Op zoek naar australische shepherd pups te koop?

australische shepherd pups te koop
Australische Herder pups: Red Merle en Brown and tan Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Australische Herder pups: Red Merle en Brown and tan is helaas verwijderd. Wij hebben een prachtig nestje brown-and-tan en Red Merle Australian Shepherd pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.
Australische Australian Fokker Herders Shepherd, van Boechout Dolci Australian Australische Angeli, Shepherds. herder australian Dolci shepherds, Angeli. australische herder, australische herders, berger australien, bergers australien, pup, puppy, pups, p
Heel lang heb ik Francisca mij bezig gehouden met de Amerikaanse Quarterhorses, een van oorsprong Amerikaans paardenras. Via die paardensport in 1995 ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd of Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze kennen als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd. Uiteindelijk na 20 jaar ben ik gestopt met de intensieve paardensport en hebben wij, mijn zoon Jeffrey en ik, de paarden nog als hobby en van de aussies mijn beroep gemaakt. Mijn hart was al verloren aan de Australische Herder dus het was een makkelijke keus waar ik mee verder wilde gaan. Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Pups.
De pups worden geplaatst met een koopovereenkomst.Tevens krijgt u een informatiemap mee met daarin alle informatie over de ouders, de eerste weken van de pup en opvoedingstips. Ook kunt u altijd terecht bij ons voor vragen. Wilt u meer informatie of komen kennismaken, stuur dan even een mail naar melanielinssen@hotmail.com. KOOP GEEN AUSSIE! U hebt uw huiswerk gedaan. U heeft een online tests gedaan om te kijken welk ras het beste bij uw levensstijl zou passen. U heeft alles gelezen wat u kon vinden en u heeft gebeld met diverse rasverenigingen, fokkers en eigenaren die u maar kon vinden. U heeft uw bevestiging dat u al dacht dat u geschikt bent voor een Australian Shepherd het meest perfecte ras voor u.
Australianshepherd Pups Te Koop Herplaatsing Karakter.
Dochters over landen. Australische Herder Wikipedia Australische herder Wikipedia. Uw link hier? Australian Shepherd Karakter. Australian Shepherd Karakter karakterschets. Uw link hier? Australian Shepherd Pups Te Koop. Australian Shepherd Pups Te Koop Koop of Verkoop australian shepherd op Marktplaats.nl. australian shepherd kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.
Australian Shepherd Pups Honden Page.
Deze pups hebben een stamboom, zijn volledig geent en ontwormd en zijn NIET te koop voor een bedrag waar je rasloze hondjes voor koopt. Bekijk de puppy advertentie van Kennel Kipir Kipir. Kennel van de Kampstukken 0 Australian Shepherd puppy's.' Wij verwachten half mei 2014 pups van onze Australian Shepherd Kirby.
Australian shepherd pup? HondenForum.
Koop wel bij een erkende fokker inderdaad, omdat zij hun ouderdieren laten testen op gezondheid en de pups worden ook getest op gezondheid! Dan is ie in aanschaf maar wat duurder, maar dan heb je wel een gezonde pup die afstamt van gezonde ouders en die niet uit de handel komt! Bovendien zit er veel verschil in de aussie karakters, je hebt er heel rustige bij en heel drukke. Dat verschilt gewoon per hond. Belangrijk vind ik ook dat ze uit een showlijn gefokt zijn en niet uit een werklijn. Dit spreekt al voor zich denk ik. Veel succes met je keuze! Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Australian" shepherd pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
Australian Shepherd pups te koop Honden.
Stuur naar vriendin. Australian Shepherd pups te koop. stuur bericht over: Australian Shepherd pups te koop. max 500 karakters. Dien een klacht in. Dien een klacht in. Advertentie Australian Shepherd pups te koop. Plaats gratis advertentie. Meer Shetland Sheepdog Puppies.
Kennel Evulons.
Pomeranian pupjes direct beschikbaar. Australian Shepherd Pupjes of verwacht. Australian Shepherd Fotoalbum. Kennel Evulons heeft regelmatig nestjes, in huiselijke kring opgevoed van volledig geteste ouderdieren. Voor meer info graag bellen 06-29141443 of mailen salders@ziggo.nl Of kijk even bij beschikbare pupjes.

Contacteer ons