Op zoek naar australian shepherd pup?

australian shepherd pup
Australian Shepherd.
Miniature American/Australian Shepherd. paarden te koop. Heeft u interesse in een pup, kan je dan even wat over jezelf te vertellen, zoals heb je kinderen, welke leeftijd, heb je een tuin, doe je aan hondensport, heb je ervaring met honden zo ja welk ras. waarvoor je de pup graag wil huishond, sporthond, showhond etc, mailtjes met alleen zonder andere info wat" is de prijs" of ik wil een blue-merle" met blauwe ogen" worden niet beantwoord. De pups worden grootgebracht in de huiskamer of keuken, krijgen stamboom, worden 1 maal geënt met 6 weken, worden diverse malen ontwormd, krijgen met 6 a 7 weken nog een oogtest. Worden goed gesocialiseerd gaan onder meer mee naar verpleeghuis en school. Gaan mee in de auto. Krijgen ervaring met de bench, in de doggyride.
Puppycursus Australian Shepherd Banjo van Marco en Marian CADIRI.
Dat kwam omdat iedereen uitzonderlijk goed gemotiveerd was om het goed te doen. Goed als in: we willen wel veel plezier met de pup maar niet zodanig dat we de pup ongewenst gedrag aanleren. Dat risico bestaat altijd bij een puppy maar bij Banjo was de kans nog groter dan gemiddeld. Een Australian Shepherd heeft een paar ogen die verleiden om de volgorde van de basis regel van het opvoeden om te draaien.
Puppyplaats.nl Australian pups aangeboden.
Wij zijn op zoek naar een puppy, kruising met Friese stabij/ border collie/ australian shepherd met een van onderstaande: X boerenfox X labrado. 08 april 2020. 8 april 2020. Gezocht: Australian Labradoodle pup. Hoi, Mijn vriend en ik zijn op zoek naar een Australian Labradoodle pup.
Happy Spark Australian Shepherds Puppies.
Happy Spark Australian Shepherds. Click here for our Past Litters. Er zijn geen pups beschikbaar. There are no pups. Wij fokken volgens de regels van de Raad van Beheer en onze rasvereniging ASCN onze pups worden uitsluitend verkocht met een koopcontract. Onze pups groeien op bij ons in huis, in de woonkamer. Ze zullen optimaal worden gesocialiseerd met het puppy culture programma en zijn voorzien van o.a. een stamboom van de raad van beheer en ASCA., de benodigde entingen, DNA certificaat, individueel oogonderzoek, ontworming, een EU dierenpaspoort en ze worden gechipt door de Raad van Beheer. Op de leeftijd van ca. 7 weken zal er een gedragstest zal worden uitgevoerd door een gediplomeerde gedragstherapeut. Het is voor ons erg belangrijk dat het karakter van de toekomstige pup aansluit bij de levensstijl van de toekomstige eigenaar.,
Kennel Evulons.
Pomeranian pupjes direct beschikbaar. Australian Shepherd Pupjes of verwacht. Australian Shepherd Fotoalbum. Kennel Evulons heeft regelmatig nestjes, in huiselijke kring opgevoed van volledig geteste ouderdieren. Voor meer info graag bellen 06-29141443 of mailen salders@ziggo.nl Of kijk even bij beschikbare pupjes.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Australian Shepherd Startpunthonden.
Opvoeding en gedrag. Het ras Ziektes Gedrag Fokkers Te koop Foto Video Reacties. Tips bij het opvoeden van Australian Shepherd. Loop je tegen problemen aan bij het opvoeden van je Australian Shepherd? Wellicht zijn bijbehorende artikelen dan interessant. Niet gevonden wat je zocht? Kijk dan eens op deze pagina. Hier staan veel artikelen die te maken hebben met onder andere opvoeding en gedrag. Bijten afleren bij de pup. Bijten is een gedrag dat volkomen normaal is bij honden, met name bij pups, en heeft veel te maken met het leerproces van een puppy.
Australian Shepherd kennels in Nederland Doggo.nl.
Wij zijn een kleine kennel met Australian Shepherds en we fokken uitsluitend met stamboom. Pups worden geboren in huiselijk sfeer en worden gechipt, ingeent en ontwormd. Voor meer informatie kijk onze website. Type bedrijf: Hondenfokker. Munnikenhof 47 6715 EC Ede Meer informatie. Fokker van australian shepherd. We fokken af en toe een nestje. Type bedrijf: Hondenfokker. Just too clever. Belgenhoek 13 5985 NJ Grashoek Meer informatie. Hondenras: Australian shepherd. Type bedrijf: Hondenfokker. Cijnshofstraat 3550 Heusden-Zolder België Meer informatie. Wij plannen ongeveer 1 keer per jaar een nestje met onze Australische Herders. Neem gerust een kijkje op onze site of neem contact met ons op voor vrijblijvende informatie. Type bedrijf: Hondenfokker. Sheltales Australian Shepherds. 8925 HC Leeuwarden Meer informatie. Kleinschalige Australian Shepherd en Shetland Sheepdog Sheltie kennel, gelegen in Leeuwarden Friesland. Al mijn honden 1 Aussie, 2 Shelties wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan vooral Dogdance.
From Dierdonks Beauty Home.
Nieuwe foto's' van de pups! Bekijk ze hier. Wij zijn Vicky en Joseph Berkers. We wonen in Dierdonk, een wijk van Helmond, samen met onze drie kinderen Joep, Maud en Janske en zeker niet te vergeten onze aussies Syra en Carmel.

Contacteer ons