Meer resultaten voor kruising mechelse herder hollandse herder

kruising mechelse herder hollandse herder
Over ons-kennel van de binnenvoort.
Wie ben ik? Wie zijn wij? Mijn naam is Irma. Ik ben mijn hele leven opgegroeid met diverse honden rassen. Al heel jong was mijn allerbeste vriend mijn hond. Als ik weer eens op mijn kop kreeg van mijn ouders, nam ik de hond mee en ging een eind lopen. Holde ik boos naar mijn kamer, dan kwam de hond direct achter me aan om me te troosten. Zo is eigenlijk mijn liefde gegroeid voor de hond. Ik kocht zelf mijn eerste Mechelse herder toen ik 19 was en al op mezelf woonde. 2 Jaar daarna kocht ik er nog een Mechelse herder bij, maar helaas deze hond was niet gezond. Ik heb haar in moeten laten slapen toen ze pas 9 maanden was. In 1995 ging ik samen wonen en mijn toenmalige vriend Bart en ik besloten een hond aan te schaffen. De keus viel weer op een herder maar deze keer een kruising tussen een Mechelse Herder en een Hollandse korthaar genaamd Renda.
Puppyplaats.nl Hollandse pups aangeboden.
Mooi kruising tussen mechelse herder en hollandse herder Ghita. Nog 3 beschikbaar! Ghita BRN 31738 X Sheriff BRN 25982 Er zijn nog 3 teven beschikbaar! Pups komen uit een bewezen bloedlijn Alle zijn hondjes met veel karakter en vanuit beide ouders super inzetbaar voor de sport en voor de waak!
Vind hollandse herder op Marktplaats.nl.
Kruising mechelaar moeder-hollandse herder vader geboren 07-12-2018 groeien huiselijk op, beide ouders aanwezig, zijn gewend aan katten en kinderen. Zijn gedeeltelijk met de fles gevoederd. Het is ons teefje haar eerste nestje en zal ook haar laatste zijn. Er zijn 6 reutjes en 3 teefjes. 4 Reutjes en 1. De Hollandse en Belgische Herder J van Rheenen. De hollandse en belgische herder j van rheenen bieden vanaf 400, svp. Zo goed als nieuw Ophalen of Verzenden. Ter dekking Hollandse herder x Mechelse herder BRN 31908.
Werkstuk Biologie Mechelse herder Scholieren.com.
4, hoe is het karakter van een Mechelse herder. Hallo ik vind dit een leuk onderwerp omdat ik zelf een kruising tussen een Mechelse herder en een Hollandse herder heb en dat vind ik een heel leuk beest. En ik weet er ook niet zo veel van af.
Verhuisdieren Verhuisdieren.nl. icon user. icon hamburger. icon cross. icon user. icon cross. Rectangle. Group 15. Fill 3. Fill 1. Fill 23. Fill 11. icon cross. icon cross.
Wij hebben een ANBI keurmerk. Dat betekent dat wij voldoen aan strenge kwaliteitseisen. Zo weet je zeker dat wij bijdragen aan een betere wereld voor de dieren, zorgvuldig omgaan met elke euro en verantwoording afleggen. Staat je vraag er niet tussen?
Hondengeleiders SRCN.
Sky Mechelse Herder. Naam: Hans van Proosdij. Goof kruising Mechelse / Hollandse herder. Naam: Lieke Renckens. Hondengeleider / Secretaris. Badou Mechelse Herder. Naam: Bianca Ribbink. Danger Rottweiler Mr. Blue kr Hollandse / Mechelse herder. Naam: Jasper Tips. Hondengeleider / Penningmeester.
Informatie over kruising Hollandse/Mechelse herder Spitske.
Na anderhalf jaar zoeken was in 2004 een geschikte herder teef gevonden waarmee een nest gefokt kon worden. Spitske is lieve en prachtige kruising van vermoedelijk een Hollandse en Mechelse herder. In Spitske zie ik veel van een ouderwetse Hollandse herder.
Prachtige mechelse x Hollandse herder pups Honden Herdershonden en Veedrijvers Marktplaats.nl.
Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Terug Dieren en Toebehoren. Honden Herdershonden en Veedrijvers. Prachtige mechelse x Hollandse herder pups. Verwacht x Mechelse herder pups voorjaar/zomer. Antiek en Kunst.

Contacteer ons