Op zoek naar australische herder border collie?

australische herder border collie
Vind australian shepherd in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. De pups hebben alle benodigde inentingen gehad. De ontwormingskuren hebben ze gehad. Meerdere keren volledig nagekeken door de dierenarts en hebben een goede verklaring gehad van de dierenarts en dat staat in het europees paspoort de pups zijn goed. Alphen aan den Rijn. Mooie australian shepherd dekreu gezocht! Ik ben op zoek naar een mooie lieve red tri of black tri australian shepherd voor onze lieve hond senna.
Border Collie of Australian Shepherd? HondenForum.
16 augustus 2009 om 2144: wijzigen. Wij hebben 6 border collies en 1 mini australian shepherd en 1 toy australian shepherd en nog een kelpie en een duitse herder. Al mijn honden kunnen goed met elkaar overweg en ook vreemde honden zijn geen probleem. Veel verschil tussen de borders en de aussies merk ik niet, een aussie is net iets rustiger en heeft voor mijn gevoel iets minder eye. Onze toy aussie heeft ongeveer de grootte van een chihuahua, is ongeveer 28 cm en 28, kilo en loopt vrolijk tussen onze grote honden. Onze borders zijn ook niet hyper, kreeg vorige week nog een compliment van de dierenarts dat 2 van de borders een extreem rustige hartslag hadden en ontzettend rustig waren tijdens de jaarlijkse enting. De oudste van de 2 is vorig jaar Nederlands Kampioen Behendigheid bij de FHN geworden, heeft dus snelheid genoeg maar in omgang zijn onze honden gewoon heel rustig. Angela Bodhi 3 doggies. 16 augustus 2009 om 2153: wijzigen. Ik heb een border collie!
De De Australian Australian Shepherd Shepherd Over Doggo.nl. geschiedenis, karakter en opvoeding.
Merle x Merle. Ook mogen geen twee Merles met elkaar gekruist worden omdat de pups dan het merlefactor van zowel vader als moeder meekrijgen en een groot percentage van deze pups blind en doof zijn. In de media. Jay Sisler and Aussies.: Australian Shepherd Club Nederland. Op Doggo.nl: Fokkers van Australian Shepherds. Geschreven door Judith Eberson: www.hondenvorming.nl. Fotografie: Judith Eberson, Susan Leurs en Steffanie Beckers. Lees verder op Doggo.nl. Artikelen: Hondenrassen Tags: rasportret. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De Border Collie.
Bekijk onderwerp australian shepherd versus border collie Honden Forum.
Geregistreerd: 31 Mei 2012 1013.: Ik heb een hond: Ja. Mijn rassen: dwerg-pincher, australian cattle-dog, border collie x australian cattle-dog en een mechelse herder. Aantal honden: 4. Al eens gekeken naar de Australian cattle dog? Titel: Re: australian shepherd versus border collie.
Hondenvrienden.be Border collie vs australische herder.
Topic: Border collie vs australische herder. Pagina's: 1 2 3 4 Omlaag. Auteur Topic: Border collie vs australische herder gelezen 214559 keer. 0 leden en 1 gast bekijken dit topic. Geslacht: Border collie vs australische herder. Gepost op: januari 13, 2015, 083956.:
Australische Herder 11 feitjes over dit mooie hondenras Hondenfun.nl.
Hoewel de Australische Herder algemeen geaccepteerd is als een Australische hond, is het ras geperfectioneerd in Amerika. Daar kwamen honderden herders uit verschillende landen bij elkaar om een nieuwe toekomst op te bouwen, waarbij ze elk hun eigen honden meenamen. Dit leidde tot een grote vermenging, waarbij de honden werden gefokt op kwaliteiten als alertheid, intelligentie, snelheid en aanpassing aan terreinsoorten. Er worden vier hondenrassen gezien als de basis van de Shepherd: de Schotse Collie, Border Collie, English Shepherd en de Australian Collie. Samen resulteren ze in een geweldige hond met een goed karakter.
Border collie of Australian Shepherd? Show of Werklijn? Bokt.nl.
Maar daarin is het wel echt opletten waar je ze koopt. Wij hadden een hele fijne Border Collie met goede basis en zelf ook daarmee verder gegaan. Ga je elke dag 20km lopen, wordt de conditie zo goed, dat 5 weinig is natuurlijk.

Contacteer ons