Op zoek naar duitse herder vs mechelse herder?

duitse herder vs mechelse herder
Mechelse Herder Gelukkige Honden.
De Mechelse Herder wordt zon 12 tot 14 jaar oud. Lees ook: Duitse Herder. Karaktereigenschappen van de Mechelse Herder. Doordat de fokkerij uitermate op de functie van het ras gefocust heeft, staat de Mechelse Herder vooral bekend om zijn werkwilligheid, intelligentie en moed.
Belgische Herdershond, Mechelse Rashondenwijzer.
De Mechelse Herder vernoemd naar de stad Mechelen werd een apart ras, naast de Groenendaeler, de Laekense Herder en de Tervuerense Herder. Ze verschillen van elkaar in kleur en vachtsoort, en vinden hun oorsprong in verschillende regios van België. Nota bene: Mechelse Herdershonden worden vaak ingezet als politiehond. Door een verkeerde opvoeding of training kunnen het zeer gevaarlijke honden worden!
Mechelse herder haalt in VS tot 100.000 euro Het Nieuwsblad.
Voor uitzonderlijke kwaliteitshonden wordt een veelvoud daarvan gevraagd: tot 140.000 dollar of omgerekend zowat 100.000 euro. Zelf af te richten puppies zijn een pak goedkoper, maar toch nog veel duurder dan bij ons. Tot voor kort was de Duitse herdershond bij de Amerikanen het meest in trek als waakhond. Firma's' als Harrison K-9 in de staat South Carolina zweren nog steeds exclusief bij dat type herdershond. Maar andere bedrijven, zoals het al even exclusieve Command Control K-9 uit het Canadese Ontario, beweren dat de Mechelse herder de Duitse variant heeft ingehaald. De Amerikaanse geheime dienst, de Australische luchtmacht en een Israëlische elite-eenheid zweren alvast bij de Mechelaar. Een Mechelaar is iets kleiner en lichter dan een Duitse herder. Dat maakt hem beter hanteerbaar voor zijn baasje. Daarnaast is hij even vinnig, intelligent, temperamentvol en werkwillig als de Duitse herder. Leven in angst. Maar waarom is een goed getrainde waakhond in de VS tegenwoordig duurder dan een dikke auto of zelfs een gemiddeld huis?
Poll: Duitse herder/Mechelse herder? forumonderwerp.
Je hebt gestemd, jouw keuze was: Mechelse" Herder." niet omdat ik er zelf 1 heb, maar mechelse is veel slimmer/intilliegenter, beter gehoor, minder last van HD op oudere leeftijd. duitse is ook superhond maar mijn voorkeur gaat naar de mechelaar.: 1 april 2008 1747.: Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 april 2008 om 1709.: Onze herder is 16 jaar geworden zonder HD. de mijne is nou 14 jaar. ze loopt slecht maar ze hoort nog perfect, is niet blind en nog hartstikke bij de tijd niet dement of wat dan ook, ze loopt op de heupen achter een beetje krom maar ze heeft geen pijn, ik heb haar laatst laten testen of ze pijn heeft bij de d.arts maar dat beest is niet kapot te krijgen, die is echt taai Betercore. 1 april 2008 1851.: Mechelse herder Zelf ook gehad. 1 april 2008 1920.: mechelse gekruist met een rottweiler dat is pas een goeie goeie. Aaltje 1 april 2008 1953.: Uitspraak van verwijderd op dinsdag 1 april 2008 om 1514.:
Doberman of Duitse herder Nieuwe hond Honden algemeen Forum Hondencentrum.
Ik mag eindelijk van mijn ouders een hond, maar ik twijfel tussen de doberman en de duitse herder. Ik ben 17 jaar, ik heb een grote tuin en ik heb tijd om de hond 2x per dag uit te laten.
Hondenvrienden.be Mechelaar vs Duitse Herder.
Mechelse herders uit werklijnen zijn stevige honden, die dagelijks hun energie kwijt moeten, als dat lukt zijn ze helemaal niet nerveus, wel driftig. Geslacht: Re: Mechelaar vs Duitse Herder. Reactie 31 Gepost op: mei 20, 2014, 143620.: Ik heb inderdaad ook gemerkt dat ons Kira s morgens net dat tikkeltje nerveuzer is, allicht idd wat energie te veel en blij om ons weer terug te zien Ik heb mijn kleine fijne mechelaartje uit het asiel, ik heb mij laten wijsmaken dat zij dan vooral uit showlijn komt?
Rashond kiezen, maak de juiste keuze uit de meest voorkomende rassen.
Foute keuzes worden helaas te veel gemaakt. Kies je voor een specifiek ras, is een kruising iets voor jou? Hieronder een overzicht van de meest voorkomende rashonden per rasgroep. Klik op de foto of link om heel veel informatie over dit specifieke ras te lezen, rasbeschrijving, karakter uiterlijk verzorgingen en mogelijkheden. Kies uit de volgende rassen.: Herdershonden en Veedrijvers. Australian Cattle Dog. Berghond van de Maremmen en Abruzzen. Bouvier des Flandres. Hollandse Herder Korthaar. Hollandse Herder Langhaar. Old English Sheepdog. Polski Owczarek Nizinny. Schotse Herdershond korthaar. Schotse Herdershond langhaar. Shetland Sheepdog Sheltie. Welsh Corgi Cardigan. Welsh Corgi Pembroke. Zwitserse Witte Herdershond.
Mechelse herder Wikipedia.
Uit Wikipedia, de vrije encyclopedie. Naar navigatie springen Naar zoeken springen. Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd. De mechelaar is een hond zonder extremen, dat wil zeggen dat zijn exterieur eenvoudig en op het doel van de hond gericht is. Het verschil met de andere Belgische herders is de kleur en de aard van zijn vacht. Het korte vachthaar is rossig van kleur met zwarte punten.

Contacteer ons