Zoeken naar australische herder mini

australische herder mini
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
De De Australian Australian Shepherd Shepherd Over Doggo.nl. geschiedenis, karakter en opvoeding.
Merle x Merle. Ook mogen geen twee Merles met elkaar gekruist worden omdat de pups dan het merlefactor van zowel vader als moeder meekrijgen en een groot percentage van deze pups blind en doof zijn. In de media. Jay Sisler and Aussies.: Australian Shepherd Club Nederland. Op Doggo.nl: Fokkers van Australian Shepherds. Geschreven door Judith Eberson: www.hondenvorming.nl. Fotografie: Judith Eberson, Susan Leurs en Steffanie Beckers. Lees verder op Doggo.nl. Artikelen: Hondenrassen Tags: rasportret. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De Border Collie.
Miniature australian shepherd Bokt.nl.
De enige mini American Shepherds die ik ben tegen gekomen waren érg vocaal. Berichten: 6548 Geregistreerd: 27-02-10. Re: Miniature australian shepherd. Geplaatst: 20-02-17 2102.: Had ik toch een beetje gelijk dat het ras niet bestaat hahahah.; Overigens druk hoeft niet tegelijk op te gaan met pup zijn. Mijn eerste puo labrador x rottweiler was echt een luie donder. Kreeg ook erg weinig eten want was zo dik. Hij is nu ruim 8 jaar en eet halve kg brok per dag en geen gram vet. Heel allert en actief. Helemaal ongedraaid dus. Huidige pup x duitse herder 3.5 maand.
Rasbeschrijving Rasbeschrijving www.miniaussie.nl. www.miniaussie.nl.
De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen. Om hierachter te komen zal de hond hierop getest moeten worden. Honden die dit gemuteerde gen bezitten kunnen niet tegen bepaalde medicijnen. De merle kleur is ook de drager van de blind/doof factor. Door kruisen van twee merles kunnen de puppies doof en/of blind zijn. Let bij de aankoop van de pup daarom op of de ouders niet beide de merle kleur hebben. Heup en oogproblemen. Let bij aankoop erop dat de ouders hierop getest zijn. Laatste updates blog. Kaya half jaar oud. Kaya geslaagd voor de Basiscursus met mooie cijfers! Standaard look Mini Aussie.
Miniature American/Australian Shepherd.
Dit ras is ontstaan in de USA, net zoals zijn grote broer de Australian Shepherd. Het is dezelfde hond, hetzelfde bloed en DNA alleen kleiner van formaat. Vele boeren en veehouders en fokkers hielden de maat klein vanwege bepaalde werkzaamheden. De grotere zwaardere Aussie kon niet overal komen wanneer ze onder hekken, poorten, door schuren en vaak werden ze ook als schapen honden gebruikt in schapenschuren. Ze moeten sterk genoeg zijn om hun werk te doen en zelfstandig kunnen komen waar ze op dat moment nodig zijn. Dus de miniature Australian Shepherd is niet nieuw, als je terug gaat naar het begin kan je al kleinere honden zien die nog steeds in vele bloedlijnen en stambomen zitten. De miniatuur Australian Shepherd wordt ook Noord Amerikaanse Shepherd genoemd of ook wel Mini Aussie. Dit ras is ontstaan in Amerika, net zoals zijn grote broer de Australian Shepherd. De miniature Australian Shepherds kunnen geregistreerd zijn bij de National Stock Dog Registry NSDR Miniature Australian Shepherd Club of America MASCA, International Miniature Australian Shepherd Club IMASC en de American Stock Registry ASDR.
De Mini Aussie.
De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen. Om hierachter te komen zal de hond hierop getest moeten worden. Honden die dit gemuteerde gen bezitten kunnen niet tegen bepaalde medicijnen. De merle kleur is ook de drager van de blind/doof factor. Door kruisen van twee merles kunnen de puppies doof en/of blind zijn. Let bij de aankoop van de pup daarom op of de ouders niet beide de merle kleur hebben. Heup en oogproblemen. Let bij aankoop erop dat de ouders hierop getest zijn. In 1962 kocht Sandy Travis Travis Kennel op de leeftijd van 16 jaar op een rodeo een klein hondje die ze Puppy Travis Puppy doopte. Deze wilde ze oorspronkelijk verparen met haar eigen reutje, maar omdat ze maar 28cm groot was moest ze op zoek naar een passend reutje. In 1968 vond ze een passend klein reutje, genaamd Traviss Buster en deze paarde ze met Puppy. De pups die daaruit voortkwamen waren tussen de 23-33cm groot, wat tegenwoordig Toy-Aussies genoemd worden.
mini australische shepherd HondenForum.
mini australische shepherd. HondenForum Archief mini australische shepherd. 06 oktober 2011 om 1628: wijzigen. hallo ik ben idoia en ik wil meer te weten komen over het ras mini australische shepherd. kunnen jullie mij zeggen wat voor type karakter, manier van doenonstaan, is?
Mini Australian Shepherds Facts YouTube.
Let us know if you have a Mini Australian shepherd or a full sized Australian shepherd in the comments below and tell us their story! Best Breed Ever! is your ultimate guide to finding the perfect pet for you, while also discovering some trivia and history of the pet, too!

Contacteer ons