Resultaten voor duitse herder vs mechelse herder

duitse herder vs mechelse herder
Hondenvrienden.be Mechelaar vs Duitse Herder.
Herders hebben mij ook altijd aangetrokken. Wij hadden er zelf geen maar wij gingen als jonge kinderen een jaar of 12 altijd met de honden uit de buurt wandelen van een kennis. Zo heb ik zeker 3 duitse gekend en dan 1 mechelaar en die hebben ons nooit iets gedaan ondanks dat wij zo jong waren, onervaren, en eigenlijk helemaal hun baasje niet. Dat heeft toch wat voor die aantrekkingskracht naar herders toe gezorgd. Laatst bewerkt op: mei 19, 2014, 101032: door Ziva. Sofie en Lady. Geslacht: hoezo hondengek? Re: Mechelaar vs Duitse Herder. Reactie 25 Gepost op: mei 19, 2014, 145056.: Als ik al 1 van deze rassen zou nemen, zou ik sowieso een werk/sportlijn nemen en geen showlijn. Mooiere bouw en toch wel verschillen in karakter vind ik. Waar ik me vaak aan stoor bij Duitse herders is hun vocaliteit. Neuten dat die kunnen seg Qua bouw denk ik niet dat ze geschikt zijn voor de sport die ik ermee zou willen doen, nl agility. Verder ken ik niet echt veel duitse herders dus heb er niet echt ervaring mee. Mechelse herders vind ik een zalig karakter hebben.
Mechelse Herder Gelukkige Honden.
De Mechelse Herder wordt zon 12 tot 14 jaar oud. Lees ook: Duitse Herder. Karaktereigenschappen van de Mechelse Herder. Doordat de fokkerij uitermate op de functie van het ras gefocust heeft, staat de Mechelse Herder vooral bekend om zijn werkwilligheid, intelligentie en moed.
Ho stop! Check hier onze geweldige koekiemuur.
Zo kunnen we jou ook buiten relevante aanbiedingen doen. Als u verder surft accepteer je deze cookies en ga je akkoord met de verwerking van de persoonsgegevens die met behulp van cookies kunnen worden verzameld en verwerkt voor de onder I tot en met IV genoemde doeleinden.
Duitse herder Wikipedia.
De Duitse herder is doorgaans middelgroot, licht gestrekt en krachtig. De knoken zijn droog en de totaalstructuur is vast. Belangrijke verhoudingen in maat: de schofthoogte is volgens de rasstandaard tussen de 60 en 65 cm voor reuen, bij een teef is dit tussen de 55 en 60 cm. In de praktijk zijn er, voornamelijk in de showlijn, veel Duitse herders groter dan de rasstandaard voorschrijft. Reuen worden veelal gemeten tussen de 60 en 70 cm schofthoogte, en teven tussen de 55 en 63 cm schofthoogte. De romplengte overtreft de maat van de schofthoogte met ongeveer 10 tot 17%. Een reu weegt gemiddeld 30 tot 40 kg en een teef 22 tot 32 kg. De vachtkleur is overwegend zwart en lichtbruin of wolfsgrauw. Er zijn ook compleet zwarte Duitse herdershonden. Qua uiterlijk is er een groot verschil tussen de zogenaamde showlijnen kynologische lijn en de meer oorspronkelijke werklijnen africhtingslijn.
Mechelse herder haalt in VS tot 100.000 euro Het Nieuwsblad.
Mechelse herder haalt in VS tot 100.000 euro. 17/10/2010 om 0000: door FransDeSmet Print Corrigeer. Amerikanen betalen waanzinnige prijzen voor goed afgerichte Mechelse herdershonden: tot bijna 100.000 euro. De Mechelaar is er als waakhond nu populairder dan de Duitse herder. Firma's' die zich specialiseren in de training van honden voor bewakingsopdrachten, kunnen de Belgian Malinois, zoals de honden in de Verenigde Staten heten, niet snel genoeg kweken of invoeren. Die firma's' vragen al snel 35.000 euro voor een streng afgerichte waakhond met een goede stamboom, meldt Discovery News. Voor uitzonderlijke kwaliteitshonden wordt een veelvoud daarvan gevraagd: tot 140.000 dollar of omgerekend zowat 100.000 euro. Zelf af te richten puppies zijn een pak goedkoper, maar toch nog veel duurder dan bij ons. Tot voor kort was de Duitse herdershond bij de Amerikanen het meest in trek als waakhond. Firma's' als Harrison K-9 in de staat South Carolina zweren nog steeds exclusief bij dat type herdershond. Maar andere bedrijven, zoals het al even exclusieve Command Control K-9 uit het Canadese Ontario, beweren dat de Mechelse herder de Duitse variant heeft ingehaald. De Amerikaanse geheime dienst, de Australische luchtmacht en een Israëlische elite-eenheid zweren alvast bij de Mechelaar.
Doberman of Duitse herder Nieuwe hond Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Ik mag eindelijk van mijn ouders een hond, maar ik twijfel tussen de doberman en de duitse herder. Ik ben 17 jaar, ik heb een grote tuin en ik heb tijd om de hond 2x per dag uit te laten.
herdershonden.nl Lees 2020 alles Lees over alles de over herdershond de ras herdershond! Herdershonden.nl.
Er zijn verschillende herder soorten en rassen, het meest populaire ras is de Duitse herder gevolgd door de Mechelse herder en Tervuerense herder. Word nu lid van de herdershonden club en ontvang exclusieve updates in je inbox! Ik wil lid worden! We respecteren privacy en beschermen dit. Uit de fanshop. Honden spaarpot met beweging in diverse kleuren 1995., Leren herdershonden armband 1295., Herdershonden halsketting staand of liggend 995., Word fan op Facebook. Van het blog. Meer van het blog. Een dag op het strand met 10. 19 maart 2017. Zijn Duitse herder ziet een baby vos. 16 april 2016. Graanvrij hondenvoer voor een gezondere hond. 23 november 2018. Deze herder heeft net gegeten maar wat. 16 april 2016. Wanneer zij haar yoga mat tevoorschijn haalt., 22 september 2016. herdershonden.nl Copyright 2020. Privacy Policy Algemene voorwaarden Verzenden retourneren Contact opnemen. Zwitserse witte herder. Top 10 hondennamen. Train met honden speeltjes. Vervoeren in de auto. Welkom op herdershonden.nl! Welkom op herdershonden.nl! Lees alles over de verschillende herdershond soorten, karakter eigenschappen, puppys en meer! Ontdek de diverse herdershonden rassen. Een kruising van Australische en Europese herdershonden.
Rashond kiezen, maak de juiste keuze uit de meest voorkomende rassen.
Herdershonden en Veedrijvers. Australian Cattle Dog. Berghond van de Maremmen en Abruzzen. Bouvier des Flandres. Hollandse Herder Korthaar. Hollandse Herder Langhaar. Old English Sheepdog. Polski Owczarek Nizinny. Schotse Herdershond korthaar. Schotse Herdershond langhaar. Shetland Sheepdog Sheltie. Welsh Corgi Cardigan. Welsh Corgi Pembroke. Zwitserse Witte Herdershond. Pinschers, schnauzers, molossers, sennen. Grote Zwitserse Sennenhond. Mastin de los Pirineos Pyreneese Mastiff. Mastin Español Spaanse Mastiff. Oostenrijkse Kortharige Pinscher. Sarplaninac Joegoslavische herder. Sint Bernard Langhaar. Spitsen en oertypen. West Siberische Laika. American Staffordshire Terriër. Australische Silky Terriër. Bull Terriër Miniatuur. Dandie Dinmont Terriër. Engelse Toy Terriër. Fox Terriër Draadhaar. Fox Terriër Gladhaar. Jack Russel Terriër. Kerry Blue Terriër. Parson Russell Terriër. Softcoated Wheaten Terriër. Staffordshire Bull Terriër. West Highland White Terriër. Zwarte Russische Terriër. Lopende honden en zweethonden. Basset Artésien Normand. Basset Bleu de Gascogne. Basset fauve de Bretagne. Griffon Blue de Gascogne. Griffon Fauve de Bretagne. Petit Basset Griffon Vendéen. Braque d Auvergne. Duitse Staande Hond Draadhaar.

Contacteer ons