Resultaten voor australische herder fokkers

australische herder fokkers
Pups De website van justtooclever!
De meeste Aussies zijn van hun eigen goede bewakers tegen dieven en/of aanvallers alleen al door blaffen in huis of in de tuin het is niet nodig om hen nog eens extra af te richten. Het aanmoedigen van agressief gedrag kan resulteren in zo'n' moeilijk gedrag en een moeilijk te benaderen hond dat er vreselijke ongelukken kunnen gebeuren met bezoekers. KOOP GEEN AUSSIE ALS U EEN BRAVE EN MEEGAANDE METGEZEL WILT HEBBEN. De rasstandaard van de The Australian Shepherd beschrijft de Aussie als zijnde een hond met sterk bewakingsinstinct. strong guardian instinct' U kunt dit zeker ook verwachten van de meest vreedzame hond. Honden met een slechte socialisatie en zwakker karakter kunnen ook gaan bijten als ze bang zijn, uitgedaagd of geprovoceerd worden.
Site titel.
Welkom op de website van kennel Chocolate Rain, fokker van Australian Shepherds! Wij zijn Sandra en Laura en wij wonen samen met onze aussie Bowie en kat Sasja in Den Haag. Wij houden van actief bezig zijn en doen dat het liefst buiten.
De AustralianShepherd staat centraal op deze Startpagina.
Aussie Fokkers NL. Bennekom Ask Noa's.' Doetinchem Big Sky. Hardinxveld Giessendam Skaye's.' Heerle NB Free Spirit. Luttelgeest FL Evulon's.' Maasmechelen B Woolly Rocks. Noord-Limburg Just too clever. Numansdorp Breezy T. Overloon NB Heavenly Stars. Over de australianshepherd pagina. Deze pagina zet de Australian Shepherd ofwel de Australische Herder, ook wel Aussie genoemd, in het zonnetje.
HEAVENLY STARS.
Fokker Aussie Pension. Vind je het leuk om ons vooruit te helpen door deze pups een eigen huisje te geven maar beschikbaar te laten blijven voor een mooie show/fok cariere. neem dan vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden.
Somethin-Spicy Happy Tails Opleidingscentrum Hondenschool.
Heel veel filmpjes en fotos kun je vinden op onze facebookpagina https//www.facebook.com/karen.mulders.5. Wij zijn onze Australian shepherd kennel gestart in 2000 en hebben sinds die tijd af en toe een nest gehad. We doen ons uiterste best om gezonde, sociale en werklustige Australian shepherds te fokken.
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
We willen aanstaande pupkopers in de gelegenheid stellen om zich op onze puplijst te plaatsen en verder te informeren door een afspraak te maken via onze agenda. Klik hier om een afspraak te maken indien u een pup van onze kennel wenst. Voor de meeste informatie over de Aussie en onze honden kunt u kijken bij Over Aussies. op onze website. en de Reuen en Teven pagina. Pups verwacht Mei / Juni, de wachtlijst is nu open. Aan de wachtlijst zijn enkele voorwaarden verbonden. ONTMOET FRANCISCA JEFFREY. Langs deze weg wil ik u graag laten kennismaken met al onze aussies en hoe zij deel uitmaken van ons gezin en hoe wij in aanraking zijn gekomen met dit heerlijke ras en hun grote will to please! Heel lang heb ik Francisca mij bezig gehouden met de Amerikaanse Quarterhorses, een van oorsprong Amerikaans paardenras. Via die paardensport in 1995 ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd of Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze kennen als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
En we doen ons best om voor een goede match tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar. Een pup blijft 12/14 jaar in je leven, dat betekent zoveel jaar plezier van te krijgen en te houden. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen. Bekijk de fokker vermelding van TEXELLEN. TEXELLEN mini Australin Shepherd.
Australische herders.

Contacteer ons