81. West Highland White Terrier. Australische Cattle Dog. Cavalier king Charles Spaniël. Engelse Cocker Spaniël.
Dogs of the Dutch Pups.
Cockapoo pups Cocker Spaniel x Poedel. De pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd. Alle pups worden uitstekend verzorgd en goed gesocialiseerd. Daarnaast heeft elke pup een vaccinatieboekje met een gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts. De ouders van de pup zijn aanwezig.

Contacteer ons