Zoeken naar oudduitse herder vs duitse herder

oudduitse herder vs duitse herder
Verschil langstokhaar en Oudduitse herder.
Er wordt gezegd dat de Oudduitse Herders met rechte rug geen HD hebben maar helaas heeft dat niets met HD te maken zoals eerder geschreven en hebben Oudduitse herders met rechte rug ook last van een verhoogd risico op HD. Langstokhaar duitse herder fokker. Hoewel er na erkenning van de FCI steeds meer Langstokhaar Duitse Herder fokkers bijkomen hoef je niet perse een langstokhaar Duitse Herder fokker te zoeken om in het bezit te komen van een erkende langhaar. Er worden uiteraard nog steeds langharen geboren uit de combinatie stokhaar x stokhaar. Deze honden hebben niet minder haar dan een combinatie van langhaar x langhaar! Voordeel is dat je bij een stokhaar fokker veelal de beste langhaar pup uit het nest kan uitzoeken aangezien deze fokkers veelal de langharen niet zelf aanhouden. Een goede langstokhaar fokker zal nooit zijn eerste nestkeus verkopen. Wil je meer weten over de kansen op langhaar of stokhaar? Hieronder een overzicht. Kruising stokhaar x stokhaar Kan stokhaar en langstokhaar pups geven meestal weinig tot geen langstokhaar pups in een nest.
Op t eiland van Dordt Home.
Wij zijn heel trots op deze fijne roedel en ondernemen met hun verschillende aktiviteiten zoalsspeuren, gehoorzaamheidbehendigheid, fysiek fit en natuurlijk lekker wandelen fietsen en knuffelen. De oudduitse herder is een familiehond, maar zal wel mentaal en geestelijk uitgedaagd moeten worden.
Duitse Herdershond Langstokhaar.
Rashonden zonder stamboom noemen we look-alikes. Meer weten over het verschil tussen een stamboomhond en een look-alike kijk op de pagina Waarom een stamboomhond? De Duitse Herdershond is een middelgrote herdershond met een anatomische opbouw die hem in staat stelt om urenlang te draven.
Voeding Oudduitse Herder Kennel fan" Anne's' hiem."
Pups bij andere fokkers. Ontstaan Oudduitse herder. echo dateY; fan" Anne's' hiem." Onze oudDuitse herdershonden zitten op vers vlees elke dag. Als je dit eenmaal geeft, wil je nooit geen brokken meer! Vers vlees voeren heeft zoveel meer voordelen dan nadelen vergeleken met brokken!
pupje oudduitse herder Geleidehondenschool Herman Jansen.
Wordt gastgezin voor een pup in opleiding. Terra heeft een goed gesprek met Lion. Wandeling met aantal gastgezinnen in Wassenaar. Nena is drachtig! Microsoft Dynamics CRM. Microsoft Dynamics CRM. pupje oudduitse herder. 2018 Geleidehondenschool Herman Jansen is powered by WordPress.
Of Koda's' Place.
Daar de Langstokharigen niet werden geaccepteerd binnen de officiële rasvereniging de SV en later ook niet in de Nederlandse Vereniging van liefhebbers van de Duitse Herder, de VDH is met de oprichting van het Langhaar-Schäferhunde-Verband Deutschland in 1984 het ras de Oudduitse Herder ontstaan.
Hondeninformatie: Duitse herdershond.
De herder is een mooi en sterk gebouwde herder. Het verschil tussen de Oudduitse herder en Duitse herdershond is het verschil in lengte van de vacht. Verder loopt de ruglijn van de Oudduitse herder recht, terwijl die van de Duitse herder schuin afloopt. De hond is intelligent, moedig en zelfverzekerd. Men kan de Oudduitse herder inzetten als politiehond, blindengeleidehond, reddingshond, hulphond of als familiehond. De Oudduitse herder is middelgroot, stevige gespierde en krachtige hond met een brede en sterke rug. De reu bereikt een schofthoogte van 60 tot 65 cm en wordt 30-40 kg. En de teef 55 tot 60 cm en wordt 22-32 kg. De herder heeft een wigvormige hoofd, met amandelvormige ogen. Die niet mogen uitpuilen, en donker of lichtbruin van kleur zijn. De oudduitse herder heeft sterk ontwikkelde kaken, waar 42 tanden in staan. De hond heeft een schaargebit. Verder heeft de herder een zwarte neus, en is de bovenkant van de snuit recht.
Oudduitse herder, info over het ras infobron.nl.
In die tijd werd er met name gefokt op karaktereigenschappen en niet zo zeer op het uiterlijk. Aan het einde van de 19 e eeuw is daar verandering in gekomen, toen is de Duitse herdershondenvereniging ontstaan en toen werd ieder type vacht en kleur aanvaard. Oudduitse herder pups. Wanneer je op zoek bent naar een Oudduitse herder pup, is het goed om te kijken waar je je hond gaat kopen.

Contacteer ons