Meer resultaten voor kruising mechelse herder en duitse herder

kruising mechelse herder en duitse herder
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Mooie lieve pups te koop. mooie pups van 2 lieve ouders moeder is een mechelse herder en vader is een zwarte Duitse herder. Geboren op 16-05-2019 Wi. 13 juni 2019. 13 juni 2019. Mooie meschelse pup geboren op 02-12-2018. Met pijn in me hard moet ik helaas me schatje weg doen, ze is bijna 6 maanden oud. Ik ben geswitcht van baan en werk nu 40 uur in de week, ik woon samen met me vriend en die werkt ook fulltime ik kan dr niet geven wat ze verdiend, en zoek daarom ook met spoed e. Met pijn in me hard moet ik helaas me schatje weg doen, ze is bijna 6 maanden oud. Ik ben geswi. Met pijn in me hard moet ik helaas me schatje weg doen, ze is bijna 6 maanden oud. Ik ben geswitcht van baan en werk nu 40 uur in de week, ik woon samen me. 21 mei 2019. 21 mei 2019. Pups Duitse herder x Mechelse/Hollandse herder.
Plaatsbare honden Dierentehuis Stevenshage.
Vanaf zondag 23 december zullen wij dit jaar geen asieldieren meer plaatsen in verband met de kerstdrukte en vuurwerk. Wel kunnen de dieren in deze periode besproken worden en vanaf woensdag 2 januari bij ons worden opgehaald. Klik hier om meer te lezen.
Deze 25 hondenrassen zijn het gevaarlijkst en het meest agressief.
Een Duitse herder waar ze wolvenbloed hebben ingekweekt. En hoewel dat wellicht een uitstekende legerhond zou maken wat de bedoeling was in 1955 toen ze ermee begonnen werd na de vijfde generatie beslist dat ze door hun grote agressiviteit niet inzetbaar waren.
Amivedi Detail.
Signalement Slanke kruising Mechelse herder/ boerenfox. Kwijt samen met pup 4 maanden oud Sunny kruising Duitse herder, zwart met bruin. Heeft u informatie over dit dier? Neem dan contact op met.: Wijk bij Duurstede. Maak een poster. Vrienden van Amivedi. Ja, ik wil de nieuwsbrief ontvangen. U ontvangt 4 keer per jaar onze nieuwsbrief. Wilt u weten bij welk meldpunt u een melding kunt doen? Kijk dan op onze meldpunten-pagina of neem contact op met het centraal informatienummer van Amivedi: 0900-2648334. Dit nummer is van maandag t/m vrijdag bereikbaar van 0900: 2100: uur en op zaterdag en zondag van 1000: 1800: uur.
Honden op zoek naar een baasje DutchCellDogs.
Banzai is een kruising Mechelse Herder van 45, jaar. Hij houdt er niet van om in de kennel te zitten en is daarom afgevallen en erg mager. Hij mag bij zijn nieuwe thuis zeker wel wat aankomen. Hij is bang en onzeker.
Cookies op ZeelandNet.
We gebruiken cookies voor persoonlijke content en advertenties, voor sociale media en om uw bezoek te analyseren. We delen informatie over het gebruik van onze site met onze sociale media, advertentie en analytische partners die het mogelijk delen met andere informatie die zij over u hebben verzameld.
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Geplaatst December 30, 2010. De langharige duitse herder is idd over het algemeen rustiger van karakter. Deze zul je ook minder in sporten zoals IPO zien. De werklijn Duitse herders hebben vaak een minder lage achterhand en zijn daardoor vaak ook medisch gezien sterker. Als je wil trainen met je hond en er veel mee bezig bent kun je een werklijn hond kiezen, maar houd er rekening mee dat ze over het algemeen meer driften hebben en daardoor misschien een minder goede keus om als eerste hond aan te schaffen. Zelf heb ik 2 mechelse herders, beide uit een werklijn.
Hondenvrienden.be Bijtgedrag Mechelse Herder.
Het duurde niet lang of ik had het gevoel dat een nieuwe pup het verdriet wel zou verzachten. Dus na goed overleg met men ouders en de liefde voor herdershonden opgegroeid met mechelse en duitse herder. wist ik een kruising tussen een mechelse en duitse herder te bemachtigen.

Contacteer ons