Op zoek naar australian shepherd fokker?

australian shepherd fokker
Dailo's' Dailo's' Australian Australian shepherds. shepherds.
We are members of the Australian Shepherd Association. and de ASCN. All our dogs have a DNA profile of ISAG 2006. Wij zijn lid van de ASA Australian Shepherd Association en de ascn beide aangesloten bij De Raad Van Beheer.
404 De pagina is niet gevonden.
Zoek je een URL die lijkt op. Gebruik dan nu. Let op het verschil, er is geen tilde" meer en de @kpnplanet.nl extensie valt weg. NB: Het is helaas niet meer mogelijk om een homepage te bereiken via de email alias variant.
Big Sky Australian Shepherd.
Daar kwam ik ook voor het eerst in contact met de Australian Shepherd en werd ik verliefd op zijn prachtige uiterlijk en geweldige karakter. Uit liefde voor het ras en als hobby fokken we zo nu en dan een nestje Australian Shepherds, waarbij karakter, uiterlijk en gezondheid hoog in het vaandel staan.
Yarrindi Australian Shepherds Noord-Brabant Nederland Fokkers Extra Hondencentrum.
Vul hieronder uw thuisadres in om een gedetailleerde routebeschrijving naar Yarrindi Australian Shepherds te bekomen. terug naar overzicht. Je vindt ons ook op. Inloggen E-mail of gebruikersnaam Wachtwoord Wachtwoord vergeten? Momenteel geen nieuwe poll beschikbaar, je hebt reeds op alle polls gestemd.
HEAVENLY STARS.
Fokker Aussie Pension. Er is momenteel zoveel vraag naar aussie pups. dat wij besloten hebben niet meer met wachtlijsten te werken., zodra wij op korte termijn pups verwachten of beschikbare pups hebben. komen deze op onze website. U kunt dan contact met ons opnemen. Wij verkopen alleen pups als huishond., en niet naar het buitenland i.vm. de 15 weken regel. Heeft u interesse in een australian shepherd. bekijk onderstaande video's' of dit ras voor u geschikt is. Rush x Heaven photocredit Agrifotograaf.nl. Updated 10 01 2021.
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Fokker van Australian Shepherds. HondenfokkerHondenpension, Meer info. Schandelo 13C 5941 NE Velden. Slechts af en toe fokken een nestje Australian Shepherds. Hondenfokker Meer info. Nieuwborgstraat 8 5921 XL Venlo. Wij fokken op kleine schaal af en toe een nestje Australian Shepherds. Hondenfokker Meer info. Light it Up Australian Shepherds. 1e Harenmakersdwarsstraat 1 1506 HG Zaandam. Hondenfokker Meer info. True to the Bone. Bergweg 34 3701 JK Zeist. Kleinschalige Australian Shepherd Kennel.
Tinkerooz's' Australian Shepherds Aussies met passie.
De aussie of ook wel australische herder heeft ons hart gestolen en wij hebben beslist om op een verantwoorde manier te fokken. We fokken nu reeds enkele jaren en hebben er een fantastische groep vrienden bij. Allemaal super baasjes voor onze offspring. Hun wel en wee kan je hier vinden maar ook op andere plaatsen. Hieronder kan u onze avonturen volgen van onze kennel en zijn vrienden Ook op facebook zijn we actief voor eigenaars van een Tinkerooz maar ook hier facebook-groep voor iedereen die zich aanmeld. Wil je onze offspring zien kan je hier al even een kijkje nemen op ons fotoblog. Vind ik leuk.: Geplaatst in Uncategorized. Na de feesten zijn we weer wakker. 2 januari 2016 Geef een reactie. We zijn er. En we zijn al direct een nieuwe jaar ingekropen. Jullie kunnen onze foto vinden op deze link. En wie weet tot snel! Vind ik leuk.: Geplaatst in De pups, De roedel.
Australian Shepherds / Australische Herder Dolci Angeli Home.
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australian Shepherd / Australische Herder en daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene aussie fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en Australian Shepherd / Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorspronkelijke ras standaard en van de oudste aussie kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.

Contacteer ons