Meer resultaten voor australische herder pups te koop belgie

australische herder pups te koop belgie
NESTJES Helchteren Woodland Crystal Dawn.
op 17 mei hebben we 8 pupjes van Mazzle mogen verwelkomen. Pups Kate 2013. Nestjes voorlopig zijn al onze wachtlijsten gesloten voor meer info kijk op homepage. De pupjes van het nestje van Macey hebben allemaal een nieuwe thuis gevonden.
NL/BE Aussie pups zoeken Public Group Facebook.
December 14 at 1049: AM. Ik zoek een australische herder pup, graag een teefje. Heeft iemand een nestje of verwacht er iemand eentje? Ons was afgeraden om op een forum te gaan zoeken, maar ik zie hier zoveel toffe berichtjes dat ik toch mijn kans waag. Wij zijn verliefd geworden op de Aussie. Daarom ook dat wij op zoek zijn naar een pup. Kunnen jullie mij iemand aanraden? Jullie moeten weten, wij hebben al verschillende fokkers gecontacteerd maar die antwoorden niet. Dit vind ik zo erg want wij kijken er echt naar uit. Groetjes en hopelijk tot snel. bedankt om mij toe te voegen. Jill Foreman edited a doc. Fokkers in Belgie / Eleveurs de Belgique.
Puppies.
Wij verkopen geen pups voor de fok.: Helaas heeft ook ons ras een aantal erfelijke aandoeningen en daarom verkopen we de pups niet voor fokdoeleinden. We investeren een enorme hoeveelheid tijd en moeite in het behouden van het ras en onze bloedlijnen door de best mogelijke combinaties te maken.
Home.
Verwachte nesten Portées prévues. Pups geboren Chiots nées. Reeds herplaatst Déjà adopté. Lid worden Devenir membre. Welkom op de website van de Australian Shepherd Club België. Een veelzijdige rasvereniging voor een veelzijdige hond. Bienvenue sur le site du Club Berger Australien Belgique.
Australische herder pups te koop! Al onze pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en hebben een europees Australische herder pups, Australische herder, Herdershond.
Australian Shepherd kennels in Nederland Doggo.nl.
De pups zijn FCI. Type bedrijf: Hondenfokker. True to the Bone. Bergweg 34 3701 JK Zeist Meer informatie. Kleinschalige Australian Shepherd Kennel. De Australian Shepherd is voor mij een sportieve hond, energiek zonder nerveus te zijn, waaks en licht gereserveerd zonder angstig of agressief te zijn.
Australische herder pups beschikbaar nu. Honden.
max 500 karakters. Australische herder pups beschikbaar nu. Plaats gratis advertentie. Meer Asiels in Belgie. Golden Retriever-puppy's' Mooie, knuffelige en speelse puppy's. Het soort waar je gewoon mee naar bed wilt gaan als knuffel, klaar om te gaan, en een volledige APK gehad door de dierenarts.
Waar vind ik Australische Herder pups te koop? DogCatandCo.
Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Australische Herder pups te koop aan. Oorsprong van de Australische Herder.: De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen.

Contacteer ons