Resultaten voor australische shepherd pups te koop

australische shepherd pups te koop
Australian shepherd pup? HondenForum.
Koop wel bij een erkende fokker inderdaad, omdat zij hun ouderdieren laten testen op gezondheid en de pups worden ook getest op gezondheid! Dan is ie in aanschaf maar wat duurder, maar dan heb je wel een gezonde pup die afstamt van gezonde ouders en die niet uit de handel komt! Bovendien zit er veel verschil in de aussie karakters, je hebt er heel rustige bij en heel drukke. Dat verschilt gewoon per hond. Belangrijk vind ik ook dat ze uit een showlijn gefokt zijn en niet uit een werklijn. Dit spreekt al voor zich denk ik. Veel succes met je keuze! Helaas, dit onderwerp staat op slot. Dit komt doordat het onderwerp niet meer recent is en in het hondenforum archief terecht ik gekomen. Als je over Australian" shepherd pup" wilt praten in het hondenforum dan kun je het beste een nieuw onderwerp aanmaken.
Australische Herder pups: Red Merle en Brown and tan Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Australische Herder pups: Red Merle en Brown and tan is helaas verwijderd. Wij hebben een prachtig nestje brown-and-tan en Red Merle Australian Shepherd pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten.
De Australian AustralianShepherd Shepherd staat startpagina centraal De op complete deze australische Startpagina. herder overzichtspagina.
Fokkers Nederland A-Z. Breezy Thorn Valley. Just too clever. Light it Up. Of Woolly Rocks. Of the Sandy Dunes. Of Autumn Splendor. Zoeken met Startpagina. Zoeken op internet. Verenigingen / Clubs. Australian Shepherd Association. Ik zoek baas. Wikipedia Australische Herder. Over de australianshepherd pagina. Deze pagina is bedoeld voor Australian Shepherd / Australische Herder liefhebbers en/ of toekomstige eigenaren. De Australian Shepherd / Australische Herdershond wordt ook wel Aussie genoemd. Een belangrijk deel van deze site is gevuld met links naar fokkers in binnen en buitenland. Bent u op zoek naar een pup, wilt u zich oriƫnteren, heeft u een leuke Aussie homepage meld dit dan aan ons. Deze startpagina moet het startpunt zijn voor als u zich goed wil laten informeren en adviseren. 29 mei 2017. Over de beheerder. Als Australian Shepherd en dierenliefhebber proberen wij hier zo een compleet mogelijk overzicht te geven van alles voor, door en over Australian Shepherd.
Pups.
De pups worden geplaatst met een koopovereenkomst.Tevens krijgt u een informatiemap mee met daarin alle informatie over de ouders, de eerste weken van de pup en opvoedingstips. Ook kunt u altijd terecht bij ons voor vragen. Wilt u meer informatie of komen kennismaken, stuur dan even een mail naar melanielinssen@hotmail.com. KOOP GEEN AUSSIE! U hebt uw huiswerk gedaan. U heeft een online tests gedaan om te kijken welk ras het beste bij uw levensstijl zou passen. U heeft alles gelezen wat u kon vinden en u heeft gebeld met diverse rasverenigingen, fokkers en eigenaren die u maar kon vinden. U heeft uw bevestiging dat u al dacht dat u geschikt bent voor een Australian Shepherd het meest perfecte ras voor u.
Australianshepherd Pups Te Koop Herplaatsing Karakter.
Dochters over landen. Australische Herder Wikipedia Australische herder Wikipedia. Uw link hier? Australian Shepherd Karakter. Australian Shepherd Karakter karakterschets. Uw link hier? Australian Shepherd Pups Te Koop. Australian Shepherd Pups Te Koop Koop of Verkoop australian shepherd op Marktplaats.nl. australian shepherd kopen en verkopen tegen een aantrekkelijke prijs.
Australian Shepherd Pups Honden Page.
Deze pups hebben een stamboom, zijn volledig geent en ontwormd en zijn NIET te koop voor een bedrag waar je rasloze hondjes voor koopt. Bekijk de puppy advertentie van Kennel Kipir Kipir. Kennel van de Kampstukken 0 Australian Shepherd puppy's.' Wij verwachten half mei 2014 pups van onze Australian Shepherd Kirby.
Australian Australian Shepherd Shepherd fokkers fokkers Honden Honden Page. Page.
Wij vinden het ontzettend belangrijk dat de pups goed gesocialiseerd worden. De honden waarmee gefokt gaat worden moeten voldoen aan schoonheidseis en zijn vrij van eventueel voorkomende erfelijke afwijkingen. Wij zoeken zorgvuldig naar een passende reu voor onze teven Ons streven is te fokken van leuke en lieve, sociale en gezonde honden. Wij zijn lid van de rasvereniging ASCN Australian Shepherd Club Nederland en ASCB Australian Shepherd Club Belgiƫ en de NTC Nederlandse Teckel Club en de Belgische Teckelclub.
Australian Shepherd pups te koop Honden.
Stuur naar vriendin. Australian Shepherd pups te koop. stuur bericht over: Australian Shepherd pups te koop. max 500 karakters. Dien een klacht in. Dien een klacht in. Advertentie Australian Shepherd pups te koop. Plaats gratis advertentie. Meer Shetland Sheepdog Puppies.

Contacteer ons