Resultaten voor australische herdershond pups te koop

australische herdershond pups te koop
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe. eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema., 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort. meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen. besteden/geven aan deze prachtige pups., ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een starterspakket met o.a voeding voor de. 1ste paar dagen. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of e-mail. isabellzigri apenstaartje outlook punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS TE KOOP. Wij zijn een erkende kennel en fokken in huislijke kring volgens de richtlijnen. Van het nestje dat op 22 maart geboren is zijn nog enkele pups beschikbaar voor.
amaaiamaai.nl.
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Wij zijn een kleinschalig hobbyfokker van de Australian Shepherd die af en toe een nestje fokt. Hondenfokker Meer info. Zuiderdiep 190 7876 AK Valthermond. Hondenschool, gespecialiseerd in opvoedingscursussen voor pups en jonge honden. HondenschoolHondenfokkerGedragstherapie, Meer info. Leikoelseweg 17 5941 MV Velden. Slechts af en toe fokken een nestje Australian Shepherds.
Australische herder pups te koop Honden.
Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Australische herder pups te koop. Type advertentie: Aangeboden. Woensdag 11 april, 2018. Zwart tri-mannetje, blauwe ogen. Zal uitstekende huisdieren zijn. contacteer voor meer info. Ga naar adverteerder. Stuur naar vriendin. Australische herder pups te koop.
Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop? Bokt.nl.
Re: Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop? Geplaatst: 03-02-12 1710.: nou ja ik heb altijd asielhonden en de pup die ik uit het asiel heb heeft/had LPC in beide ellebogen. 1000 euro graag. Wist van te voren waar ik aan begon en wat er kon gebeuren en helaas is het ook gebeurd. Niet geteste ouders kruising waarvan de eigenaar afstand deed. Ook nog eens broer x zus dat is me allemaal netjes verteld. Zou hem voor geen goud willen missen maar als ik niet voor asielhonden zou gaan dan ging ik wel voor een pup uit helemaal geteste ouders kruising of stamboom deert me niet als ze maar getest zijn op erfelijke afwijkingen. En idd zijn er diverse mensen die werkhonden aanschaffen en er geen drol mee doen. Hier in het asiel een geflipte mechel van 1 jaar gevonden, border collie met diverse rare gedragingen gevonden ongeveer 5 jaar, zeer energieke en onrustige duitse herder van 1 jaar, een net gevonden border collie leeftijd onbekend en een x berner sennenhond of aussie o.i.d.
Waar vind ik Australische Herder pups te koop? DogCatandCo.
Hierboven vindt u de fotos van onze pups te koop op dit ogenblik. DogCatandCo is een erkend fokker waar u steeds de mooiste pups te koop vindt. Op deze pagina vindt u naast de beschikbaarheid ook alle nuttige informatie over de pups in onze kennel. Bij ons vindt u de mooiste Australische Herder pups te koop! DogCatandCo is een erkende handelskwekerij waar u de mooiste Australische Herder pups vindt. RAS: Australische Herder. Bent u van plan om een Australische Herder pup te kopen, dan bent u bij ons aan het juiste adres.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
En we doen ons best om voor een goede match tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar. Een pup blijft 12/14 jaar in je leven, dat betekent zoveel jaar plezier van te krijgen en te houden. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen. Bekijk de fokker vermelding van TEXELLEN. TEXELLEN mini Australin Shepherd.
Australische Herder pups te koop Hezehof.
Australische herder pups kweker fokker. Nu Australische Herder pups te koop in de kleuren.: De Australische Herder is afkomstig uit de VS, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. De Australian Shepherd is een hond van middelmatige grootte, en komt in verschillende kleuren voor.

Contacteer ons