Meer resultaten voor duitse herder en mechelse herder

duitse herder en mechelse herder
Een kudtkoekiewall. Omdat dat moet, van de kudtkoekiewet.
Zo plaatst het NewsMedia Netwerk cookies voor de in de vorige paragraaf beschreven doeleinden met je userid, je sessie, instellingen voor bepaalde trackers en weergaveopties wil een bezoeker een NSFW item zien, een token die gebruikt wordt om je reaguurdersnaam te onthouden.
Vind kruising herder op Marktplaats.nl.
Prachtig vriendelijk jong teefje BONITA, kruising herder. Bonita is een prachtige teef, kruising duitse herder, met vriendelijk mens gericht karakter. 3 Jaar jong, gevaccineerd en met gezondheidsverklaring. Wie haalt haar uit dit kille asiel. Als u op zoek bent naar een lief hondje, bedenk dan dat vele kansarme honden opzoek zijn naar een lief baasje. 25 mei 19. Kruising mechelse herder / Rhodesian Ridgeback. Jaxx is een zeer energierijke reu van 2 jaar door zijn enorme energie is hij niet geschikt als gezinshond. Hij is ideaal voor sport of terrein bewaking!
Oorsprong.
De Oorsprong van de Belgische Herder. De Oorsprong van het Ras of de Blauwdruk gemaakt door Professor Adolphe Reul. Voor de eerste internationale open hondententoonstelling op Belgisch grondgebied te Brussel op 21 juli 1880 ter gelegenheid van het halve eeuwfeest van Belgiƫ, werden 965 honden, voorla jachthonden, ingeschreven. Er waren slechts 7 continentale herdershonden: een groep gevormd door de Duitse, Franse, Belgische, Nederlandse en andere herdershonden.
Australische-herder.nl.
Ze zijn erg spontaan als ze worden beloond en willen het liefst de hele dag buiten zijn. Deze honden zijn moeilijk te paren omdat het mannetje een aparte leefstijl heeft, hij kan vaak geen zin hebben of niet opgewonden raken van het vrouwtje omdat zijn interesses ergens anders liggen. De Mechelse herder heeft verder een actief lichaam en beschikt over een lang en betrouwbaar uithoudingsvermogen. De Mechelse herder kan voor veel verschillende doeleindes gebruikt worden. De herder is geschikt voor bijvoorbeeld hulphond, familiehond, gezinshond en politiehond. Hij is erg spontaan en staat voor elk doeleind open zolang je hem maar voldoende kan trainen en opleiden. De Mechelse herder heeft veel aandacht en draagt veel geduld met zich mee. In Belgiƫ wordt ook 50% van de tijd de Mechelse herder gebruikt in plaats van de Duitse herder omdat ze allebei goed getraind kunnen worden ervoor.
Hier staan de dieren, die het langste in het asiel zitten, met foto.
kruising bull terrier x herder. Touti met filmpje. engelse cocker spaniel. Hugo van Poelgeest kennel. Dierentehuis de Kluif. kruising friese stabij. Fotuna en Victoria. kruising groot ruwhaar. kruising mechelse herder duitse dog. cypers met wit. Zaanse stichting dierenzorg. kruising engelse stafford.
Africhtingsclub de Oostpoort.
Toen ik op mijn 24ste naar Nederland verhuisde kocht in mijn eerste eigen hond Norton, een kruising tussen een Duitse en Mechelse herder. Met hem heb ik veel getraind en aangezien er nog geen kinderen waren had ik hier ook de tijd voor.
BAASJE GEZOCHT NL, herplaatsing huisdieren.
Rocky was een van de vele hondjes van een schapenhoeder, die er jammer genoeg voor gekend staan hun honden enorm te verwaarlozen. Van hen krijgen we de meest afgrijselijke gevallen door, Hoeveel hebben we er al gered en geen mens die hen op de vingers tikt, niettegenstaande we klacht neer gelegd hebben voor mishandeling van dieren, Rocky was amper 4 maanden oud, en al die tijd hing hij al aan een ketting, een pupje, Een pupje dat naar al de andere honden keek, ernaar verlangde mee te mogen spelen, en gewoon pup te mogen zijn, hunkerend naar vrijheid, Een van onze vrijwilligers kwam er dagelijks aan voorbij, tot ze het op een dag niet meer kon aanzien, Het hondje werd magerder en magerder, stond vol wonden en zijn oogjes keken zo triest, Hij zat vol vlooien en teken, was vuil en niet om aan te raken, kon amper op zijn pootjes staan, Hij was daar in de bergen gewoon aan het weg teren aan de ketting, Toen we de herder vroegen of we het hondje mochten mee nemen naar de dierenarts, zei hij zeer laconiek, t Is een pupje, mij veel te gecompliceerd, neem maar mee!
Homepage.
Hier zijn ze bezig met de africhting van hun Duitse Herder, er wordt getraind volgens het IPO programma. Ieder jaar organiseert de vereniging 1 examen en 1 wedstrijd voor alle rashonden, de ABC wedstrijd Bartje Bokaal. Ons ruime veld ziet er zo uit, groot, droog en vlak met losse verstekken en 1 vast verstek.

Contacteer ons