Op zoek naar australische herder pups aangeboden?

australische herder pups aangeboden
Mooie Australische herder pups.
Onze uitzonderlijk mooie australische herder dekreu staat ook ter beschikking om andere teefjes te dekken. Al onze australische herder pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees paspoort. Bij elke australische herder pup krijgt u 2 jaar medische schriftelijke gezondheidsgarantie!
Australian shepherd puppy info, karakter, en meer Puppygroep.nl.
Een verwarrende naam. De Australian shepherd, die op zn Hollands ook wel Australische herdershond wordt genoemd, heeft niet de Australische afkomst die zijn naam lijkt te verraden. Dat is onpraktisch, zeker omdat de hond niet per se Australisch is, zoals we zometeen zullen zien. De verwarring wordt er niet minder om door alle andere namen die het ras heeft gehad: Spaanse herder, pastoorshond, bobtail, New Mexican shepherd, California shepherd en zelfs Oostenrijkse herder. Onder de geleerden wordt nog steeds gediscussieerd over de precieze oorsprong van het ras. Toch zijn de eerste voetsporen van de voorlopers van Australian shepherds te vinden in Europa. Met de ontdekkingsreizigers de wereld over. Waarschijnlijk waren die verre voorvaders herdershonden uit het Spaanse Baskenland. Vanuit de Oude Wereld zijn deze honden met de ontdekkingsreizigers kolonisten meegereisd naar de Nieuwe wereld. Deze voorlopers volgden de schapenkuddes waarvoor ze waren gefokt over de wereldzeeën, totdat ze via Australië uiteindelijk Noord-Amerika bereikten. Pas daar werd door kruisingen de eerste echte Australian shepherd geboren. Baskische aussies met yankee roots? Australian shepherds hebben net als de inwoners van Australië de koosnaam aussie gekregen.
14 schattige pups geboren uit een kruising tussen twee bekende hondenrassen Curioctopus.nl.
Door te kruisen met andere rassen verleng je de levensduur van de hond en verbeter je de gezondheid: daarnaast is het elke keer weer een verrassing welke fysieke eigenschappen de pup mee zal krijgen van zijn ouders. Wat krijgt hij mee van mama en wat van papa? Hier volgens een aantal foto's' van prachtige pups die voortkomen uit een kruising van twee verschillende rassen. Australische herder Volpino. Labrador retriever Husky.
NESTJES Helchteren Woodland Crystal Dawn.
32 0479 54 03 98. Pups Kate 2013. Nestjes eind april 2021 zijn de pupjes van Lara en Mazzle geboren. De pupjes van het nestje van Lara. De pupjes van het nestje van Mazzle. Tel: 32 0479 54 03 98.
Australische Herder Pups Kopen Herdershonden en Veedrijvers.
Diensten en Vakmensen. Dieren en Toebehoren. Doe-het-zelf en Verbouw. Fietsen en Brommers. Hobby en Vrije tijd. Huis en Inrichting. Huizen en Kamers. Kinderen en Baby's.' Muziek en Instrumenten. Postzegels en Munten. Sieraden, Tassen en Uiterlijk. Sport en Fitness. Tickets en Kaartjes. Tuin en Terras. Watersport en Boten. Witgoed en Apparatuur. Dieren en Toebehoren. Beagles, Bassets en Lopende honden. Bulldogs, Pinschers en Molossers. Chihuahua's' en Gezelschapshonden. Herdershonden en Veedrijvers. Hondenhokken en Kooien. Jack Russells en Terriërs. Poolhonden, Keeshonden en Oertypen. Retrievers, Spaniëls en Waterhonden. Setters en Staande honden. Teckels en Dashonden. Paarden en Pony's.' Dekens en Dekjes. Dekhengsten en Fokmerries. Hoofdstellen en Tuigage. Kleding en Laarzen. Rijtuigen en Koetsen. Stalling en Weidegang. Reptielen en Amfibieën. Reptielen en Amfibieën. Schapen, Geiten en Varkens. Vee en Pluimvee Accessoires. Knaagdieren en Konijnen. Hokken en Kooien. Hokken en Kooien. Parkieten en Papegaaien. Dieren en Huisdieren. Insecten en Spinnen. Dieren en Toebehoren. Herdershonden en Veedrijvers. Australische herder pups. Je link hier plaatsen. Australische herder pups. sinds 27-4-2019 140600.: prijs: Op aanvraag. Australische herder pups te koop van eigen fok.
mooie puggle pups te koop Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl Honden, Dieren.
Australian Shepherd kennels in Nederland Doggo.nl.
Cijnshofstraat 3550 Heusden-Zolder België Meer informatie. Wij plannen ongeveer 1 keer per jaar een nestje met onze Australische Herders. Neem gerust een kijkje op onze site of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Sheltales Australian Shepherds. 8925 HC Leeuwarden Meer informatie. Kleinschalige Australian Shepherd en Shetland Sheepdog Sheltie kennel, gelegen in Leeuwarden Friesland. Al mijn honden 1 Aussie, 2 Shelties wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan vooral Dogdance.
ASCN Australian Shepherd Club Nederland.
FCI Rasstandaard MAS. De Mysteries van Merle ontrafelen. Beschikbare DNA testen. Degeneratieve Myelopathie DM. Medicijn overgevoeligheid MDR1. Is een Aussie wel het geschikte ras? Socialisatie en Opvoeding. Horse and Dog Trail. Life is great. Aussies make it even better! Life is great. Aussies make it even better! Life is great. Aussies make it even better! Wanneer een evenement plaatsvindt binnen Nederland. Bekijk alle evenementen van dit jaar. Aanvraag, meldings en inschrijfformulieren zijn hier direct in te vullen.

Contacteer ons