Op zoek naar australische herdershond pups te koop?

australische herdershond pups te koop
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe. eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema., 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort. meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen. besteden/geven aan deze prachtige pups., ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een starterspakket met o.a voeding voor de. 1ste paar dagen. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of e-mail. isabellzigri apenstaartje outlook punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS TE KOOP. Wij zijn een erkende kennel en fokken in huislijke kring volgens de richtlijnen. Van het nestje dat op 22 maart geboren is zijn nog enkele pups beschikbaar voor.
amaaiamaai.nl.
Australian Australian Shepherd Shepherd kennels kennels in in Nederland Nederland Doggo.nl. Doggo.nl.
Wij zijn een kleinschalig hobbyfokker van de Australian Shepherd die af en toe een nestje fokt. Hondenfokker Meer info. Zuiderdiep 190 7876 AK Valthermond. Hondenschool, gespecialiseerd in opvoedingscursussen voor pups en jonge honden. HondenschoolHondenfokkerGedragstherapie, Meer info. Leikoelseweg 17 5941 MV Velden. Slechts af en toe fokken een nestje Australian Shepherds.
Australische herder pups te koop Honden.
Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Australische herder pups te koop. Type advertentie: Aangeboden. Woensdag 11 april, 2018. Zwart tri-mannetje, blauwe ogen. Zal uitstekende huisdieren zijn. contacteer voor meer info. Ga naar adverteerder. Stuur naar vriendin. Australische herder pups te koop.
Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop? Bokt.nl.
Dat kost behalve veel verdriet ook veel meer geld. Neem contact op met de rasvereniging voor meer info en voor beschikbare pups. Verder snap ik Thirty heel goed. Veel mensen willen een werkhond maar werken er vervolgens niet mee en dan gaat het mis. Niet voor niets zitten er veel werkhonden met gedragsproblemen in het asiel/herplaatsing. Heb zelf een bordercollie van 15 dus weet er alles van unamie @ ITP PRE merrie Labrusca in de bloemenvelden. Berichten: 3636 Geregistreerd: 02-11-08 Woonplaats: VS. Re: Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop?
Waar vind ik Australische Herder pups te koop? DogCatandCo.
Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Australische Herder pups te koop aan. Oorsprong van de Australische Herder.: De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australiƫ en later naar de VS geƫxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
En we doen ons best om voor een goede match tussen persoonlijkheid van de toekomstige eigenaar en onze pups te zorgen, het blijft uiteindelijk wel de keus van de nieuwe eigenaar. Een pup blijft 12/14 jaar in je leven, dat betekent zoveel jaar plezier van te krijgen en te houden. We proberen zoveel mogelijk het temperament en persoonlijkheid van elke pup te evalueren door ze te observeren tijdens hun ontwikkeling. We proberen de pup en de koper zo te koppelen dat we een goede match krijgen. Bekijk de fokker vermelding van TEXELLEN. TEXELLEN mini Australin Shepherd.
Australische Herder pups te koop Hezehof.
Middelgrote rassen 14. Grote rassen 33. Grote rassen Australische Herder pups te koop. Australische Herder pups te koop. Australische Herder pups te koop van eigen fok. De ouders van onze Australische Herder pups zijn beiden aanwezig. Australische herder pups. Australische herder pups te koop in kennel het Hezehof. De australische herdershonden ouders zijn allen aanwezig. Australische herder pups van eigen fok. Australische herder pups kweker fokker. Nu Australische Herder pups te koop in de kleuren.: De Australische Herder is afkomstig uit de VS, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. De Australian Shepherd is een hond van middelmatige grootte, en komt in verschillende kleuren voor. Het Hezehof heeft Tricolor, Choco-Wit, Red Merle en Blue Merle Australische herder pups te koop. Volwassen word een Australische Herder hond tussen de 50 cm en de 57 cm groot. Australische herders zijn zeer slim en intelligent en zijn gemakkelijk af te richten.

Contacteer ons