Meer resultaten voor australische herder pups kopen

australische herder pups kopen
Kennel Evulons.
Pomeranian pupjes direct beschikbaar. Australian Shepherd Pupjes of verwacht. Australian Shepherd Fotoalbum. Kennel Evulons heeft regelmatig nestjes, in huiselijke kring opgevoed van volledig geteste ouderdieren. Voor meer info graag bellen 06-29141443 of mailen salders@ziggo.nl Of kijk even bij beschikbare pupjes.
Australische Herders Boechout Australische herder Dolci Angeli.
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Pups De website van justtooclever!
Kunt u pups terug nemen en het bedrag van aankoop vergoeden als het niet goed gaat? BEZINT VOOR U BEGINT! KOOP GEEN AUSSIE ALS. Uw leven en uw beschikbare tijd beter af is met een goudvis Uw leven niet stabiel is in uw baan of huishouding Uw kinderen en u veel activiteiten hebben zodat de hond even moet wachten Niemand thuis is gedurende 10 14 uur per dag en de rest van de tijd veel te doen heeft Als uw allereerste hond of dier in het algemeen Om een aparte hond te hebben of als een status symbool U het moeilijk vind om uw leven op rails te krijgen Omdat uw partner perse een hond wilt hebben terwijl u uiteindelijk voor de verzorging moet opkomen De kinderen zeuren om een hondje, dat is meestal maar tijdelijk zodat u voor de verzorging moet opkomen terwijl u eigenlijk geen hond wilt Als dit stukje tekst u nog steeds niet heeft overtuigd om geen Aussie te nemen, dan kunt u waarschijnlijk goed leven en een intense relatie aan gaan met een Australian Shepherd.
Australian Shepherd fokkers Honden Page.
De Australian Shepherd is voor mij een sportieve hond, energiek zonder nerveus te zijn, waaks en licht gereserveerd zonder angstig of agressief te zijn. Verder zeer veelzijdig, makkelijk trainbaar en intelligent met een sterke wil om voor zijn baas te werken. Uiterlijk, karakter, werkvermogen en uiteraard gezondheid worden allemaal meegenomen in het zoeken van de juiste combinaties. Bekijk de fokker vermelding van True to the Bone. Wij plannen met ons australisch herder teefje een nestje pups eind augustus. De pups zullen stamboom sint aubertus hebben.
Australian Shepherd pups te koop Honden.
Hollandse Herder Puppies. Jack Russell Puppies. Mechelse herder Puppies. Overige Honden Puppies. Overige Rashonden Puppies. Pinscher en schnauzer Puppies. Retrievers en Labradors Puppies. Rhodesian Ridgeback Puppies. Schotse herdershond Puppies. Shetland Sheepdog Puppies. Staande Hond Puppies. Australian Shepherd pups te koop.
Australian Shepherd informatie over de Australian Shepherd Royal Canin.
Andere rasnaam: Australische Herdershond. Uiterlijke kenmerken van de Australian Shepherd. Vee en schapenhoeder. Het karakter van de Australian Shepherd. De Australian Shepherd is buitengewoon actief, stoutmoedig en snel. Deze intelligente hond kan tot 60 km per dag afleggen bij het hoeden van grote kudde vee of schapen. Deze buitengewone herdershond kan ook de boerderij bewaken. Hij is aanhankelijk, kalm, goedmoedig en zeer loyaal, en daardoor een goede gezelschapshond. Blue merle, zwart, red merle. Al deze kleuren met of zonder witte aftekeningen, met of zonder tan koper. De witte kleur mag zich niet uitstrekken voorbij de schoft. Wit is toegestaan op hals, borst, benen en onderkant van de snuit, met een bles op het hoofd. Ogen moeten geheel door kleur zijn omringd. Rechte, lange ruglijn. Goed gewelfde ribben. Matig hellende croupe. Reuen: 51-58 cm. Teven: 46-53 cm. Scherp omlijnd, krachtig en droog. Schedel even lang als breed. Matige, maar goed gedefinieerde stop. Zwarte of bruine neusspiegel die harmonieert met de kleur van de vacht. Bruin, blauw, amberkleurig, of elke variatie of combinatie daarvan.
Australian Shepherd.
Miniature American/Australian Shepherd. paarden te koop. Heeft u interesse in een pup, kan je dan even wat over jezelf te vertellen, zoals heb je kinderen, welke leeftijd, heb je een tuin, doe je aan hondensport, heb je ervaring met honden zo ja welk ras. waarvoor je de pup graag wil huishond, sporthond, showhond etc, mailtjes met alleen zonder andere info wat" is de prijs" of ik wil een blue-merle" met blauwe ogen" worden niet beantwoord. De pups worden grootgebracht in de huiskamer of keuken, krijgen stamboom, worden 1 maal geënt met 6 weken, worden diverse malen ontwormd, krijgen met 6 a 7 weken nog een oogtest.
Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop? Bokt.nl.
Re: Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop? Geplaatst: 02-02-12 2038.: Ja een rashond moet voldoen aan vele eisen en daar betaal je ook voor en een wachtlijst is helemaal niet zo raar zeker voor rassen die geliefd zijn en apartere kleurtjes hebben. Langstockhaar Duitse Herder kennel http//www.zwinger-vom-weiner-drachen.webs.com.: http//www.grasparkieten-boeken.webs.com: voor informatieve boeken over grasparkieten. Berichten: 7382 Geregistreerd: 08-08-04 Woonplaats: BOLLENSTREEK. Geplaatst: 02-02-12 2045.: Een goedkope pup is verleidelijk maar besef wel dat een pup niet voor niets zo goedkoop is. MDR 1 en CEA tesen bv kosten geld. Ook de heupen röntgologisch laten onderzoeken is eigenlijk een must om gezonde honden te blijven fokken. En zijn vast fokkers" dit dit allemaal niet nodig vinden en puur voor het geld fokken dus ook met een drager x drager. Dat is de kans vrij groot dat je met een ongezonde pup komt te zitten. Dat kost behalve veel verdriet ook veel meer geld. Neem contact op met de rasvereniging voor meer info en voor beschikbare pups.

Contacteer ons