Op zoek naar australische herder kruising?

australische herder kruising
14 schattige pups die zijn geboren uit de kruising van twee hondenrassen Curioctopus.nl.
Meer weten Ok. Een zee van verhalen om te vertellen. 14 schattige pups die zijn geboren uit. Deel Ga naar het volgende verhaal. 14 schattige pups die zijn geboren uit de kruising van twee hondenrassen. Deel op Facebook. Liefde is blind en onze honden vormen geen uitzondering op deze regel. We weten nooit wie ze als partner kiezen. Veel mensen met een rashond kiezen, vaak met een financieel oogpunt, voor een hond van hetzelfde ras als partner voor hun hond om raszuivere pups te krijgen. De negatieve effecten van deze extreme selectiviteit is algemeen bekend: het ras wordt zwakker met betrekking tot gezondheid, bepaalde fysieke eigenschappen en gedrag. Door te kruisen met andere rassen verleng je de levensduur van de hond en verbeter je de gezondheid: daarnaast is het elke keer weer een verrassing welke fysieke eigenschappen de pup mee zal krijgen van zijn ouders. Wat krijgt hij mee van mama en wat van papa? Hier volgens een aantal foto's' van prachtige pups die voortkomen uit een kruising van twee verschillende rassen. Australische herder Volpino. Labrador retriever Husky.
Australische herder Wikipedia.
Enkel fysieke inspanningen zijn voor deze honden niet voldoende. Opdat de hond niet het slachtoffer van verveling wordt, wordt er aangeraden met deze hond een hondensport te beoefenen zoals agility. De honden zijn zeer waakzaam en hebben een goed herdersinstinct. Desalniettemin is het geen klassieke waakhond, maar wordt hij door de overheid vaak als zoekhond gebruikt voor drugs en dergelijke. De honden zijn in het algemeen vriendelijk. De Australische herder kan verschillende gezondheidsproblemen hebben. Problemen met het zichtvermogen komen vaak voor alsook epilepsie. Het is sterk af te raden om twee honden met een merle vachtkleur met elkaar te laten fokken aangezien puppies die tweemaal het merle-gen erven een erg hoge kans hebben op blind en doofheid.
herder kruising veilingkijker nieuw en tweedehands.
klik hier voor informatie over onze koekies en om toestemming te geven om die op je computer op te slaan en te gebruiken. marktplaats speurders tweedehands.net marktnet ebay catawiki. dicht bij postcode zoeken. laatste zoekopdrachten: splitcane hengels tiptoi graco baby berg skelter philotrain schoolkasten butaan gasstel labradoodle pups bct cabman dexamfetamine esp erres platenspeler philemon asat sleutelmachine. soortgelijke zoekopdrachten: pups dier hond puppy herdershond veedrijver herder kruising mechelse herder mjm dogs foundation kruising mechelse herder pup duitse herder. hoe wil je ze zien? foto kleiner groter. in welke volgorde? welke wil je zien? leuke herder pups kruising. een mooie mechelse herder is kruising met hollandse herder. mooie mechelse herder kruising bouvier pups. 4 jaar oude kruising duitse herder/ stafford. 1 herder pup kruising hollandse en mechelse. teefje 6 maanden kruising golden/ anatolische herder. kruising duitse herder x witte herder.
Puppyplaats.nl Labradoodle x Australian Shepherd pups Kruising: Labradoodle x Australian Shepherd pups honden Australische herder en Honden.
Het vuilnisbakkenras als middel tegen inteelt bij rashonden NOS.
Afgelopen zondag volgde Zondag met Lubach. De problemen bij inteelt zijn groot, maar er ontstaan ook steeds meer initiatieven om doorfokken tegen te gaan. Elf puppy's' buitelen over elkaar heen in een hondenren. Ze zijn zes weken oud en geboren uit een kruising poedel/golden retriever en een kruising Australische herdershond/border collie.
Dit is Reno, een kruising van Australian. De vrije loop Hooge Mierde Facebook.
Dit is Reno, een kruising van Australian shepherd x Berner sennen x Border collie, gefokt bij De vrije loop en eigendom van Chris Paijmans. Reno is genomineerd voor De" mooiste hond van Nederland." Hartstikke leuk natuurlijk en hij kan het worden als veel mensen op hem stemmen!
Aussiedoodle Europe.
Een Aussiedoodle is een kruising tussen een Australian Shepherd en een Poedel. Het resultaat van deze combinatie van het beste van de twee rassen: de anti-allergische vacht van de Poedel, de onuitputtelijke werklust van de Australian Shepherd en de hoge intelligentie van beide ouderdieren maken deze hond zeer geschikt voor mensen die een trouwe, fijne metgezel willen die overal mee naar toe kan. Een Aussiedoodle is in huis een heel makkelijke en rustige hond. Buiten zijn ze heel speels en willen b.v. graag iets apporteren. Ze hebben uitdaging nodig, zowel geestelijk als lichamelijk, deze hond is goed geschikt voor baasjes die graag met de hond op stap gaan! Aussidoodle Europe fokt met Australian Shepherds of F1 Aussiedoodles als moederdier en een Middenslag Poedel of Dwergpoedel als vaderdier. In sommige gevallen zullen wij ook een Standaard Poedel als vaderdier inzetten. Welkom op de website van Aussieddoodle Europe! Aussiedoodle pups te koop bij Bavel in Molenschot tussen Breda en Tilburg.
Rashond kiezen, maak de juiste keuze uit de meest voorkomende rassen.
Polski Owczarek Nizinny. Schotse Herdershond korthaar. Schotse Herdershond langhaar. Shetland Sheepdog Sheltie. Welsh Corgi Cardigan. Welsh Corgi Pembroke. Zwitserse Witte Herdershond. Pinschers, schnauzers, molossers, sennen. Grote Zwitserse Sennenhond. Mastin de los Pirineos Pyreneese Mastiff. Mastin Español Spaanse Mastiff. Oostenrijkse Kortharige Pinscher. Sarplaninac Joegoslavische herder. Sint Bernard Langhaar. Spitsen en oertypen. West Siberische Laika. American Staffordshire Terriër. Australische Silky Terriër. Bull Terriër Miniatuur. Dandie Dinmont Terriër. Engelse Toy Terriër.

Contacteer ons