Meer resultaten voor mechelse herder of duitse herder

mechelse herder of duitse herder
350 Gratis RALFI teksten De Mechelse herder.
Mechelse herders zijn zeer geschikt om getraind te worden tot politie hond. Hij moet dan hele zware dingen doen zoals over hoge hekken springen en mannen in beschermde kleding omver werpen. Als je dan een Mechelse of Duitse herder op hem af stuurt dan maakt de man geen enkele kans.
Worden nu alle mechelaars massaal ingeslapen? Forum MARGA'S' DIERENHULP.
en het gaat om een hond.nergens staat er dat mechelse herders nu ook bij de groep gevaarlijk en agressief hoort. vind het eerlijk gezegd een nogal overhaaste conclusie van je om te schrijven worden nu alle mechelaars massaal ingeslapen. vind het toch niet niks hoorzes, kinderen en drie volwassen mensen gebeten worden. Lid Reacties: 2. Wednesday 02 February 2005, 1250.: die hond kwam uit een vreemd gezin. dit gezin had al eerder van dit soort actie's' gehad met hun hond. Lid Reacties: 2. Wednesday 02 February 2005, 1252.: ik heb zelf een duitse herder. zelf ben ik door een mechelaar gebeten en heb een tijdje geleden gezien hoe een mechelaar welke een politie hond is bijna een kind pakte. elke hond kan gevaarlijk zijn of het nou een tekkel, pekinees of rotweiler is.
Belgische Mechelse Herder Alles over hondenrassen.
In België werd in 1891 vastgesteld dat er vier soorten herdershonden waren, elk met een andere vacht maar verder consistent in uiterlijk. Eén, met een lange, zwarte jas, werd officieel bekend als de Groenendael in 1910 en leende de naam van de kennel die de zwarte honden sinds 1893 fokte. De fokker was Nicolas Rose, wiens basishonden Picard dUccle en Petite geproduceerde puppys waarvan de namen nog steeds worden gezien in stambomen van moderne Belgische herdershonden. De Belgische herdershonden werden begin 1900 gebruikt voor politiewerk in New York en Parijs. Toen de Eerste Wereldoorlog uitbrak, werden Belgische herdershonden dienstplichtig als wachtposten, boodschappers en trekhonden die machinegeweren trokken. Mensen die ze in actie zagen, herinnerden zich hen en werden na de oorlog populaire metgezellen. Alles over hondenrassen wordt positief beoordeeld! Belgische Mechelse Herder hondenras 4.89 / 5 276 votes.

Contacteer ons