Meer resultaten voor australian shepherd fokker

australian shepherd fokker
HEAVENLY STARS.
Fokker Aussie Pension. Vind je het leuk om ons vooruit te helpen door deze pups een eigen huisje te geven maar beschikbaar te laten blijven voor een mooie show/fok cariere. neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden. Updated 13 03 2020. Rianne Van Tiggelen Heavenly Stars Maak je eigen badge. AUSSIE PENSION DIERENCENTRUM FARMSTEAD. All pictures of this site are copyright of Heavenly Stars Australian Shepherds, and may not be taken without permission info@heavenlystars.nl.
De Australian AustralianShepherd Shepherd staat startpagina centraal De op complete deze australische Startpagina. herder overzichtspagina.
Fokkers Nederland A-Z. Breezy Thorn Valley. Just too clever. Light it Up. Of Woolly Rocks. Of the Sandy Dunes. Of Autumn Splendor. Zoeken met Startpagina. Zoeken op internet. Verenigingen / Clubs. Australian Shepherd Association. Ik zoek baas. Wikipedia Australische Herder. Over de australianshepherd pagina. Deze pagina is bedoeld voor Australian Shepherd / Australische Herder liefhebbers en/ of toekomstige eigenaren. De Australian Shepherd / Australische Herdershond wordt ook wel Aussie genoemd. Een belangrijk deel van deze site is gevuld met links naar fokkers in binnen en buitenland. Bent u op zoek naar een pup, wilt u zich oriƫnteren, heeft u een leuke Aussie homepage meld dit dan aan ons. Deze startpagina moet het startpunt zijn voor als u zich goed wil laten informeren en adviseren. 29 mei 2017. Over de beheerder. Als Australian Shepherd en dierenliefhebber proberen wij hier zo een compleet mogelijk overzicht te geven van alles voor, door en over Australian Shepherd.
404 De pagina is niet gevonden.
Zoek je een URL die lijkt op. Gebruik dan nu. Let op het verschil, er is geen tilde" meer en de @kpnplanet.nl extensie valt weg. NB: Het is helaas niet meer mogelijk om een homepage te bereiken via de email alias variant.
Big Sky Australian Shepherd.
Daar kwam ik ook voor het eerst in contact met de Australian Shepherd en werd ik verliefd op zijn prachtige uiterlijk en geweldige karakter. Uit liefde voor het ras en als hobby fokken we zo nu en dan een nestje Australian Shepherds, waarbij karakter, uiterlijk en gezondheid hoog in het vaandel staan.
Yarrindi Australian Shepherds Noord-Brabant Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Yarrindi Australian Shepherds te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
Australian Shepherd.
Een sportieve hond die ook makkelijk kunstjes zoals doggy-dancing leren kan. Hij heeft dus een gelijkgestemde baas nodig die rekening kan en wil houden met zijn lust tot aktie. Daarom zijn wij altijd erg kritisch met het toewijzen van pups. Alleen het beste is goed genoeg. Vooral is belangrijk dat er iets met de hond wordt gedaan. Dit naast eventueel show of fokken. Onze pups worden gefokt volgens de richtlijnen van de Australian Shepherd Club Nederland.
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Fokker van Australian Shepherds. HondenfokkerHondenpension, Meer info. Schandelo 13C 5941 NE Velden. Slechts af en toe fokken een nestje Australian Shepherds. Hondenfokker Meer info. Nieuwborgstraat 8 5921 XL Venlo. Wij fokken op kleine schaal af en toe een nestje Australian Shepherds. Hondenfokker Meer info. Light it Up Australian Shepherds. 1e Harenmakersdwarsstraat 1 1506 HG Zaandam. Hondenfokker Meer info. True to the Bone. Bergweg 34 3701 JK Zeist. Kleinschalige Australian Shepherd Kennel.
Tinkerooz's' Australian Shepherds Aussies met passie.
De aussie of ook wel australische herder heeft ons hart gestolen en wij hebben beslist om op een verantwoorde manier te fokken. We fokken nu reeds enkele jaren en hebben er een fantastische groep vrienden bij. Allemaal super baasjes voor onze offspring.

Contacteer ons