Meer resultaten voor australische herdershond pups te koop

australische herdershond pups te koop
amaaiamaai.nl.
Australische herder pups te koop, australische herder kopen, herders.
Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische herder pups te koop. Australische Herder Pups reutjes en australische herder pups teefjes te koop in kennel Hezehof van eigen fok. De ouders van de australische herdershond pups zijn aanwezig.
Australische herder pups te koop Honden.
Australische herder pups te koop. Mail de adverteerder. stuur bericht over: Australische herder pups te koop. max 500 karakters. Australische herder pups te koop. Plaats gratis advertentie. Meer Herders Puppies. AKC Registered Duitse herder pups Ze zijn dierenarts gecontroleerd, KC geregistreerd en momenteel op hunvaccinaties.
Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop? Bokt.nl.
Dat kost behalve veel verdriet ook veel meer geld. Neem contact op met de rasvereniging voor meer info en voor beschikbare pups. Verder snap ik Thirty heel goed. Veel mensen willen een werkhond maar werken er vervolgens niet mee en dan gaat het mis. Niet voor niets zitten er veel werkhonden met gedragsproblemen in het asiel/herplaatsing. Heb zelf een bordercollie van 15 dus weet er alles van unamie @ ITP PRE merrie Labrusca in de bloemenvelden. Berichten: 3636 Geregistreerd: 02-11-08 Woonplaats: VS. Re: Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop?
Waar vind ik Australische Herder pups te koop? DogCatandCo.
Info over oorsprong, karakter, verzorging, grootte, gewicht, prijs en beschikbaarheid van de pups in onze kennel. Wenst u een pup aan te kopen, lees dan aandachtig deze informatie. Als erkend handelskwekerij bieden wij de mooiste Australische Herder pups te koop aan. Oorsprong van de Australische Herder.: De Australische herder is een hondenras dat afkomstig is uit de VS. De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa Merinoschapen eerst naar Australiƫ en later naar de VS geƫxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de Australische veedrijvershond, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. Karakter van de Australische Herder.: Het ras werd voor hard herderswerk gefokt. De honden zijn zeer actief en behoren in handen van actieve baasjes.
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups Puppy te KoopPuppy te Koop.
Wij hebben een nestje Mooie Australische herder pups. Momenteel zijn de pups volledig in orde om naar een nieuwe. eigenaar te vertrekken. Ze zijn ontwormd volgens schema., 2x gevaccineerd en gechipt! Uiteraard hebben ze van de dierenarts een Europees paspoort. meegekregen en zijn ze gezond verklaard. De pups worden verkocht met schriftelijke garantie. We zijn op zoek naar eigenaars die veel aandacht en liefde willen. besteden/geven aan deze prachtige pups., ze zijn sociaal en super speels. Bij vertrek krijgt u een starterspakket met o.a voeding voor de. 1ste paar dagen. Bij interesse kunt u ons het beste telefonisch contacteren of e-mail. isabellzigri apenstaartje outlook punt com. Plaats een Advertentie Nieuwste Advertenties. PRACHTIGE CAVALIER KING CHARLES SPANIEL PUPS TE KOOP. Wij zijn een erkende kennel en fokken in huislijke kring volgens de richtlijnen. Van het nestje dat op 22 maart geboren is zijn nog enkele pups beschikbaar voor.
Australische Herder pups te koop Hezehof.
Middelgrote rassen 14. Grote rassen 33. Grote rassen Australische Herder pups te koop. Australische Herder pups te koop. Australische Herder pups te koop van eigen fok. De ouders van onze Australische Herder pups zijn beiden aanwezig. Australische herder pups. Australische herder pups te koop in kennel het Hezehof. De australische herdershonden ouders zijn allen aanwezig. Australische herder pups van eigen fok. Australische herder pups kweker fokker. Nu Australische Herder pups te koop in de kleuren.: De Australische Herder is afkomstig uit de VS, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. De Australian Shepherd is een hond van middelmatige grootte, en komt in verschillende kleuren voor. Het Hezehof heeft Tricolor, Choco-Wit, Red Merle en Blue Merle Australische herder pups te koop. Volwassen word een Australische Herder hond tussen de 50 cm en de 57 cm groot. Australische herders zijn zeer slim en intelligent en zijn gemakkelijk af te richten.
Australian Shepherd Australische herder Honden rassen Honden.
Verzorging pups puppies. Verzorging oudere honden. Hoe doe ik dat bij honden? Verzorging oudere katten. Hoe doe ik dat bij katten? Wormen, vlooien teken. Wormen, vlooien teken. Kleine dieren webshop. Australian Shepherd Australische herder. Australian Shepherd Australische herder. 2 Rasgebonden ziekten. 2.1 Erfelijke ziekten. 2.2 Anatomisch gerelateerde ziekten. ASCN Australian Shepherd Club Nederland. Opgericht 4 oktober 1996. De club telt 392 leden. Prijs van een pup. Adviesprijs van de club voor de Australian Shepherd is 750. Sommige fokkers vragen hogere bedragen. De oorsprong van de Australian Shepherd wordt verondersteld in het Spaanse Baskenland te liggen.

Contacteer ons