Resultaten voor hollandse herder x mechelse herder

hollandse herder x mechelse herder
Wat is nou precies het verschil tussen de mechelse herder en de hollandse herder qua gedrag? HondenForum.
Ik heb een mechelse x duitse dog gehad. Super lief voor eigen mensen maar fel tegen vreemden. Over een hollandse kan ik niks zeggen. lisa en laycka 3 doggies. 05 maart 2011 om 1755: wijzigen. De Duitse herdershond moet met betrekking tot het beeld van het karakter evenwichtig zijn, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en met uitzondering van een prikkelsituatie volledig goedaardig zijn, daarbij opmerkzaam en goed te leiden. Hij moet moed, strijddrift en hardheid bezitten om als geleide, waak, verdedigings, dienst en herdershond geschikt te zijn. Volgens de rasstandaard moet de Duitse Herdershond in zijn karakterbeeld evenwichtig, zenuwvast, zelfverzekerd, absoluut onbevangen en goedaardig zijn. Daarom moet hij zich gedragen als een betrouwbare, zelfbewuste en zelfverzekerde hond. Zijn dienstbaarheid uit zich in veel werkdrift. Angst, schuwheid, agressie en een lage prikkeldrempel alsmede een overdreven dominante aard zijn volstrekt uit den boze. De Duitse Herdershond moet een handelbare hond zijn. Gedrag / Karakter: de Belgische Herder is een waakzame en actieve hond, bruisend van vitaliteit en altijd bereid om tot actie over te gaan.
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
Akita Bandog Basenji Boerboel Boxer Bullmastiff Bulterriƫr Cane Corso Chow-chow Chowchow Doberman Pinscher Dogo Argentino Duitse dog Duitse herder Fila Brasileiro Gull Dong Honden Husky Kaukasische Owcharka Life! Perro de Presa Canario Pets Pitbull Pronkrug Rottweiler Tosa Inu Tsjecho-Slowaakse wolfhond Wolfshond.
Mechelse herder Herdershonden.nl.
De Mechelse herder heeft een dominant karakter van nature en heeft daarom een strenge en vooral consequente opvoeding nodig. Met een juiste opvoeding is een Mechelse herder gehoorzaam en bovendien geschikt als gezinshond. Een Mechelse herder is erg actief en heeft dagelijks voldoende beweging nodig.
Verhuisdieren Verhuisdieren.nl. icon user. icon hamburger. icon cross. icon user. icon cross. Rectangle. Group 15. Fill 3. Fill 1. Fill 23. Fill 11. icon cross. icon cross.
Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Staat je vraag er niet tussen?
hollandse herder x mechelse herder www.sjnabbeltjes.nl.
Aangeboden: hollandse herder x mechelse herder. 97 keer bekeken sinds 9 november 2018. ik heb nog een reu te koop deze is geboren op 11/09/18. het is een stevig mannetje en zoekt nog eeen fijne thuis. het is een hollandse herder X mechelse herder.
Nest verwachting mechelse herder x hollandse herder Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Mechelse x Hollandse herder pups. X Mechelse herder. X Mechelse herder pup. Hollandse Herder Waakbord Ik waak voor mijn baas. 1 stks Ant Nest Acryl Vliegtuig Nest Platte Kleine Nest. Zeer knappe herder pups Mechelse X Duitse herder. Mechelse herder pup.
Dieren Dierencentrum Achterhoek.
Zoals uit bovenstaande blijkt, zijn we voor Spike op zoek naar een huishouden met actieve mensen en zonder kleine kinderen, liefst ook zonder katten of vee het schijnt dat hij daar niet mee om kan gaan. 7 februari 2018. 24 januari 2012. Kruising Hollandse x Mechelse Herder.
Mechelse herder Rex zoekt een nieuw thuis.
Rex is een kruising Mechelse x Hollandse herder schofthoogte 65 cm, een reu geboren op 4-3-2014. Hij is bij ons gekomen, omdat hij het niet altijd even goed kon vinden met het chihuahua reutje in huis. Er was ook een teefje en dit ging prima samen.

Contacteer ons