Meer resultaten voor duitse herder mechelse herder

duitse herder mechelse herder
350 Gratis RALFI teksten De Mechelse herder.
De Mechelse herder is een waakzame en actieve hond. Hij is ook altijd klaar om tot actie over te gaan. Hij ziet er angstaanjagend uit, maar is eigenlijk lief en knuffelbaar. Hij is ook de beste bewaker van erf, huizen en autos. Hij zal nooit zijn baasje in de steek laten. Eind 1880 waren er in België heel veel honden die kudden dreven. Deze honden hadden hele bijzondere en verschillende vachten. Er ontstond een groep hondenliefhebbers die met deze honden ging fokken. Als snel had de herder een eigen stamboom. Rond 1910 had men het type en het karakter van de Belgische herder vastgelegd. Mechelse herders zijn zeer geschikt om getraind te worden tot politie hond. Hij moet dan hele zware dingen doen zoals over hoge hekken springen en mannen in beschermde kleding omver werpen. Als je dan een Mechelse of Duitse herder op hem af stuurt dan maakt de man geen enkele kans.
Australische-herder.nl.
Deze website maakt gebruik van cookies. OK Wat betekent dit? De Mechelse herder een prachtige hond om mee om te gaan. Je kan deze hond eigenlijk een beetje vergelijken met de Duitse herder. De Mechelse herder lijkt erg veel op de Duitse herder zowel als karakter als uiterlijk. De Mechelse herder wordt ook wel de Belgische herder genoemd. De Mechelse herder in ontstaan in België en vanaf daar groot geworden net als de Duitse herder alleen is deze ontstaan in Duitsland en had deze iets meer potentie dan de Mechelse herder als het gaat om karakter en vaardigheden. De Mechelse herder komt aan zijn naam door een fokker die ermee begonnen is in Mechelen.
Over ons.
We zijn sinds 2000 actief met honden bezig. Onze eerste hond was een Oud-duitse herdershond, Reno, gevolgd door een gewone Duitse Herder, Nikki. Hiermee hebben we diverse sporten beoefend. Maar met de komst van Chip zijn we gevallen voor het ras mechelse herder.
Bloedlijnen.nl Home.
Oorsprong.
De Oorsprong van de Belgische Herder. De Oorsprong van het Ras of de Blauwdruk gemaakt door Professor Adolphe Reul. Voor de eerste internationale open hondententoonstelling op Belgisch grondgebied te Brussel op 21 juli 1880 ter gelegenheid van het halve eeuwfeest van België, werden 965 honden, voorla jachthonden, ingeschreven. Er waren slechts 7 continentale herdershonden: een groep gevormd door de Duitse, Franse, Belgische, Nederlandse en andere herdershonden.
Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging Noord-Brabant Duitse herders in de KNPV.
De honden die worden afgericht zijn voornamelijk Hollandse en Mechelse herders, gefokt op bloedlijn. Echter de Duitse herder, die een zeldzaamheid binnen dit zware programma is, heeft een inhaalslag gemaakt. In 2012 wisten 2 Duitse herders op het Nederlands Kampioenschap van de KNPV te Eindhoven beslag te leggen op podiumplaats 1 en 2.
Herdershonden: een veelzijdig hondenras Dier en Natuur: Dieren.
Ze worden vaak getraind tot waakhond, verdedigingshond, politiehond of sport-hond. Hondenrassen: Hondenras kiezen special. 2010 2020 Semicolon, het auteursrecht tenzij anders vermeld van dit artikel ligt bij de infoteur. Zonder toestemming van de infoteur is vermenigvuldiging verboden. De Oudduitse herdershond De Oudduitse herder lijkt zoals zijn naam al doet vermoeden op de Duitse herder. Dit artikel zal wat meer informatie gev. Hondenras: de Mechelse herder De Mechelse herder valt onder de groep herdershonden. Ze werden gebruikt als veedrijvers en erfbewakers, tegenwoordig wi.
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
Door de jaren heen is de Mechelaar een veelzijdige gebruikshond gebleven. De Mechelse Herder is een harmonieus, evenredig gebouwde hond. Hij oogt robuust en sierlijk en draagt zijn hoofd. Het lichaam is niet te breed, en meer vierkant dan de Duitse Herder.

Contacteer ons