Meer resultaten voor australische herder pup

australische herder pup
De De Australian Australian Shepherd Shepherd Over Doggo.nl. geschiedenis, karakter en opvoeding.
Merle x Merle. Ook mogen geen twee Merles met elkaar gekruist worden omdat de pups dan het merlefactor van zowel vader als moeder meekrijgen en een groot percentage van deze pups blind en doof zijn. In de media. Jay Sisler and Aussies.: Australian Shepherd Club Nederland. Op Doggo.nl: Fokkers van Australian Shepherds. Geschreven door Judith Eberson: www.hondenvorming.nl. Fotografie: Judith Eberson, Susan Leurs en Steffanie Beckers. Lees verder op Doggo.nl. Artikelen: Hondenrassen Tags: rasportret. De Nova Scotia Duck Tolling Retriever. De Border Collie.
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Australian Shepherd kennels in Nederland. Bernhardlaan 7 9781 EC Bedum. Tearaways Aussies fokt sinds 1990 Australian Shepherds waarbij gezondheid en karakter hoog in het vaandel staan. Hondenfokker Meer info. J.van Weerststraat 34 6441 SW Brunssum. Wij zijn een kleine kennel met Australian Shepherds en we fokken uitsluitend met stamboom. Hondenfokker Meer info. Munnikenhof 47 6715 EC Ede. Fokker van australian shepherd.
Australian Australian Shepherd Shepherd fokkers fokkers Honden Honden Page. Page.
Een knuffel en werkhond bij elkaar, een super gezinshond waar je wel mee moet werken. Hij kan eigenwijs zijn, maar hij staat altijd voor je klaar als het nodig is. Voor alles en iedereen is hij lief, hij geeft onze kat kusjes, hij wast maxonze border nog iedere ochtend, bij kinderen is hij voorzichtig maar de kinderen krijgen soms wel een kusje. Het is wel een enthousiaste hond en is helemaal niet afwachtend naar vreemde toe zoals het ras wel is. Hij heeft de volgende examens behaald: Basis cursus puppycursus Sociale Huishond GGB gehoorzaamheid Hij is nu bezig met de volgende cursussen: GG1 Agility Dog Frisbee hobbymatig Kijk op de website voor meer informatie en foto's' www.aussie-border.nl. Bekijk de fokker vermelding van aussie-border. van der Pol-Lucas. Australian Shepherd kennel Diamondgloss fokt heel af en toe een nestje pups uit goede, mooie, gezonde en sociale ouders.
Ik wil een Australian Shepherd! Cookie's' Fortune.
Misschien heb ik voortzo nog wat meer inspiratie en worden het er wat meer. In ieder geval hoop ik hiermee enigszins over te brengen hoe ongelooflijk niet eenvoudig het opvoeden van een Australian Shepherd kan zijn. Weet waar je aan begint. Mijn eerste Aussie. Wandelen met Ace. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Abby Ace ASCN Aussiewandeling Bezoek Canicross Clubmatch Cookie Dekking Depp Dikke buik Dogdance eerste Eten Feest Filmpje foto's' Guinness Hondengedrag Hondenshow Kate KCM Kippen Kippetje Laatste Lezing Nest nieuw Nieuws Opgroeien PuppieCam PuppieMobiel Puppies Sally Scan Socialiseren Speuren Stad Terroraussie Verjaardag Voetbal Voorstellen Wandelen Winner Workshop. Alle foto's' op deze website zijn gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Unported licentie. Annie's' Heilzame Kruiden. Aussie Rescue Fund. Jumping Jack Flash. Norah, een mini Aussie.
puppies Happy Tails Opleidingscentrum Hondenschool.
Moe maar voldaan Onze Australian shepherd pups zijn geboren op 14 en 15 januari 2015. De pups liggen behoorlijk tevreden in de werpkist en Grace heeft goed gegeten. 15 pups geboren, 13 pups levend. Amazing Grace was al heel erg Amazing, maar nu nog veel meer.
Australian shepherd pup? HondenForum.
Koop wel bij een erkende fokker inderdaad, omdat zij hun ouderdieren laten testen op gezondheid en de pups worden ook getest op gezondheid! Dan is ie in aanschaf maar wat duurder, maar dan heb je wel een gezonde pup die afstamt van gezonde ouders en die niet uit de handel komt! Bovendien zit er veel verschil in de aussie karakters, je hebt er heel rustige bij en heel drukke. Dat verschilt gewoon per hond. Belangrijk vind ik ook dat ze uit een showlijn gefokt zijn en niet uit een werklijn. Dit spreekt al voor zich denk ik. Veel succes met je keuze! Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Australian" shepherd pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.

Contacteer ons