Meer resultaten voor australische shepherd pups te koop

australische shepherd pups te koop
www.miniaussie.nl. www.miniaussie.nl.
Kaya alleen over, maar mamma is er gelukkig ook nog. Het is vanaf nu mogelijk om herplaatsers, dekreuen en pups aan te bieden via deze site. Stuur een berichtje via het contactformulier als je graag iets op de site wilt plaatsen. Gek op mini? Neem een mini lama! Wil je op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Klik op de feedlink en abonneer je op de RSS feed. Copyright 2011 Animundo login. Overslaan en naar de inhoud gaan. De Mini Aussie. Kennel Little Shepherd.
Australian Shepherd Pups Honden Page.
Deze pups hebben een stamboom, zijn volledig geent en ontwormd en zijn NIET te koop voor een bedrag waar je rasloze hondjes voor koopt. Bekijk de puppy advertentie van Kennel Kipir Kipir. Kennel van de Kampstukken 0 Australian Shepherd puppy's.' Wij verwachten half mei 2014 pups van onze Australian Shepherd Kirby.
Aussiedoodle Europe.
Een Aussiedoodle is een kruising tussen een Australian Shepherd en een Poedel. Het resultaat van deze combinatie van het beste van de twee rassen: de anti-allergische vacht van de Poedel, de onuitputtelijke werklust van de Australian Shepherd en de hoge intelligentie van beide ouderdieren maken deze hond zeer geschikt voor mensen die een trouwe, fijne metgezel willen die overal mee naar toe kan. Een Aussiedoodle is in huis een heel makkelijke en rustige hond. Buiten zijn ze heel speels en willen b.v. graag iets apporteren. Ze hebben uitdaging nodig, zowel geestelijk als lichamelijk, deze hond is goed geschikt voor baasjes die graag met de hond op stap gaan! Aussidoodle Europe fokt met Australian Shepherds of F1 Aussiedoodles als moederdier en een Middenslag Poedel of Dwergpoedel als vaderdier. In sommige gevallen zullen wij ook een Standaard Poedel als vaderdier inzetten. Welkom op de website van Aussieddoodle Europe! Aussiedoodle pups te koop bij Bavel in Molenschot tussen Breda en Tilburg.
Australian Australian Shepherd Shepherd fokkers fokkers Honden Honden Page. Page.
Wij zoeken zorgvuldig naar een passende reu voor onze teven Ons streven is te fokken van leuke en lieve, sociale en gezonde honden. Wij zijn lid van de rasvereniging ASCN Australian Shepherd Club Nederland en ASCB Australian Shepherd Club Belgiƫ en de NTC Nederlandse Teckel Club en de Belgische Teckelclub. Voor informatie of het maken van een afspraak kan u altijd bellen of mailen naar ons.: Bekijk de fokker vermelding van Some Kind of Dreams Jess's.'
Australian Shepherd pups te koop Honden.
Stuur naar vriendin. Australian Shepherd pups te koop. stuur bericht over: Australian Shepherd pups te koop. max 500 karakters. Dien een klacht in. Dien een klacht in. Advertentie Australian Shepherd pups te koop. Plaats gratis advertentie. Meer Shetland Sheepdog Puppies.
Red Red Red Tri Tri Tri Australian Australian Australian Shepherd Shepherd Shepherd pup, pup, pup, waar waar waar te te te koop? koop? koop? Bokt.nl. Bokt.nl. Bokt.nl.
Red Tri Australian Shepherd pup, waar te koop? Geplaatst door de TopicStarter: 02-02-12 1511.: Ik ben langzaam aan het uitkijken naar een Australian Shepherd pup. Red tri van kleur Maar waar o waar zitten de pups die geboren zijn en een warm mandje zoeken met hondenvriendjes?
Australische Australian Fokker Herders Shepherd, van Boechout Dolci Australian Australische Angeli, Shepherds. herder australian Dolci shepherds, Angeli. australische herder, australische herders, berger australien, bergers australien, pup, puppy, pups, p
Heel lang heb ik Francisca mij bezig gehouden met de Amerikaanse Quarterhorses, een van oorsprong Amerikaans paardenras. Via die paardensport in 1995 ben ik in aanraking gekomen met de Australian Shepherd of Australische Herder zoals ze ook wel genoemd worden, ik leerde ze kennen als ranch hond en heb toen 2 pups gekocht waar ik jarenlang veel plezier en leuke avonturen mee heb beleefd. Uiteindelijk na 20 jaar ben ik gestopt met de intensieve paardensport en hebben wij, mijn zoon Jeffrey en ik, de paarden nog als hobby en van de aussies mijn beroep gemaakt. Mijn hart was al verloren aan de Australische Herder dus het was een makkelijke keus waar ik mee verder wilde gaan. Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Australische Herder pups: tricolor Te koop Tweedehands.nl.
Verwijder verfijnoptie Vergelijkbare advertenties. De advertentie met de titel Australische Herder pups: tricolor is helaas verwijderd. Wij hebben een prachtig nestje tricolore australian shepherd pups te koop. Het zijn leuke en speelse pups die het nest reeds mogen verlaten. De pups zijn meerdere malen ontwormd en ze zijn ingeƫnt.

Contacteer ons