Resultaten voor australische herder mini

australische herder mini
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De De Australian Australian Shepherd Shepherd Over Doggo.nl. geschiedenis, karakter en opvoeding.
Merle x Merle. Ook mogen geen twee Merles met elkaar gekruist worden omdat de pups dan het merlefactor van zowel vader als moeder meekrijgen en een groot percentage van deze pups blind en doof zijn. In de media. Jay Sisler and Aussies.: Australian Shepherd Club Nederland. Op Doggo.nl: Fokkers van Australian Shepherds. Geschreven door Judith Eberson: www.hondenvorming.nl. Fotografie: Judith Eberson, Susan Leurs en Steffanie Beckers. Lees verder op Doggo.nl. Artikelen: Hondenrassen Tags: rasportret. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De Border Collie.
Miniature australian shepherd Bokt.nl.
De enige mini American Shepherds die ik ben tegen gekomen waren érg vocaal. Berichten: 6548 Geregistreerd: 27-02-10. Re: Miniature australian shepherd. Geplaatst: 20-02-17 2102.: Had ik toch een beetje gelijk dat het ras niet bestaat hahahah.; Overigens druk hoeft niet tegelijk op te gaan met pup zijn. Mijn eerste puo labrador x rottweiler was echt een luie donder. Kreeg ook erg weinig eten want was zo dik. Hij is nu ruim 8 jaar en eet halve kg brok per dag en geen gram vet. Heel allert en actief. Helemaal ongedraaid dus. Huidige pup x duitse herder 3.5 maand.
Rasbeschrijving Rasbeschrijving www.miniaussie.nl. www.miniaussie.nl.
De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen. Om hierachter te komen zal de hond hierop getest moeten worden. Honden die dit gemuteerde gen bezitten kunnen niet tegen bepaalde medicijnen. De merle kleur is ook de drager van de blind/doof factor. Door kruisen van twee merles kunnen de puppies doof en/of blind zijn. Let bij de aankoop van de pup daarom op of de ouders niet beide de merle kleur hebben. Heup en oogproblemen. Let bij aankoop erop dat de ouders hierop getest zijn. Laatste updates blog. Kaya half jaar oud. Kaya geslaagd voor de Basiscursus met mooie cijfers! Standaard look Mini Aussie.
Miniature American/Australian Shepherd.
Miniature American/Australian Shepherd. paarden te koop. Heeft u interesse in een pup, kan je dan even wat over jezelf te vertellen, zoals heb je kinderen, welke leeftijd, heb je een tuin, doe je aan hondensport, heb je ervaring met honden zo ja welk ras. waarvoor je de pup graag wil huishond, sporthond, showhond etc, mailtjes met alleen zonder andere info wat" is de prijs" of ik wil een blue-merle" met blauwe ogen" worden niet beantwoord. De pups worden grootgebracht in de huiskamer of keuken, krijgen stamboom, worden 1 maal geënt met 6 weken, worden diverse malen ontwormd, krijgen met 6 a 7 weken nog een oogtest. Worden goed gesocialiseerd gaan onder meer mee naar verpleeghuis en school. Gaan mee in de auto. Krijgen ervaring met de bench, in de doggyride. Je kunt ons regelmatig vinden in Den Burg en dat is dan niet om te verkopen maar om te socialiseren. Wij zoeken voor onze pups actieve mensen die begrijpen wat een werkhond inhoud. Die er echt mee aan de gang willen op het gebied van sport. If you want a easy dog, the aussie is not the right dog for you.
De Mini Aussie.
In 1968 vond ze een passend klein reutje, genaamd Traviss Buster en deze paarde ze met Puppy. De pups die daaruit voortkwamen waren tussen de 23-33cm groot, wat tegenwoordig Toy-Aussies genoemd worden. De Huidige Aussies gaan terug op deze honden. Hierna begon Sandy Travis met behulp van een dierenarts deze honden mbv inteelt en lijneninteelt te ontwikkelen. In 1978 kocht Doris Cordova een reutje van de Travis Kennel, genaamd Cordovas Spike, welke ze liet registreren bij NSDR als Australian Shepherd. Later toen de grootte van belang werd voor de papieren, werd Spike als mini aussie geregistreerd omdat hij maar een grootte had van 33cm.
mini australische shepherd HondenForum.
mini australische shepherd. HondenForum Archief mini australische shepherd. 06 oktober 2011 om 1628: wijzigen. hallo ik ben idoia en ik wil meer te weten komen over het ras mini australische shepherd. kunnen jullie mij zeggen wat voor type karakter, manier van doenonstaan, is?
Mini Australian Shepherds Facts YouTube.
Let us know if you have a Mini Australian shepherd or a full sized Australian shepherd in the comments below and tell us their story! Best Breed Ever! is your ultimate guide to finding the perfect pet for you, while also discovering some trivia and history of the pet, too!

Contacteer ons