Zoeken naar australische herder zwart

australische herder zwart
Rasbeschrijving www.miniaussie.nl.
Het gewicht tussen de 9 en 14 kilo. De levensverwachting is 12-13 jaar. De Mini-Aussie is een makkelijk te trainen hond, echter hun intelligentie en drive maken dat de hond consequente gehoorzaamheidstraining moet krijgen en genoeg interessante activiteiten kan ontplooien. Wanneer ze goed gesocialiseerd worden zullen ze in veel omgevingen op hun gemak zijn, mits er genoeg ruimte is om hun energie kwijt te kunnen. Zonder dat kunnen ze nerveus en destructief worden. Het is van nature een sociale hond die erg gehecht raakt aan zijn baas. Soms kan dat leiden tot verlatingsangst zonder voldoende training. Mini-Aussies kunnen prima binnen een gezin leven, maar met hun energie en drijflust moet je ze in de gaten houden bij andere huisdieren en kinderen. Het is belangrijk de hond consequent te leren dat het drijven van mensen niet is toegestaan. Ze zijn uitermate geschikt als huishond, mits je ze een consequente opvoeding, voldoende uitdaging en beweging geeft. De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen.
De Australian Shepherd aussiedogs.
De Australian Shepherd. De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijver, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. Pas sinds 1996 is de Australian shepherd een door het FCI erkend ras. De Australian shepherd is een middelgrote hond met afgewogen proporties. De vacht is halflang en licht kruis. Op de kop, de buitenzijde van de oren en de voorkant van de voorpoten is de vacht glad. De vacht heeft een krachtige en wisselvallige kleur. Ze gaat van blue-merle of red-merle tot eenkleurig zwart black of bruin red of helemaal wit.
Australian Shepherd GEKop hondenrassen encyclopedie.
Vraag van de week. Home Hondenrassen encyclopedie Australian Shepherd. Deel deze pagina op Facebook. 0 reacties op Hello world! Pingback: Cats v.s. Dogs Engelina in Wonderland. In de hondenrassen-encyclopedie vind je van alle rassen een beschrijving over karakter en uiterlijk.
Australian shepherd puppy info, karakter, en meer Puppygroep.nl.
Wat jouw reden ook is; je zit hier precies goed! Op deze pagina vind je algemene informatie over de Australian shepherd, maar ook waar je rekening mee moet houden wanneer je een Australian shepherd puppy wilt aanschaffen. Vragen zoals wel of geen hondenverzekering afsluiten, welke spullen je allemaal in huis moet halen voor je Australian shepherd. Tips over de opvoeding van je Australian shepherd pup, hoe je ervoor zorgt dat hij zindelijk wordt, socialisatie en nog veel en veel meer. Klik op een hoofdstuk en lees verder. Hoofdstuk 1 Algemeen. Hoofdstuk 2 Uiterlijk. Hoofdstuk 3 Karakter. Hoofdstuk 4 Verzorging. Hoofdstuk 5 Fysieke en mentale uitdaging. Hoofdstuk 6 Opvoeding. Hoofdstuk 7 Aanschaf en kosten. Hoofdstuk 8 Rasverenigingen. Hoofdstuk 1 Algemene informatie over de Australian shepherd. Een verwarrende naam. De Australian shepherd, die op zn Hollands ook wel Australische herdershond wordt genoemd, heeft niet de Australische afkomst die zijn naam lijkt te verraden. Dat is onpraktisch, zeker omdat de hond niet per se Australisch is, zoals we zometeen zullen zien. De verwarring wordt er niet minder om door alle andere namen die het ras heeft gehad: Spaanse herder, pastoorshond, bobtail, New Mexican shepherd, California shepherd en zelfs Oostenrijkse herder.
Australian Shepherd Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De vacht is er in vier geaccepteerde kleuren: zwart, blauw merle, rood, en rood merle. Een verscheidenheid van witte en bruine aftekeningen kunnen voorkomen op het gezicht, borst, voorkant en achter poten. Trainen en opvoeden. Australian Shepherds zijn makkelijk te trainen. Ze profiteren van vroege socialisatie en een basis aan gehoorzaamheid. Het is belangrijk dat zij weten wie de baas is anders zullen ze proberen om controle over te nemen. De Australian Shepherd heeft een vaste, eerlijke, consistente en effectieve baas nodig. Hun hoge intelligentie en scherp leervermogen maakt herhalende training saai voor ze. Activiteit en bewegen. De Australian Shepherd vraagt om een buitensporige hoeveelheid beweging. Een simpele wandeling is niet voldoende.Ze zijn op hun best wanneer ze een groot deel uitmaken van de familie en als ze mogen werken voor de baas. Australian Shepherds worden niet aanbevolen voor wonen in een appartement. Rasgroep: Herdershonden en Veedrijvers. Leeftijd: 12 13 jaar.
Australian Shepherd Hondenrassen Medpets.nl.
Ras afkomst: Verenigde Staten. Andere rasnamen: Australische Herdershond. De vacht bestaat uit halflang, steil of licht gegolfd haar met een dichte ondervacht. De Australian Shepherd komt voor in de kleuren Blue Merle, Redmerle leverkleur, effen zwart of bruin, eventueel met tankleurige aftekeningen en wit. De Australian Shepherd heeft relatief weinig vachtverzorging nodig.
Rasbeschrijving www.australian-shepherds.nl.
De vacht is kort en zacht op hoofd, oren, voorzijde van de voorbenen en onder de punt van de sprong. Kleur: blue merle, zwart, red merle en rood, alle met of zonder witte aftekening en/of tankleurige vlekjes. Schofthoogte: reu 50-58 cm, teef 45-53 cm. Karakter van de Australian Shepherd. De Australische herder is op de eerste plaats een gebruikshond. Hij is zeer veelzijdig inzetbaar, hoedt eenden net zo gemakkelijk als schapen, en kan ook met paarden of rundvee prima uit de voeten. Van origine is de Aussie gefokt om te werken op de grote ranches, van waaruit de honden het ruige, dichtbegroeide land in werden gestuurd om zelfstandig half wilde kuddes koeien die niet naar huis wilden op te halen. Hierdoor legt de Aussie met gemak grote afstanden af en kan zeer zelfstandig werken. Het is een geweldige hond; erg atletisch, intelligent en trouw.
Australian shepherd Etsy. FRANCE.
Page 8 8. Associé à australian shepherd. aussie australian shepherd decal australian shepherd art australian shepherd svg australian shepherd shirt dog mom dog bandana dog dog collar. Bas de page. Recevez les dernières tendances Etsy et des idées de cadeaux uniques par email.

Contacteer ons