Op zoek naar australische herder kruising?

australische herder kruising
Puppyplaats.nl Labradoodle x Australian Shepherd pups Kruising: Labradoodle x Australian Shepherd pups Australische herder en Honden.
herder kruising veilingkijker nieuw en tweedehands.
klik hier voor informatie over onze koekies en om toestemming te geven om die op je computer op te slaan en te gebruiken. marktplaats speurders tweedehands.net marktnet ebay catawiki. dicht bij postcode zoeken. laatste zoekopdrachten: splitcane hengels tiptoi graco baby berg skelter philotrain schoolkasten butaan gasstel labradoodle pups bct cabman dexamfetamine esp erres platenspeler philemon asat sleutelmachine. soortgelijke zoekopdrachten: pups dier hond puppy herdershond veedrijver herder kruising mechelse herder mjm dogs foundation kruising mechelse herder pup duitse herder. hoe wil je ze zien? foto kleiner groter. in welke volgorde? welke wil je zien? leuke herder pups kruising. een mooie mechelse herder is kruising met hollandse herder. mooie mechelse herder kruising bouvier pups. 4 jaar oude kruising duitse herder/ stafford. 1 herder pup kruising hollandse en mechelse. teefje 6 maanden kruising golden/ anatolische herder. kruising duitse herder x witte herder.
De Australian Shepherd aussiedogs.
De Australian Shepherd. De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australiƫ en later naar de VS geƫxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijver, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. Pas sinds 1996 is de Australian shepherd een door het FCI erkend ras. De Australian shepherd is een middelgrote hond met afgewogen proporties. De vacht is halflang en licht kruis. Op de kop, de buitenzijde van de oren en de voorkant van de voorpoten is de vacht glad. De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Ze gaat van blue-merle of red-merle tot eenkleurig zwart black of bruin red of helemaal wit.
14 Schattige Pups Die Zijn Geboren Uit De Kruising Van Twee Hondenrassen Curioctopus.nl Australische herder, Hondenspullen en Hondenrassen.
14 schattige pups die zijn geboren uit de kruising van twee hondenrassen Curioctopus.nl.
Meer weten Ok. Een zee van verhalen om te vertellen. 14 schattige pups die zijn geboren uit. Deel Ga naar het volgende verhaal. 14 schattige pups die zijn geboren uit de kruising van twee hondenrassen. Deel op Facebook. Liefde is blind en onze honden vormen geen uitzondering op deze regel. We weten nooit wie ze als partner kiezen. Veel mensen met een rashond kiezen, vaak met een financieel oogpunt, voor een hond van hetzelfde ras als partner voor hun hond om raszuivere pups te krijgen. De negatieve effecten van deze extreme selectiviteit is algemeen bekend: het ras wordt zwakker met betrekking tot gezondheid, bepaalde fysieke eigenschappen en gedrag. Door te kruisen met andere rassen verleng je de levensduur van de hond en verbeter je de gezondheid: daarnaast is het elke keer weer een verrassing welke fysieke eigenschappen de pup mee zal krijgen van zijn ouders. Wat krijgt hij mee van mama en wat van papa? Hier volgens een aantal foto's' van prachtige pups die voortkomen uit een kruising van twee verschillende rassen. Australische herder Volpino. Labrador retriever Husky.
Maltezer Leeuwtje Archives Mogi Hondenfotografie.
Kruising Border Collie Australische Herder. Dierendag bij Groenrijk t Haantje. 29/10/2014 / in Bearded Collie, Cavalier King Charles Spaniel, Chihuahua, Duitse Herder, Engelse Bulldog, Franse Bulldog, Golden Retriever, Herders, Ierse Setter, Irish Soft Coated Wheaten Terrier, Jack Russel, kruising, Labradoodle, Labrador, Lhasa Apso, Maltezer Leeuwtje, Nova Scotia Duck Tolling Retriever, Podenco, Sheltie, Shi Tzu, Vlinderhondje, Yorkshire Terrier / by Monique Gidding.
Australische Herder 11 feitjes over dit mooie hondenras Hondenfun.nl.
Samen resulteren ze in een geweldige hond met een goed karakter. De Australian Shepherd is eigenlijk vooral bekend geworden toen de hond na de 1e Wereldoorlog ook andere klusjes te doen kreeg naast het schapen hoeden. Vooral de rodeos, waarbij de schitterende honden rondrenden om stieren of paarden op te drijven. Daarnaast werden de honden steeds bekender door verschillende rollen in films en series, zoals bijvoorbeeld Run, Appaloosa, Run! Australian Shepherd zijn echte eye-catchers. Vooral de blauwe ogen van de Australische Herder zijn bijzonder opvallend. Zelfs zo opvallend, dat de inheemse bevolking de honden ziet als heilig en ze het liefst ontwijkt. De honden kunnen je indringend aanstaren en winnen zelfs een wedstrijd staren van een kat! foto: ItsWolfeh / wikicommons. Veel Australian Shepherds hebben ogen in verschillende kleuren. Hoewel veel honden van het ras blauwe ogen hebben, zijn er ook tussen met bruine, grijze of gespikkelde ogen. Een bijzonder weetje: er zijn ook Shepherds met twee verschillende ogen: een blauw en een bruin oog.
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
Kruising en vuilnisbak. Australian shepherd of Australische herder. De Australian shepherd of Australische herder is een hond die uit de Verenigde Staten komt. De reuen worden gemiddeld 58 cm groot en de teefjes 53 cm. De honden zijn erg lief, ook erg trouw.

Contacteer ons