Zoeken naar australische herder fokkers

australische herder fokkers
Site titel.
Welkom op de website van kennel Chocolate Rain, fokker van Australian Shepherds! Wij zijn Sandra en Laura en wij wonen samen met onze aussie Bowie en kat Sasja in Den Haag. Wij houden van actief bezig zijn en doen dat het liefst buiten.
Australian Shepherd.
De pups worden grootgebracht in de huiskamer of keuken, krijgen stamboom, worden 1 maal ge├źnt met 6 weken, worden diverse malen ontwormd, krijgen met 6 a 7 weken nog een oogtest. Worden goed gesocialiseerd gaan onder meer mee naar verpleeghuis en school.
HEAVENLY STARS.
Fokker Aussie Pension. Onze puppies zijn geboren, er zijn nog enkele pups beschikbaar. Wij hebben een jonge blue merle reu van 9 maanden beschikbaar ter herplaatsing, hij is erg zacht van karakter en daardoor onzeker en heeft de juiste begeleiding hier in nodig, ervaring in het opvoeden van honden is een pre en bij voorkeur aussies is gewenst.
Somethin-Spicy Happy Tails Opleidingscentrum Hondenschool.
Heel veel filmpjes en fotos kun je vinden op onze facebookpagina https//www.facebook.com/karen.mulders.5. Wij zijn onze Australian shepherd kennel gestart in 2000 en hebben sinds die tijd af en toe een nest gehad. We doen ons uiterste best om gezonde, sociale en werklustige Australian shepherds te fokken.
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Pups De website van justtooclever!
De meeste Aussies zijn van hun eigen goede bewakers tegen dieven en/of aanvallers alleen al door blaffen in huis of in de tuin het is niet nodig om hen nog eens extra af te richten. Het aanmoedigen van agressief gedrag kan resulteren in zo'n' moeilijk gedrag en een moeilijk te benaderen hond dat er vreselijke ongelukken kunnen gebeuren met bezoekers. KOOP GEEN AUSSIE ALS U EEN BRAVE EN MEEGAANDE METGEZEL WILT HEBBEN. De rasstandaard van de The Australian Shepherd beschrijft de Aussie als zijnde een hond met sterk bewakingsinstinct. strong guardian instinct' U kunt dit zeker ook verwachten van de meest vreedzame hond. Honden met een slechte socialisatie en zwakker karakter kunnen ook gaan bijten als ze bang zijn, uitgedaagd of geprovoceerd worden.
Australische herders.
Dailo's' Australian shepherds dailoskennel.
Upd ate: 07-12-2019 click here: update's.' Als u op zoek bent naar een Australian Shepherd qua uiterlijk en karakter bent u hier op de goede weg om uw droomhond te vinden. Bij ons mag er wel op karakter en/of uiterlijk gekozen worden. ook worden er honden verkocht als evt show of fok hond mits dit van te voren is aangegevenwant, wij staan namelijk wel volledig achter de honden die wij fokken al 15 jaar en dat niet zonder goede resultaten! Waar wij ook super trots op zijn niet allen in de Show maar ook in de sport of gewoon als maatje en huishond qua uiterlijk karakter, en gezondheid. if you are looking for a puppy check this out. 2 combinaties gedekt en drachtig. voor meer info stuur een berichtje. 1 nest geboren pups beschikbaar op dit moment. 2 red tri female's' available. please contact me for more info: Contact us. We are members of ASCN. All our dogs have a DNA profile of ISAG 2006. Wij zijn lid van de ascn aangesloten bij De Raad Van Beheer.

Contacteer ons