Zoeken naar kruising duitse herder mechelse herder

kruising duitse herder mechelse herder
Plaatsbare honden Dierentehuis Stevenshage.
Vanaf zondag 23 december zullen wij dit jaar geen asieldieren meer plaatsen in verband met de kerstdrukte en vuurwerk. Wel kunnen de dieren in deze periode besproken worden en vanaf woensdag 2 januari bij ons worden opgehaald. Klik hier om meer te lezen.
Veiligheidscontrole nodig.
We gebruiken cookies om inhoud en advertenties relevanter te maken en je een veiligere ervaring te bieden. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Boerboel x Mechelse herder pups teefjes. Geboren: 09-10-2019 Op zoek naar een warm liefdevol thuis: Reu Warm liefdevol thuis gevonden! Reu Warm liefdevol thuis gevonden! Reu Warm liefdevol thuis gevonden! Reu Warm liefdevol thuis gevonden! Geboren: 09-10-2019 Op zoek naar een warm liefdevol thuis: Reu Warm liefdevol thu. Geboren: 09-10-2019 Op zoek naar een warm liefdevol thuis: Reu Warm liefdevol thuis gevonden! Reu Warm liefdevol thuis gevonden! 21 november 2019. 2 teefjes kruising witte herder/ Mechelse herder. Nog 4 prachtige teefjes te koop. Geboren: 08 Oktober 2019 Geboren te: Hoogeveen Drenthe Nederland Foto 1: meisje speels en zeer actief ligt graag bij je Foto 2: meisje zwart rustig, ligt graag bij je GERESERVEERD De teefjes mogen in de week van 1. Nog 4 prachtige teefjes te koop. Geboren: 08 Oktober 2019 Geboren te: Hoogeveen Drenthe Ned. Nog 4 prachtige teefjes te koop. Geboren: 08 Oktober 2019 Geboren te: Hoogeveen Drenthe Nederland Foto 1: meisje speels en zeer actief ligt graag. 20 november 2019. Te koop: Mechelse Herder puppy's.' Mooie Mechelse Herder puppy's' te koop. Geboren 22 september Opgegroeid met kinderen.
Kruising Duitse herder x Newfoundlander Dierenforum.
Mensen willen vaak een rashond, zodat je weet wat je in huishaalt. Een kruising weet je dat nooit bij, of je moet een kruising hebben zoals mechelse herder duitse herder, dan is het karakter nog aardig voorspelbaar. Ik neem aan dat iedereen een gezonde hond wil.
kruising duitse herder mechelse herder
Wanneer twee van deze honden met elkaar gekruist worden, is er theoretisch een kans van 25% op een langhaar. Voor de liefhebbers van erfelijkheid, dit is de tweede wet van Mendel, Aa x Aa geeft 25% homozygoot korthaar. 50% heterozygoot korthaar en 25 % homozygoot langhaar. We kennen dit verschijnsel ook bij bijv. de Duitse herders, zo af en toe zit er een langharige Duitse Herder in het nest. Bij de Duitse Herders is dit qua rasstanddaard ongewenst, bij de Belgische herder is het geen probleem omdat een langharige, rossiggekleurde Belgische herder als een Tervuerenaar beschouwd kan worden, we hebben het namelijk nog steeds over n ras. Door deze langharige Mechelse herdershonden als Tervuerenaars te laten registreren, ontstaat de mogelijkheid om een stam Tervuerens te fokken met een geheel andere bloedlijn. Verbreding van de fokbasis dus, iets wat ten goede komt van elk ras. Bepaalde werkhondeneigenschappen die bij de Tervuerense herder niet meer volop aanwezig zijn, kunnen zo, zonder een variteitskruising toe te passen, in het huidige Tervueren bestand worden ingebracht. Mechelse herder liefhebbers hoeven niet bang te zijn voor negatieve effekten voor hun variteit.
Hond gromt: wat kun je doen Puppy Opvoeden.
april 28, 2016. zulk een hond een duitse herder heb ik ook gehadals, ik even niet deed wat hij wilde beet hij een beetje in mijn armhij, wilde de baas zijn. toen heb ik een oude man gezien, en die gaf mij de volgende raad.
Africhtingsclub de Oostpoort.
Duitse herder, een hele lieve hond waar we al na 7 jaar afscheid van moesten nemen. Na een paar weken zonder hond stond er een advertentie in de Leeuwarder Courant dat in Haulerwijk een nestje lag, kruising Duitse / Mechelse herder, hier op een zondagmiddag heen.
ADHD hond of hyperactieve hond? Om gek van te worden!
Hallo, onze hond Barry is 15, jaar, kruising labrador mechelse herder denken we, heel actief maar s avonds voldaan en slaapt het wijzertje rond, maar we hebben één probleem, hij reageert altijd heel hyper actief op een bezoeker, springt op, maakt jankend geluid, is door het dolle heen en hapt naar de mauw van de bezoeker, wanneer we hem dan uiteindelijk kalm krijgen ligt hij een 10 tal minuten neer, en daarna begint hij weer, dit is heel vervelend omdat hij anders zo een lieve hond is, zou het helpen om hem dan meteen af te zonderen bv, in de garage zodat hij dan zou beseffen dat hij iets verkeerd doet en daardoor in de garage beland?

Contacteer ons