Meer resultaten voor mechelse herder duitse herder

mechelse herder duitse herder
Mechelse herder Wikipedia.
Chien de Berger Belge Belgische herder. FCI: Groep 1 Sectie 1 15. Groenendaeler, Laekense herder, Tervuerense herder. Lijst van hondenrassen. De Mechelse herder, ook mechelaar genoemd, is een van de variëteiten van de Belgische herders. Hij is naar de Belgische stad Mechelen vernoemd.
Koninklijke Nederlandse Politiehond Vereniging Noord-Brabant Duitse herders in de KNPV.
De honden die worden afgericht zijn voornamelijk Hollandse en Mechelse herders, gefokt op bloedlijn. Echter de Duitse herder, die een zeldzaamheid binnen dit zware programma is, heeft een inhaalslag gemaakt. In 2012 wisten 2 Duitse herders op het Nederlands Kampioenschap van de KNPV te Eindhoven beslag te leggen op podiumplaats 1 en 2.
Working Dog Kennel From Marrax Place.
Mijn eerste hond kreeg ik op mijn 13e verjaardag. Dit was een raszuivere Duitse Herder waarmee ik enkele jaren getraind heb bij de VDH en daar behaalde ik ook mijn eerste diploma's' mee. Op mijn 16e heb ik de overstap gemaakt naar het politieprogramma van de KNPV. Hier was ik al snel geïnteresseerd in de Mechelse Herder en na enkele kruising Mechelaars heb ik de overstap gemaakt naar de raszuivere Mechelse Herders.
Duitse en Mechelse Herders ter adoptie in Belgische asielen Berichten Facebook.
FB pagina: https//www.facebook.com/diereninnooddino/.: Duitse en Mechelse Herders ter adoptie in Belgische asielen heeft het bericht van Belgische asielhonden ter adoptie gedeeld. Belgische asielhonden ter adoptie heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album dierenasiel Ninove. Falco Duitse herder reu, wordt nog gecastreerd 6/12/2016.
Mechelse herder Hondenwoordenboek.nl.
Hoewel hij door zijn bruine vacht en zwarte masker vaak wordt verward met een kleine Duitse Herder, zijn Belgische herders echt een apart ras. Zijn geboorteland, België, is de thuisbasis van vier herdershonden die verschillen per kleur en vacht type. Genoemd naar de stad Mechelen, waar hij vandaan komt, is de Mechelaar de kortharige variant van de vier. Hij is een middelgrote hond met een beschermende persoonlijkheid en, onder andere, heeft bewezen bedreven in het politiewerk. De Mechelse herder heeft een hoog energie-niveau en heeft veel meer beweging en uitdaging nodig dan een eenvoudige wandeling door de woonwijk.
Africhtingsclub de Oostpoort.
Duitse herder, een hele lieve hond waar we al na 7 jaar afscheid van moesten nemen. Na een paar weken zonder hond stond er een advertentie in de Leeuwarder Courant dat in Haulerwijk een nestje lag, kruising Duitse / Mechelse herder, hier op een zondagmiddag heen.
Duitse herder, voors en tegens ect pagina 2 Overige dieren Bunnybunch Forums.
Geplaatst December 30, 2010. De langharige duitse herder is idd over het algemeen rustiger van karakter. Deze zul je ook minder in sporten zoals IPO zien. De werklijn Duitse herders hebben vaak een minder lage achterhand en zijn daardoor vaak ook medisch gezien sterker. Als je wil trainen met je hond en er veel mee bezig bent kun je een werklijn hond kiezen, maar houd er rekening mee dat ze over het algemeen meer driften hebben en daardoor misschien een minder goede keus om als eerste hond aan te schaffen. Zelf heb ik 2 mechelse herders, beide uit een werklijn.
Hoe oud wordt een hond? Medisch Centrum voor Dieren.
Hoe oud wordt een Duitse Herder? Duitse Herders, het op een na populairste ras in Nederland, worden gemiddeld 11 jaar. Ook Duitse Herders hebben vaak last van elleboog of heupdysplasie. Daarnaast komen huidproblemen als pyodermie en anale furunculose veel voor.

Contacteer ons