Resultaten voor pups australische herder

pups australische herder
Australian Shepherd Australische herder Honden rassen Honden.
Tegen het einde van de 19e eeuw emigreerden Baskische herders naar Australië om daar werk te vinden. Begin 1900 werden Australische schapen geïmporteerd in Amerika en kwamen de little blue dogs met hun Baskische herders mee, zodat zij vanaf toen geassocieerd werden met Australië. De Australian Shepherd is een herdershond, veedrijver. Nadat er van tijd tot tijd importen waren van veelbelovende honden uit Amerika, Canada en ook Engeland, wordt er in de tweede helft van de negentiger jaren na oprichting en voorlopige erkenning van de rasvereniging in Nederland regelmatig maar in bescheiden omvang gefokt. De Australian Shepherd wordt vooral gewaardeerd om de trouwe samenwerking met hun baas in uiteenlopende vormen van hondensport en bij redding en lawinewerkzaamheden. De Australian Shepherd is een intelligente werkhond met sterke drijf en hoedinstincten. Hij is een trouwe kameraad en heeft het uithoudingsvermogen om de hele dag te werken. Gelijkmatig van aard, vriendelijk en zelden uit op ruzie. Bij een eerste ontmoeting kan de Australian Shepherd enigszins gereserveerd zijn. De Australian Shepherd is makkelijk op te voeden. De Aussie is leergierig, maar heeft veel beweging nodig.
De AustralianShepherd staat centraal op deze Startpagina.
De Aussie in het Nieuws! Coronacrisis haalt beste in Nederlanders naar boven Binnenland AD.nl. FCI erkent drie nieuwe rassen Dogzine. Niet elke baas past bij zijn hond De Gelderlander. Miniature American Shepherd Club: erkenning in Canada Dogzine. Kinderen kunnen voorlezen aan Nena de hond in bibliotheken Venray en Horst De Limburger. Hond bang voor vuurwerk? Dit moet je doen De Gelderlander. Baasje krijgt boete voor hond in snikhete auto AD.nl. Roep om landelijk meldpunt voor dood gevonden dieren De Limburger. Voor Daphne Schippers is beroemd zijn nog steeds wennen wel.nl Welingelichte Kringen. Mary 16 leert haar hond bijzondere trucjes 7Days. Verenigingen / Clubs. Almere Aussie Rescue Fund. Ik zoek baas I. Ik zoek baas II. Wikipedia Australische Herder. Aussie Fokkers NL. Bennekom Ask Noa's.' Doetinchem Big Sky. Hardinxveld Giessendam Skaye's.' Heerle NB Free Spirit. Luttelgeest FL Evulon's.' Maasmechelen B Woolly Rocks. Noord-Limburg Just too clever. Numansdorp Breezy T. Overloon NB Heavenly Stars. Over de australianshepherd pagina. Deze pagina zet de Australian Shepherd ofwel de Australische Herder, ook wel Aussie genoemd, in het zonnetje. Laatste update: 3 april 2020. Over de beheerder.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
Bekijk de fokker vermelding van One of a kind. Wij zijn een gezin welk sporadisch een nestje Australian Sheperds fokken. Rond 11 juli 2012 verwachten we ons eerste nestje. Bekijk de fokker vermelding van Onze Aussie. Wij fokken zo af en toe een nest met de Landseer Annabel Roos van Tregelaar, roepnaam Mara. Nu verwachten we het eerste nestje, half december 2015van, onze Australian Sheperd Iva Red Du Domaine de Cervine, roepnaam Tess. Bekijk de fokker vermelding van Quadrupes. Kleinschalige Australian Shepherd kennel, gelegen in Leeuwarden Friesland. Al mijn honden 1 Aussie, 2 Shelties wonen in huis en met alle honden wordt aan hondensport gedaan vooral Dogdance. Ik fok volgens het fokreglement van de Australian Shepherd Club Nederland, waar ik lid van ben. Ouderdieren worden o.a. getest op HD, ED, oogafwijkingen en MDR1, en voldoen aan de rasstandaard wat betreft uiterlijk en karakter. Mijn doel is om lieve, sociale, gezonde en werklustige Aussies te fokken. Pups groeien op in de huiskamer en ik doe mijn best ze zo goed mogelijk te socialiseren.
Australische herder pups te koop, australische herder kopen, herders.
Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische Herder Pups reutjes en australische herder pups teefjes te koop in kennel Hezehof van eigen fok. De ouders van de australische herdershond pups zijn aanwezig.
Herdershond Herdershond Herdershond Honden Honden Honden 2dehands.be. 2dehands.be. 2dehands.be.
Tervuerense Herder reutje geboren op 25/09/18 te koop. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. Ze zijn meermaals gevaccineerd en ontwormd. Ze kregen reeds een chip en werden geregis. gisteren 1456: Asse Zellik. Australische Herder pups te koop.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Australian Shepherd Startpunthonden.
Kijk dan eens op deze pagina. Hier staan veel artikelen die te maken hebben met onder andere opvoeding en gedrag. Bijten afleren bij de pup. Bijten is een gedrag dat volkomen normaal is bij honden, met name bij pups, en heeft veel te maken met het leerproces van een puppy.
Australian Shepherd.
Onze pups worden gefokt volgens de richtlijnen van de Australian Shepherd Club Nederland. Dit houdt ondermeer in dat de ouders zijn gecontroleerd op heupdysplasie en erfelijke oogafwijkingen. Verder wordt qua gezondheid/karakter en inteelt de stambomen bekeken. De pups groeien bij ons op in huis en gedurende deze periode dat ze bij ons zijn, wennen ze aan allerlei dingen, kinderen en mensen die ze in hun leventje tegen zullen komen. Op de leeftijd van 7 weken krijgen ze een oogtest. Verder worden ze geënt op de leeftijd van 6 weken. Verder worden ze 4 keer ontwormd voor ze naar de nieuwe eigenaar vertrekken. De pups worden gechipt door de Raad van Beheer. Pups worden met koopcontract verkocht. Desgewenst kan u een kopie ter inzage worden gestuurd. Wat u verder moet weten.: Aussies zijn zeer intelligent en gemakkelijk te trainen.
Waar vind ik Australische Herder pups te koop? DogCatandCo.
Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Australische Herder pups te koop aan. Oorsprong van de Australische Herder.: De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen.

Contacteer ons