Resultaten voor kruising mechelse herder en duitse herder

kruising mechelse herder en duitse herder
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Mechelse herder pup. Mechelse herder pup uit zeer goede bloedlijn vader is de bekende reu van C.c hermsen 2de op de nk ph1 te vinden onder bloedlijnen brn 24147 de teef Cindy is ook in het bezit van certificaat ph 1 met lof. De pup is ontwormd, gechipt en ge├źnt. Mechelse herder pup uit zeer goede bloedlijn vader is de bekende reu van C.c hermsen 2de op de. Mechelse herder pup uit zeer goede bloedlijn vader is de bekende reu van C.c hermsen 2de op de nk ph1 te vinden onder bloedlijnen brn 24147 de teef Cindy. 17 november 2019. Lieve puppies te koop. Deze 2 lieve puppies, reutjes, zoeken nog een nieuw thuis. Ze zijn nu 11 weken oud dus mogen meteen mee. Moeder is een duitse herder.en vader een kruising tussen hollandse en mechelse herder.
Plaatsbare honden Dierentehuis Stevenshage.
Vanaf zondag 23 december zullen wij dit jaar geen asieldieren meer plaatsen in verband met de kerstdrukte en vuurwerk. Wel kunnen de dieren in deze periode besproken worden en vanaf woensdag 2 januari bij ons worden opgehaald. Klik hier om meer te lezen.
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
Een Duitse herder waar ze wolvenbloed hebben ingekweekt. En hoewel dat wellicht een uitstekende legerhond zou maken wat de bedoeling was in 1955 toen ze ermee begonnen werd na de vijfde generatie beslist dat ze door hun grote agressiviteit niet inzetbaar waren.
Amivedi Detail.
Stichting Amivedi en ANBI. De oprichting Amivedi 85 jaar. Jubileum Amivedi 85 jaar. Amivedi in de media. Ik ben mijn dier kwijt. Vermist dier opgeven. Zoek in gevonden dieren. Deel je verhaal. Ik heb een dier gevonden. Gevonden dier opgeven. Zoek in vermiste dieren. Deel je verhaal. Melding nummer: 1243559. Terug naar de resultaten. Deel op social media. Vermist op 12 aug 2017. Aanmelddatum 13 aug 2017. Kleur BRUIN met WIT. Leeftijd 2 jaar. Bandkleur 1 Grijs. Postcode 3998 JB. Signalement Slanke kruising Mechelse herder/ boerenfox. Kwijt samen met pup 4 maanden oud Sunny kruising Duitse herder, zwart met bruin.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Banzai is een kruising Mechelse Herder van 45, jaar. Hij houdt er niet van om in de kennel te zitten en is daarom afgevallen en erg mager. Hij mag bij zijn nieuwe thuis zeker wel wat aankomen. Hij is bang en onzeker.
Cookies op ZeelandNet.
We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld.
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Geplaatst December 30, 2010. De langharige duitse herder is idd over het algemeen rustiger van karakter. Deze zul je ook minder in sporten zoals IPO zien. De werklijn Duitse herders hebben vaak een minder lage achterhand en zijn daardoor vaak ook medisch gezien sterker. Als je wil trainen met je hond en er veel mee bezig bent kun je een werklijn hond kiezen, maar houd er rekening mee dat ze over het algemeen meer driften hebben en daardoor misschien een minder goede keus om als eerste hond aan te schaffen. Zelf heb ik 2 mechelse herders, beide uit een werklijn.
Hondenvrienden.be Bijtgedrag Mechelse Herder.
Het duurde niet lang of ik had het gevoel dat een nieuwe pup het verdriet wel zou verzachten. Dus na goed overleg met men ouders en de liefde voor herdershonden opgegroeid met mechelse en duitse herder. wist ik een kruising tussen een mechelse en duitse herder te bemachtigen.

Contacteer ons