Meer resultaten voor kruising duitse herder mechelse herder

kruising duitse herder mechelse herder
Wat voor hondenras zit er in je rasloze hond? De meeste mensen raden verkeerd! Hondentraining Online.
Wat voor hondenras heeft mijn kruising hond? Veel eigenaren van een mix of een rasloze hond vragen het zich af. We proberen het vaak te herkennen aan de kleuren, de lichaamsbouw en vooral ook de grootte van de hond. Maar in veel gevallen klopt daar niets van! Rassen herkennen is logisch. Als we bijvoorbeeld denken aan de honden die voor de politie werken: zullen de meeste mensen ervan uit gaan dat het Duitse Herders zijn. En soms een overduidelijke Mechelse herder.
De leden met hond.
12 april 2014. Goed 1e plaats. 23 januari 2016. met Lucky" en Niko." Hollandse x Mechelse Herder Lucky 28-06-2014. 4 februari 2017. 6 mei 2017. 8 juni 2019. Hollandse Herder Kick van Old Diek 20-11-2019. Kruising Mechelse Herder Raskan 06-05-2010.
Kruising Archieven Jolly Dogs Photography.
Ik mocht fotos maken van de prachtige Kwibus kruising Tervurense Herder x Duitse Herder en zijn baasje Marieke. Met dit vrolijke duo had ik afgesproken bij de Zegerplas in Alphen a/d Rijn zodat we zowel droge fotos als ook. By Jolly Dogs Photography 8 augustus 2015 Fotoshoots, Portfolioshoot Benner Senner, Fotoshoot, Hollandse Herder, Kruising, Mechelse Herder, Portfolioshoot.
Je eerste hond 2WMN.
Nu heb ik een kruising tussen een Cavalier en een Lhasa Apso heel gezond ras. Hij heet James en lijkt veel meer op een Lhasa, maar hij heeft karaktertrekjes van de Cavalier. Ik ben zo gek op hondjes, ik ben heel blij dat ik er een heb! Bianca 23 okt. Hier ook een trots baasje van een Mechelse herder.
Waar in Thailand kan ik terecht voor een Mechelse herder pup?
Peter, zou het niet weten hier in Thailand, zou het zelfs niet weten in Nederland, een goede mechelse herder pup met of zonder papieren. Een goede herder heeft niets met papieren te maken, en dat is NIET afhankelijk wat je ermee wilt doen, maar met een pup is het altijd een kwestie van geluk. Als honden liefhebber heb ik vele honden gehad, ook Mechelse/ Duitse herders, Groenendaelers, DobermansRottweileren, nog een ouderwetse kleine teef Bouvier wat ik overigens een geweldige hond vond.
Mechelse herder puppy info, geschiedenis, karakter Puppygroep.nl.
Vragen zoals wel of geen hondenverzekering afsluiten, welke spullen je allemaal in huis moet halen voor je Mechelse herder. Tips over de opvoeding van je Mechelse herder pup, hoe je ervoor zorgt dat hij zindelijk wordt, socialisatie en nog veel en veel meer.
Rashondenwijzer DierRecht.
Belgische herdershond / groenendaeler. 8 aandoeningen Gering risico De groenendaeler, een Belgische herdershond, is als ras een stuk gezonder dan de Duitse herdershond. Zo komt heupdysplasie bij dit ras beduidend minder vaak voor dan bij de Duitse herder. Belgische herdershond / Mechelse Herder.
Africhtingsclub de Oostpoort.
Na een paar weken zonder hond stond er een advertentie in de Leeuwarder Courant dat in Haulerwijk een nestje lag, kruising Duitse / Mechelse herder, hier op een zondagmiddag heen. We waren meteen verliefd op de pup en hebben deze toen gekocht, een teefje die de naam Quando had meegekregen.

Contacteer ons