Resultaten voor australische herder karakter

australische herder karakter
Australische Herder Hondenras.be.
De bijzondere verschijning van de hond maakt hem zeer geliefd, evenals zijn leuke, energieke karakter. De Australische Herder klinkt alsof hij uit Australië komt, maar dat klopt niet. De hond is gefokt in Noord-Amerika en is een kruising tussen een Schotse Collie, Border Collie, English Shepherd en de Australische Collie.
Australische herder Pedigree.
De ideale eigenaar. De Australische herder is perfect voor iemand die een hond wil die heel goed te trainen is. Als je echt een Australische herder wilt en je neemt er ook de tijd voor, zul je niet teleurgesteld worden.
Australian Shepherd.
Met dank aan Karen Mulders waar deze waarschuwing in alle eerlijkheid op de site staat en die wij zeker onderschrijven. When you inform about a puppy, please tell a bit more about yourself, the reason why you want a puppy, and you like him/her as a pet or show or perfomance dog etc, e-mails with only as topic without any more info like what" is the price" or I" want a blue-merle with blue eyes will not be responded. De pups are in the living room or kitchen, get a pedigree, 1 shot from the vet, dewormed several times, good socialisation, go with us in the car, doggyride, bench training, go to a school, old folks home, nurcery home. We look for people who want to sport with them like agility, flyball, Frisbee or so. People who understand what a working dog is. Onze Australian Shepherds. De Australian Shepherd is een middelgrote herdershond die via een heel lange omweg in de Verenigde Staten is terecht gekomen.
Tipaw Trouvez un chien issu d'un' élevage de qualité.
Australian Shepherd Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De Australian Shepherd heeft een aangeboren veelzijdigheid wat hem ideaal maakt voor werken op boerderijen. Ze worden doorgaans aangeduid als De" Aussie. Hun ogen komen in een verscheidenheid van kleuren of kleurencombinaties en omvatten blauw, amber, hazelnoot en alle tinten van bruin.
Pup informatie Australian Shepherd Club Nederland.
De Australian Shepherd Club Nederland is onderdeel van de officiële kynologie, de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. De ASCN denkt actief mee met het centrale fokbeleid dat door de Raad van Beheer wordt ontwikkeld zodat er gekomen kan worden tot een duurzaam fokbeleid: Fokbeleid Raad van Beheer.
Australische herder Hondencentrum.
De Australische Herder heeft veel beweging nodig. Dus 3 keer het blokje om is zeker niet voldoende voor dit ras. Zo kan hij lastig worden in huis. Zoals ik al zei is het een energieke hond, hiermee bedoel ik dat hij iets te doen moet hebben.
Australian shepherd puppy info, karakter, en meer Puppygroep.nl.
Klik hier en download gratis mijn puppyschema voor jouw toekomstige Australische herder pup. Bekijk alle hondenrassen. Hoofdstuk 2 Uiterlijke kenmerken van de Australian shepherd. Een indringende blik. Misschien niet het belangrijkste kenmerk, maar wel één van de meest opvallende, is de indringende blik van veel Australian shepherds. De ogen van het ras kunnen zo ongeveer alle bestaande kleuren aannemen, van felblauw tot zwart, maar ook groen en bruin. Bovendien zijn de ogen vaak heterochromatisch, wat betekent dat alle twee de ogen een andere kleur hebben. Het kan zelfs voorkomen dat een enkel oog van een Australian shepherd twee kleuren heeft, dus bijvoorbeeld links bruin en de rechterhelft blauw. Zon blik vergeet je als hondenliefhebber niet snel. Ook de vacht van een Australian shepherd kan veel verschillende kleuren aannemen. Alle combinaties tussen de tinten zwart, rood-bruin, wit, of red merle en blue merle zijn mogelijk.

Contacteer ons