Resultaten voor duitse herder x mechelse herder

duitse herder x mechelse herder
Wat voor rassen en kruisingen lopen er rond op school.
Kruising Cairn Terrier x Lhasa Apso. Kruising Drentse Patrijshond. Kruising Duitse Herder. Kruising Wetterhoun x Kelpie. Kruising Grote Mnsterlander x Golden Retriever. Kruising Heidewachtel x Kooikerhond. Kruising Herder x Boxer. Kruising Hollandse Herder x Duitse Herder. Kruising Husky x Tervuerense Herder. Kruising Jack Russell. Kruising Jack Russell x Teckel. Kruising Kooikerhond x Toller. Kruising Labrador x Dog x Boxer. Kruising Labrador x Friese Stabij. Kruising Labrador x Golden Retriever. Kruising Labrador x Herder. Kruising M Labrador x V Berner/Leonberger. Kruising Maltezer x Shih Tzu. Kruising Maltezer x West Highland White Terrir. Kruising Mechelse Herder x Duitse Herder.
Hondennamen teef vind een naam voor je teefje Honden-plein.nl.
Mocht je zelf een leuke toevoeging hebben, dan kun je deze altijd aan ons doorgeven en zorgen we dat deze in de lijst wordt opgenomen. Populaire hondennamen voor je teefje. Hieronder vind je een uitgebreide lijst van populaire hondennamen voor jouw teefje gemakkelijk gesorteerd op alfabet.
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Mijn visie is tegenovergesteld die van Maart Ik vind het een mindere Duitser, maar een betere Mechelaar. Ik heb zelf een werklijn Duitse Herder en een Mechelaar X Weimaraner. Allebei met 6 maanden in huis genomen en beiden een slechte socialisatie. Flink werk aan de winkel gehad aan beide. Maar beide fantastische honden. Ik heb mijn hart aan de Duitse herder verpand. Ze zijn zo slim en trouw. En prachtig om te zien. Maar ook de Belgen vind ik geweldig. Het zijn geen beginnershonden, de kruisingen ook niet Doordat ze zo slim zijn en makkelijk leren kunnen ze ook heel makkelijk ongewenst gedrag aanleren. Daarom zou ik een beginner geen Mechelse of Duitse herder of kruising van deze aanraden.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Wij zijn reeds enige tijd op zoek naar een kruising labrador. Momenteel hebben wij een superlieve reu van 12 jaar, ook een labrador mix. Heb je een nestje. 29 april 2020. 29 april 2020. Wij doen patser weg ivm veel weg en werk patser kan goed opschieten met alles alleen voor ons hebben we besloten om hem weg te doen met pijn in ons hard mijn vrouw kan er niet meer mee wandelen zij is te sterk voor haar bij deze wel serieus reageren. Wij doen patser weg ivm veel weg en werk patser kan goed opschieten met alles alleen voor ons h. Wij doen patser weg ivm veel weg en werk patser kan goed opschieten met alles alleen voor ons hebben we besloten om hem weg te doen met pijn in ons hard mi. 26 april 2020. 26 april 2020. 0-6 weken teefjes en reu puppys anatolische herder x mechelse. De grote honden zijn de ouders dus niet te koop.
Hoe lang mag mijn pup wandelen? Dierenartsenpraktijk Ypenburg en Nootdorp.
spelen, max 2-3 x daags 10 minuten met een rustige, volwassen hond of een pup van gelijke grootte. niet spelen met stokken, geen gooi-spelletjes met ballen. fietsen vanaf 9 maanden. oneffen en zwaar terrein geen probleem, afwisselen met vlak terrein.
10 Beste Waakhonden Alletop10lijstjes.
een pitbull dogo canario amirican stafford amerikaanse buldog dobbermann Bordeauxdog Argentijnse Dog Alano Espanol. boxer Dogo Argentino Fila Brasileiro Grote Zwitserse Sennenhond Broholmer oosterijkse pincer teckel duitse herder oud duitse herder mechelse herder bouvier bueceron. Bergamasco Cão de Castro Laboreiro Ciobanesc Romanesc de Bucovina Riesenschnauzer, Zwarte Russische Terrier Sint Bernhard Tosa.
Tips bij het opvoeden en het gedrag van de Mechelse Herdershond Startpunthonden.
Ik heb mechelse herder Toen in hem met 10 weken ging hallen Doet die veel van de grond eten Zoals steentjes eet die nu niet meer Maar hij doet alleen poep eten Hij is nu 6 maanden en hoe lang duurd dat die niet meer doet Kunnen hun ziek van worden als die poep eet. geplaatst op 6 juli 2015 1134.: Beste Figen, Bijt hij alleen op zijn staart of verder ook op andere plekken? Als het op meerdere plekken is zouden het vlooien kunnen zijn, Wat ook kan is dat het iets dwangmatigs is, frustratie kwijt zeg maar. Door bijvoorbeeld niet genoeg beweging te korte einden lopen kom het ook voor, onze herder heeft dat ook gehad. We liepen 5 x per dag een blokje maar dat was niet genoeg. Nu is dit nog steeds 5x per dag waarvan 2x minimaal een half uur/ 45 minuten. Als dat het niet is zou ik gewoon de dierenarts raadplegen, die kunnen je dan vast helpen. geplaatst op 6 juli 2015 1120.: mijn hond is wel een kruising van een duitse en megelse heder.
Hondennamen teef De leukste naam voor jouw viervoeter.
Dit zijn een aantal namen waar u uit kunt kiezen. Er zijn natuurlijk meerdere namen die u kunt geven aan uw hond. Hiervoor kunt u verder kijken op internet of om advies vragen in uw omgeving voor een hondennaam teef.

Contacteer ons