Op zoek naar oudduitse herder vs duitse herder?

oudduitse herder vs duitse herder
Wat Wat is is het het verschil verschil tussen tussen een een Duitse Duitse Herder Herder en en een een Oud Oud Duitse Duitse Herder? Herder? Startpagina Startpagina GoeieVraag. GoeieVraag.
DuitseHerders 29 december 2015 1349.: Wat is het verschil tussen een Duitse Herder en een Oud Duitse Herder? Weet jij het antwoord? Het antwoord moet uit minimaal 10 karakters bestaan. Het is niet mogelijk om je eigen vraag te beantwoorden.
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Wellicht wat generaties terug maar uiteindelijk kom je altijd terug bij de stokhaar Duitse Herder. Qua hond zit er in dat opzicht dus geen verschil. Het is dus ook een broodje aap verhaal dat wanneer je fokt met twee langstokhaar Duitse Herders je automatisch een Oudduitse Herder zal krijgen. Er zijn mensen die zeggen dat de Oudduitse Herders een rechte rug hebben en de langstokhaar Duitse Herders niet.
Op t eiland van Dordt Home.
Wij zijn heel trots op deze fijne roedel en ondernemen met hun verschillende aktiviteiten zoalsspeuren, gehoorzaamheidbehendigheid, fysiek fit en natuurlijk lekker wandelen fietsen en knuffelen. De oudduitse herder is een familiehond, maar zal wel mentaal en geestelijk uitgedaagd moeten worden.
Duitse Herdershond Langstokhaar.
Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? De Duitse Herdershond is een middelgrote herdershond met een anatomische opbouw die hem in staat stelt om urenlang te draven.
Voeding Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Pups bij andere fokkers. Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Onze oudDuitse herdershonden zitten op vers vlees elke dag. Als je dit eenmaal geeft, wil je nooit geen brokken meer! Vers vlees voeren heeft zoveel meer voordelen dan nadelen vergeleken met brokken!
pupje oudduitse herder Geleidehondenschool Herman Jansen.
Wordt gastgezin voor een pup in opleiding. Terra heeft een goed gesprek met Lion. Wandeling met aantal gastgezinnen in Wassenaar. Nena is drachtig! Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics CRM. pupje oudduitse herder. 2018 Geleidehondenschool Herman Jansen is powered by WordPress.
Of Koda's' Place.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
De herder is een mooi en sterk gebouwde herder. Het verschil tussen de Oudduitse herder en Duitse herdershond is het verschil in lengte van de vacht. Verder loopt de ruglijn van de Oudduitse herder recht, terwijl die van de Duitse herder schuin afloopt.

Contacteer ons