Meer resultaten voor australische herder kruising

australische herder kruising
De Australian Shepherd aussiedogs.
De Australian Shepherd. De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijver, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. Pas sinds 1996 is de Australian shepherd een door het FCI erkend ras. De Australian shepherd is een middelgrote hond met afgewogen proporties. De vacht is halflang en licht kruis. Op de kop, de buitenzijde van de oren en de voorkant van de voorpoten is de vacht glad. De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Ze gaat van blue-merle of red-merle tot eenkleurig zwart black of bruin red of helemaal wit.
Aussiedoodle Europe.
Een Aussiedoodle is een kruising tussen een Australian Shepherd en een Poedel. Het resultaat van deze combinatie van het beste van de twee rassen: de anti-allergische vacht van de Poedel, de onuitputtelijke werklust van de Australian Shepherd en de hoge intelligentie van beide ouderdieren maken deze hond zeer geschikt voor mensen die een trouwe, fijne metgezel willen die overal mee naar toe kan. Een Aussiedoodle is in huis een heel makkelijke en rustige hond. Buiten zijn ze heel speels en willen b.v. graag iets apporteren. Ze hebben uitdaging nodig, zowel geestelijk als lichamelijk, deze hond is goed geschikt voor baasjes die graag met de hond op stap gaan! Aussidoodle Europe fokt met Australian Shepherds of F1 Aussiedoodles als moederdier en een Middenslag Poedel of Dwergpoedel als vaderdier. In sommige gevallen zullen wij ook een Standaard Poedel als vaderdier inzetten. Welkom op de website van Aussieddoodle Europe! Aussiedoodle pups te koop bij Bavel in Molenschot tussen Breda en Tilburg.
Het vuilnisbakkenras als middel tegen inteelt bij rashonden NOS.
Afgelopen zondag volgde Zondag met Lubach. De problemen bij inteelt zijn groot, maar er ontstaan ook steeds meer initiatieven om doorfokken tegen te gaan. Elf puppy's' buitelen over elkaar heen in een hondenren. Ze zijn zes weken oud en geboren uit een kruising poedel/golden retriever en een kruising Australische herdershond/border collie.
Dogs of the Dutch Pups.
De pups zijn ingeënt, ontwormd, gechipt en geregistreerd. Alle pups worden uitstekend verzorgd en goed gesocialiseerd. Daarnaast heeft elke pup een vaccinatieboekje met een gezondheidsverklaring van een erkende dierenarts. De ouders van de pup zijn aanwezig. Boxer x old english bulldog.
Een Goed Opgeleide Australian Shepherd Kruising Hond Staan en Kijken Omhoog. Royalty-Vrije Foto, Plaatjes, Beelden En Stock Fotografie. Image 40130958.
Sleep het beeld in het grijze vlak. Upload een beeld. Sleep het beeld hierheen. Zoek per beeld. Stockfoto Een goed opgeleide Australian Shepherd Kruising Hond staan en kijken omhoog. Een goed opgeleide Australian Shepherd Kruising Hond staan en kijken omhoog.
Sectie Herdershonden Rassen Honden Hondenrassen.
Kruising en vuilnisbak. Australian shepherd of Australische herder. De Australian shepherd of Australische herder is een hond die uit de Verenigde Staten komt. De reuen worden gemiddeld 58 cm groot en de teefjes 53 cm. De honden zijn erg lief, ook erg trouw.
Dit is Reno, een kruising van Australian. De vrije loop Hooge Mierde Facebook.
Dit is Reno, een kruising van Australian shepherd x Berner sennen x Border collie, gefokt bij De vrije loop en eigendom van Chris Paijmans. Reno is genomineerd voor De" mooiste hond van Nederland." Hartstikke leuk natuurlijk en hij kan het worden als veel mensen op hem stemmen!
14 Schattige Pups Die Zijn Geboren Uit De Kruising Van Twee Hondenrassen Curioctopus.nl Honden Australische herder, Leuke honden en Honden en puppies.

Contacteer ons