Resultaten voor australian shepherd kopen

australian shepherd kopen
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Australian Shepherd kennels in Nederland. Bernhardlaan 7 9781 EC Bedum. Tearaways Aussies fokt sinds 1990 Australian Shepherds waarbij gezondheid en karakter hoog in het vaandel staan. Hondenfokker Meer info. J.van Weerststraat 34 6441 SW Brunssum. Wij zijn een kleine kennel met Australian Shepherds en we fokken uitsluitend met stamboom. Hondenfokker Meer info. Munnikenhof 47 6715 EC Ede. Fokker van australian shepherd.
index.
Welkom op de officiƫle website van de Australian Shepherd Association ASA De Australian Shepherd Association is een officiƫle rasvereniging aangesloten bij de Raad van beheer op kynologisch gebied. De ASA is tot stand gekomen door een aantal vooraanstaande kennels, en mensen die het ras de Australian shepherd een warm hart toe dragen.
Tinkerooz's' Australian Shepherds Aussies met passie.
De aussie of ook wel australische herder heeft ons hart gestolen en wij hebben beslist om op een verantwoorde manier te fokken. We fokken nu reeds enkele jaren en hebben er een fantastische groep vrienden bij. Allemaal super baasjes voor onze offspring.
Dailo's' Dailo's' Australian Australian shepherds. shepherds.
We are members of the Australian Shepherd Association. and de ASCN. All our dogs have a DNA profile of ISAG 2006. Wij zijn lid van de ASA Australian Shepherd Association en de ascn beide aangesloten bij De Raad Van Beheer.
Australian Australian Shepherd Shepherd fokkers fokkers Honden Honden Page. Page.
Bekijk de fokker vermelding van Quadrupes. Kleinschalige Australian Shepherd kennel, gelegen in Leeuwarden Friesland. Al mijn honden 1 Aussie, 2 Shelties wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan vooral Dogdance. Ik fok volgens het fokreglement van de Australian Shepherd Club Nederland, waar ik lid van ben. Ouderdieren worden o.a. getest op HD, ED, oogafwijkingen en MDR1, en voldoen aan de rasstandaard wat betreft uiterlijk en karakter. Mijn doel is om lieve, sociale, gezonde en werklustige Aussies te fokken.

Contacteer ons