Meer resultaten voor australian shepherd fokker

australian shepherd fokker
Yarrindi Australian Shepherds Noord-Brabant Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Yarrindi Australian Shepherds te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
HEAVENLY STARS.
Fokker Aussie Pension. Op dit moment hebben wij pups. Updated 24 05 2019. Rianne Van Tiggelen Heavenly Stars Maak je eigen badge. AUSSIE PENSION DIERENCENTRUM FARMSTEAD. All pictures of this site are copyright of Heavenly Stars Australian Shepherds, and may not be taken without permission info@heavenlystars.nl.
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Informatie over honden. Zoek een adres. Australian Shepherd kennels in Nederland. Bernhardlaan 7 9781 EC Bedum. Tearaways Aussies fokt sinds 1990 Australian Shepherds waarbij gezondheid en karakter hoog in het vaandel staan. Hondenfokker Meer info. J.van Weerststraat 34 6441 SW Brunssum. Wij zijn een kleine kennel met Australian Shepherds en we fokken uitsluitend met stamboom. Hondenfokker Meer info. Munnikenhof 47 6715 EC Ede. Fokker van australian shepherd.
Big Sky Australian Shepherd.
Daar kwam ik ook voor het eerst in contact met de Australian Shepherd en werd ik verliefd op zijn prachtige uiterlijk en geweldige karakter. Uit liefde voor het ras en als hobby fokken we zo nu en dan een nestje Australian Shepherds, waarbij karakter, uiterlijk en gezondheid hoog in het vaandel staan.
Australian Shepherds / Australische Herder Dolci Angeli Home.
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australian Shepherd / Australische Herder en daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene aussie fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en Australian Shepherd / Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorspronkelijke ras standaard en van de oudste aussie kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
404 De pagina is niet gevonden.
Zoek je een URL die lijkt op. Gebruik dan nu. Let op het verschil, er is geen tilde" meer en de @kpnplanet.nl extensie valt weg. NB: Het is helaas niet meer mogelijk om een homepage te bereiken via de email alias variant.
Puppyplaats.nl Puppyplaats.nl Australian Australian Shepherd Shepherd pups pups aangeboden. aangeboden.
Prachtige Aussies te koop! Nog 2 knappe Australian Shepherd broertjes ter beschikking van Ayla's' Internet Babes. Talisman Runaway Bride Ayla van kennel v.h. Esdorp x RTCH CH Crofton Red. Nog 2 knappe Australian Shepherd broertjes t. Nog 2 knappe Australian Shepherd broertjes ter beschikking van Ayla's' Internet Babes. 09 mei 2018. 9 mei 2018. Australian Shepherd Pups beschikbaar.
Australian Australian Shepherd Shepherd fokkers fokkers Honden Honden Page. Page.
Dit is een Amerikaans ras en een kleine variant van de Australian Shepherd. Wij zijn als kennel aangesloten bij de MASCA The Miniature Australian Shepherd Club of America. Bekijk de fokker vermelding van Little Shepherd. Tristan is onze eerste hond een Australian Shepherd, het is een werkhond maar tevens ook gezinshond.

Contacteer ons