Op zoek naar aussie pups te koop?

aussie pups te koop
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Australian Shepherd kennels in Nederland. Bernhardlaan 7 9781 EC Bedum. Tearaways Aussies fokt sinds 1990 Australian Shepherds waarbij gezondheid en karakter hoog in het vaandel staan. Hondenfokker Meer info. J.van Weerststraat 34 6441 SW Brunssum. Wij zijn een kleine kennel met Australian Shepherds en we fokken uitsluitend met stamboom. Hondenfokker Meer info. Munnikenhof 47 6715 EC Ede. Fokker van australian shepherd.
Pinterest Nederland / Netherlands.
Blue merle australian shepherd pups Te koop Tweedehands.nl.
De advertentie met de titel blue merle australian shepherd pups is helaas verwijderd. Wij hebben een prachtig nestje australian shepherd pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeënt.
Australian Shepherd puppies Puppy te KoopPuppy te Koop.
Rommel van 7 prachtige Border Aussie puppies geboren bij mama, Coco, een kc reg. Rode tri Australische herder en papa, Paddy, onze blauwe Merle grens. Puppies zijn klaar. sophieclarke780 apenstaartje gmail punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE STANDAARD RUWHARIGE TECKEL PUPS. Kennel From the perfect world is een erkende kleine kennel en fokken met de sta. Wij hebben nog 3 popje beschikbaar 2 reutjes en 1 teefje. Met stamboom volledi. Bichon Frise pups te koop.
www.miniaussie.nl. www.miniaussie.nl.
Kaya alleen over, maar mamma is er gelukkig ook nog. Het is vanaf nu mogelijk om herplaatsers, dekreuen en pups aan te bieden via deze site. Stuur een berichtje via het contactformulier als je graag iets op de site wilt plaatsen. Gek op mini? Neem een mini lama! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Klik op de feedlink en abonneer je op de RSS feed. Copyright 2011 Animundo login. Overslaan en naar de inhoud gaan. De Mini Aussie. Kennel Little Shepherd.
Australian Shepherd pups te koop Honden.
Hollandse Herder Puppies. Jack Russell Puppies. Mechelse herder Puppies. Overige Honden Puppies. Overige Rashonden Puppies. Pinscher en schnauzer Puppies. Retrievers en Labradors Puppies. Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Australian Shepherd pups te koop.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
Al mijn honden 1 Aussie, 2 Shelties wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan vooral Dogdance. Ik fok volgens het fokreglement van de Australian Shepherd Club Nederland, waar ik lid van ben. Ouderdieren worden o.a. getest op HD, ED, oogafwijkingen en MDR1, en voldoen aan de rasstandaard wat betreft uiterlijk en karakter. Mijn doel is om lieve, sociale, gezonde en werklustige Aussies te fokken. Pups groeien op in de huiskamer en ik doe mijn best ze zo goed mogelijk te socialiseren.
Geboren nesten Australian Shepherd Club Nederland.
De Australian Shepherd. Beschikbare DNA testen. Degeneratieve Myelopathie DM. Medicijn overgevoeligheid MDR1. Is een Aussie wel het geschikte ras? Socialisatie en Opvoeding. Gefokt in het verleden. Horse and Dog Trail. Selecteer een pagina. of Autumn Splendor. Ask Zoës Heart. Ontworpen door Elegant Themes Ondersteund door WordPress.

Contacteer ons