Op zoek naar australische herder zwart?

australische herder zwart
Australian Shepherd Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Australian Shepherd heeft een aangeboren veelzijdigheid wat hem ideaal maakt voor werken op boerderijen. Ze worden doorgaans aangeduid als De" Aussie. Hun ogen komen in een verscheidenheid van kleuren of kleurencombinaties en omvatten blauw, amber, hazelnoot en alle tinten van bruin.
Australische Herder Hondenras.be.
Omdat de honden zeer speels, energiek, leergierig en intelligent zijn, worden ze ook ingezet als hulphonden en speuren ze met gemak drugs op. Wat direct opvalt aan de Australische Herder is de bonte vacht. Met wit als basis mag de dikke vacht verder allerlei kleuren hebben. Zo kan het roodbruin zijn met wit, maar ook zwart, lavendel, grijzig en blauw.
De Australian Shepherd Wat voor hond is de Aussie?
Omdat de Aussie wel een hond is die regelmatig geborsteld moet worden, is het raadzaam om de hond al op jonge leeftijd te laten wennen aan het feit dat u aan hem moet zitten. De Australian Shepherd heeft een ondervacht en zijn vacht is vrij lang.
Rasbeschrijving www.australian-shepherds.nl.
Schofthoogte: reu 50-58 cm, teef 45-53 cm. Karakter van de Australian Shepherd. De Australische herder is op de eerste plaats een gebruikshond. Hij is zeer veelzijdig inzetbaar, hoedt eenden net zo gemakkelijk als schapen, en kan ook met paarden of rundvee prima uit de voeten.
Australian Shepherd GEKop hondenrassen encyclopedie.
In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk. Uiteraard is iedere hond weer anders en daarom is het voor diegene die zelf een rashond hebben, hier mogelijk hun ervaring over dit ras te delen.
Australische herder Herdershonden.nl.
De halflange, soms gekrulde vacht van Australische herders dient tenminste wekelijks geborsteld te worden om klitvorming en verontreiniging te voorkomen. In de vacht kan makkelijk vuil blijven zitten. Zonder voldoende vachtverzorging loopt de hond het risico huidinfecties te krijgen. Word nu lid van de herdershonden club en ontvang exclusieve updates in je inbox! Ik wil lid worden! Je aanmelding is geslaagd. Welkom bij de club! Oeps, er gaat iets mis. We respecteren privacy en beschermen dit. Uit de fanshop. Honden spaarpot met beweging in diverse kleuren 1995., Leren herdershonden armband 1295., Herdershonden halsketting staand of liggend 995., Word fan op Facebook. Van het blog. Meer van het blog. Verdwaalde herder redt vrouw uit autowrak. 16 april 2016. Herder helpt kleine kitten de trap op. 18 september 2016. De reis van een herdershond van 8.
Australische herder Pedigree.
De hond is sindsdien erg populair geworden, en kan de strijd met andere honden op aanpassingsvermogen, gehoorzaamheid, behendigheid en waakzaamheid met succes aan. De Australische herder leeft over het algemeen zon 13 jaar en met de juiste zorg en de juiste hoeveelheden voeding kan hij 15 worden.
De Australian Shepherd aussiedogs.
De Australian Shepherd. De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australiƫ en later naar de VS geƫxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijver, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. Pas sinds 1996 is de Australian shepherd een door het FCI erkend ras. De Australian shepherd is een middelgrote hond met afgewogen proporties. De vacht is halflang en licht kruis. Op de kop, de buitenzijde van de oren en de voorkant van de voorpoten is de vacht glad. De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Ze gaat van blue-merle of red-merle tot eenkleurig zwart black of bruin red of helemaal wit.

Contacteer ons