Op zoek naar duitse herder x mechelse herder?

duitse herder x mechelse herder
Kruising duiste en mechelse herder? HondenForum.
Mechelaars zijn doorgaans nerveuzer en schieten snel van 0 tot 10, een Duitse Herder is wat gelijkmatiger. En de Mechelse herder is over het algemeen wat gezonder dan de Duitse. Mijn visie is tegenovergesteld die van Maart Ik vind het een mindere Duitser, maar een betere Mechelaar. Ik heb zelf een werklijn Duitse Herder en een Mechelaar X Weimaraner.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Super mooie mechelse/ oud duitse herder pups. Op Zaterdag 10 november 2018, is onze lieve Mechelse herder bevallen van 13 super mooie pups. 9 reutjes en 4 teefjes. 3 teefjes zijn zwart, met hier en daar een heel klein bruin accent 1, teefje is heel mooi bruin gemĂȘleerd. 6 zwarte reutjes, en 3 bruin gemĂȘ. Op Zaterdag 10 november 2018, is onze lieve Mechelse herder bevallen van 13 super mooie pups. Op Zaterdag 10 november 2018, is onze lieve Mechelse herder bevallen van 13 super mooie pups. 9 reutjes en 4 teefjes. 3 teefjes zijn zwart, met hier e. 2 januari 2019. hollandse herder x mechelse herder.
Hondennamen teef vind een naam voor je teefje Honden-plein.nl.
Mocht je zelf een leuke toevoeging hebben, dan kun je deze altijd aan ons doorgeven en zorgen we dat deze in de lijst wordt opgenomen. Populaire hondennamen voor je teefje. Hieronder vind je een uitgebreide lijst van populaire hondennamen voor jouw teefje gemakkelijk gesorteerd op alfabet.
Levensfasen van pup tot volwassen hond Hollandse Herder korthaar Kennel van t Stolpererf.
H-nest Angie 2013 Alexia x Nort v.d. G-nest Angie 2012 Alexia x Jef v.'t' Pullenland. Kennel van de s Gravenschans. Kennel Van de Zwartewaterhoeve. Nederlandse Herdershonden Club. Ons huis in de Vogezen. pupinfo Hollandse Herder korthaar www.hollandseherder.nl. startpagina Hollandse Herder.
Waakbord Mechelse Herder Cadeaus gadgets kopen BESLIST.nl o.a. ballonnen feestkleding.
Duitse Herder Waakbord Ik waak voor mijn baas. Ik waak voor mijn baas waakbord met afbeelding van de Duitse Herder.Het waakbord is gemaakt van Polystreen plastic.Afmetingen 25 x 20 x 01, cm.Laat onbevoegden weten met dit waakbord dat er een Duitse Herder aanwezig is.
Hondennamen teef De leukste naam voor jouw viervoeter.
Dit zijn een aantal namen waar u uit kunt kiezen. Er zijn natuurlijk meerdere namen die u kunt geven aan uw hond. Hiervoor kunt u verder kijken op internet of om advies vragen in uw omgeving voor een hondennaam teef.
Je eerste hond 2WMN.
Maar ik kom bijna iedere dag bij mijn oma en die heeft een Duitse herder, wat een lief beest is dat zeg! Hem heb ik veel kunstjes geleerd sokken uittrekken bij mensen en hij luistert goed naar me. Met de hond van mijn tante doe ik iedere week demo, dat is een soort dansen met de hond. Het zijn echt geweldige beesten! Rachelle 22 okt. Mijn vader heeft vroeger toen ik klein was verschillende nestjes Mechelse herders gehad.
Kruising Duitse herder x Newfoundlander Dierenforum.
Mensen willen vaak een rashond, zodat je weet wat je in huishaalt. Een kruising weet je dat nooit bij, of je moet een kruising hebben zoals mechelse herder duitse herder, dan is het karakter nog aardig voorspelbaar. Ik neem aan dat iedereen een gezonde hond wil.

Contacteer ons