Zoeken naar kruising mechelse herder hollandse herder

kruising mechelse herder hollandse herder
Amivedi Detail.
Signalement Kruising mechelse herder/hollandse herder. Ziet er uit als hollandse herder. Heeft u informatie over dit dier? Neem dan contact op met.: Maak een poster. Vrienden van Amivedi. Schrijf je nu in. Wilt u weten bij welk meldpunt u een melding kunt doen?
Informatie over kruising Hollandse/Mechelse herder Spitske.
Lief, sociaal én stabiel met prachtig en stevig lichaam. Lijkt erg op ouderwetse Hollandse herder. Anderhalf jaar gezocht naar deze geschikte teef. Belgische herder mechelse x-gladhaar. Ontstaan door uitteelt met minstens de Hollandse herder korthaar. Geen HD en/of ED onderzoek.
Hollandse Herdershonden Herplaatsing.
Toch liever een pup? Een overzicht van geboorten en dekkingen is te vinden op de site van de NHC. Contactpersoon is mw. Callemeijn, Edisonstraat 2A, 6224 GK Maastricht. Diverse activiteiten waaraan Hollandse herders kunnen deelnemen. Kom kijken of doe mee! Lijst van Hollandse herders die zijn ingeschreven in het Nederlands Hondenstamboek, op volgorde van geboortedatum. H et Fotoarchief Hollandse Herdershonden is gevestigd in Utrecht en open voor iedereen met belangstelling voor de Hollandse herder. Meer informatie en wat voorbeeldfoto's' vind je hier. Over het uiterlijk van de Hollandse herder, in eigen beheer uitgegeven. Boekje is momenteel uitverkocht! Er wordt gewerkt aan een herdruk. Lees in het gastenboek. Schrijf iets in het gastenboek. Guestbook in English is on the English page.; gjestebok p norsk er p den norske siden. Nederlandse Herdershonden Club, afgekort NHC. De rasvereniging voor de Hollandse herdershond. Informatie over het ras en de vereniging. Heeft ook rubriek herplaatshonden. Vereniging voor de Hollandse herder VVHH de tweede rasvereniging. Hollandse herder-startpagina vol met links naar andere Hollandse herder-sites. Hollandse herder-forum voor en door liefhebbers van Hollandse herdershonden. Baasje gezocht het aanbod van diverse dierenherplaatssites en instanties bij elkaar. Bloedlijnen.nl afstamming van kruising herders die voor de africhting worden gefokt.
kruising herders honden HondenForum.
Onze Dobber is een kruising mechelse herder. Hij heeft een slechte start gehad, want hij komt uit het oostblok en is veel te jong bij zijn moeder weggehaald. Hij is onzeker, nerveus, eenkennig en hij bijt vreemden. Voor mijzelf is hij een knuffelbeertje. 27 juli 2010 om 2135: wijzigen" quote" 0. ja boedha is half mechelaar ookal zie je het er niet echt aan hahah hij is pas 4 maandjes dus hij is nog gewoon lekker pup dus speels veel slapen enz. 10 augustus 2011 om 1520: quote" 0. Hallo ik heb een kruising hollandse herder met een mechelaar. Het is een lieve hond maar wel met zo zn eigenaardigheden. Hij is erg slim en weet gewoon de deuren te openen zelfs de voordeur dus die doe ik nu. Maar op slot als ik weg ga. Hij is best wel een tikkeltje dominant en dat heeft wel voor wat problemen gezorgt in het begin. Zoals vechten met mijn bordercollie x engelse foxterrier die erg dominant is hij zijn bijde.
Werkstuk Biologie Mechelse herder Scholieren.com.
4, hoe is het karakter van een Mechelse herder. Hallo ik vind dit een leuk onderwerp omdat ik zelf een kruising tussen een Mechelse herder en een Hollandse herder heb en dat vind ik een heel leuk beest. En ik weet er ook niet zo veel van af.
Puppyplaats.nl Hollandse pups aangeboden.
15 mei 2018. Mooi kruising tussen mechelse herder en hollandse herder Ghita. Nog 3 beschikbaar! Ghita BRN 31738 X Sheriff BRN 25982 Er zijn nog 3 teven beschikbaar! Pups komen uit een bewezen bloedlijn Alle zijn hondjes met veel karakter en vanuit beide ouders super inzetbaar voor de sport en voor de waak!
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Mechelse Herdershond Startpunthonden.
Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet. geplaatst op 6 juli 2015 1134.: Beste Figen, Bijt hij alleen op zijn staart of verder ook op andere plekken? Als het op meerdere plekken is zouden het vlooien kunnen zijn, Wat ook kan is dat het iets dwangmatigs is, frustratie kwijt zeg maar. Door bijvoorbeeld niet genoeg beweging te korte einden lopen kom het ook voor, onze herder heeft dat ook gehad. We liepen 5 x per dag een blokje maar dat was niet genoeg. Nu is dit nog steeds 5x per dag waarvan 2x minimaal een half uur/ 45 minuten. Als dat het niet is zou ik gewoon de dierenarts raadplegen, die kunnen je dan vast helpen. geplaatst op 6 juli 2015 1120.: mijn hond is wel een kruising van een duitse en megelse heder.
Rashond kiezen, maak de juiste keuze uit de meest voorkomende rassen.
Polski Owczarek Nizinny. Schotse Herdershond korthaar. Schotse Herdershond langhaar. Shetland Sheepdog Sheltie. Welsh Corgi Cardigan. Welsh Corgi Pembroke. Zwitserse Witte Herdershond. Pinschers, schnauzers, molossers, sennen. Grote Zwitserse Sennenhond. Mastin de los Pirineos Pyreneese Mastiff. Mastin Español Spaanse Mastiff. Oostenrijkse Kortharige Pinscher. Sarplaninac Joegoslavische herder. Sint Bernard Langhaar. Spitsen en oertypen. West Siberische Laika. American Staffordshire Terriër. Australische Silky Terriër. Bull Terriër Miniatuur. Dandie Dinmont Terriër. Engelse Toy Terriër.

Contacteer ons