Meer resultaten voor mechelse herder of duitse herder

mechelse herder of duitse herder
Worden nu alle mechelaars massaal ingeslapen? Forum MARGA'S' DIERENHULP.
en het gaat om een hond.nergens staat er dat mechelse herders nu ook bij de groep gevaarlijk en agressief hoort. vind het eerlijk gezegd een nogal overhaaste conclusie van je om te schrijven worden nu alle mechelaars massaal ingeslapen. vind het toch niet niks hoorzes, kinderen en drie volwassen mensen gebeten worden. Lid Reacties: 2. Wednesday 02 February 2005, 1250.: die hond kwam uit een vreemd gezin. dit gezin had al eerder van dit soort actie's' gehad met hun hond. Lid Reacties: 2. Wednesday 02 February 2005, 1252.: ik heb zelf een duitse herder. zelf ben ik door een mechelaar gebeten en heb een tijdje geleden gezien hoe een mechelaar welke een politie hond is bijna een kind pakte. elke hond kan gevaarlijk zijn of het nou een tekkel, pekinees of rotweiler is.
Mechelse herder Rassen Honden Hondenrassen.
De beharing moet altijd dicht zijn, goed aanliggend, van een goede textuur en samen met de wollige ondervacht een uitstekende beschutting vormen. Bij de Mechelse herders betekent zwart-gevlamd dat er haren zijn met zwarte uiteinden, waardoor de grondkleur wordt beschaduwd. Dit zwart is in ieder geval gevlamd en mag zich noch als grote platen, noch als echte strepen stroming vertonen. De Mechelse Herder is uitsluitend vaalros zwart-gevlamd fauve-charbonné, met zwart masker. Een weinig wit op de voorborst en de tenen wordt geduld. Goed ingeplant, minstens tot aan de sprong doch bij voorkeur verder reikend; in rust hangend gedragen en in actie meer opgeheven, doch niet hoger dan horizontaal gedragen, zonder ooit een haak of een afbuiging te vormen.
Puppyplaats.nl Mechelse Herder pups aangeboden.
Lieve puppies te koop. Deze 2 lieve puppies, reutjes, zoeken nog een nieuw thuis. Ze zijn nu 11 weken oud dus mogen meteen mee. Moeder is een duitse herder.en vader een kruising tussen hollandse en mechelse herder. Ze zijn geent, gechipt en ontwormd. Verder zijn het hele lieve, social. Deze 2 lieve puppies, reutjes, zoeken nog een nieuw thuis. Ze zijn nu 11 weken oud dus mogen m. Deze 2 lieve puppies, reutjes, zoeken nog een nieuw thuis. Ze zijn nu 11 weken oud dus mogen meteen mee. Moeder is een duitse herder.en vader een kruisin. 2 november 2019. 6 mooie mechelse herder pups. 6 mooie mechelse herder pups 4 reutjes en 2 teefjes Geboren op 17 september Zijn ingeënt, gechiptontwormt, en hebben een Europees paspoort. Moederhond is aanwezig en zeer waaks en leergierig. Vader hond is zichtbaar op de foto. Voor vragen of bij inte. 6 mooie mechelse herder pups 4 reutjes en 2 teefjes Geboren op 17 september Zijn ingeë. 6 mooie mechelse herder pups 4 reutjes en 2 teefjes Geboren op 17 september Zijn ingeënt, gechiptontwormt, en hebben een Europees paspoort. 30 oktober 2019.
Australische-herder.nl.
Ze zijn erg spontaan als ze worden beloond en willen het liefst de hele dag buiten zijn. Deze honden zijn moeilijk te paren omdat het mannetje een aparte leefstijl heeft, hij kan vaak geen zin hebben of niet opgewonden raken van het vrouwtje omdat zijn interesses ergens anders liggen. De Mechelse herder heeft verder een actief lichaam en beschikt over een lang en betrouwbaar uithoudingsvermogen. De Mechelse herder kan voor veel verschillende doeleindes gebruikt worden. De herder is geschikt voor bijvoorbeeld hulphond, familiehond, gezinshond en politiehond. Hij is erg spontaan en staat voor elk doeleind open zolang je hem maar voldoende kan trainen en opleiden. De Mechelse herder heeft veel aandacht en draagt veel geduld met zich mee. In België wordt ook 50% van de tijd de Mechelse herder gebruikt in plaats van de Duitse herder omdat ze allebei goed getraind kunnen worden ervoor.
Kruising Mechelse Herder en Duitse herder. Honden Niet-rashonden Marktplaats.nl.
Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser. Help en info. Terug Dieren en Toebehoren. Kruising Mechelse Herder en Duitse herder. Mechelse / Hollandse herder pups 11x. Blacky, kruising, pup, reu, 4 mnd oud. Trixi super lieve pup, echt een vriendinnetje voor het leven. Waakbordtjes Duitse-Hollandese-mechelse Herder 18 14 cm. Antiek en Kunst. Audio, Tv en Foto. Caravans en Kamperen. Cd's' en Dvd's.' Computers en Software. Contacten en Berichten. Diensten en Vakmensen. Dieren en Toebehoren. Doe-het-zelf en Verbouw. Fietsen en Brommers. Hobby en Vrije tijd.
Mechelse herder Honden Rasinformatie Omlet.
Curly coated retriever. Duitse spitz klein. Duitse staande hond draadhaar. Duitse staande korthaar. Duitse staande langhaar. Glen of imaalterriër. Griffon fauve de bretagne. Grote zwitserse sennenhond. Irish soft-coated wheaten terriër. Mastín del pirineo. Old english sheepdog. Vlaamse koehond bouvier. Welsh corgi cardigan. Welsh corgi pembroke. West highland terriër. Zwarte russische terriër. De mechelse herder werd in België als herdershond ontwikkeld. Pas in de late negentiende eeuw werd er serieus met dit ras gefokt. Hierbij was er aandacht voor hun intelligentie en behendigheid. Het ras werd met name gebruikt als waakhond en als herdershond voor vee en schapen. In de jaren 1950 werd deze hond vanwege zijn uitstekende eigenschappen als waakhond steeds vaker gebruikt binnen het leger en politie. Tegenwoordig is de mechelse herder de eerste keuze van politietroepen, zelfs vóór de duitse herder. De mechelse herder is een levendig, intelligent en trouw hondenras. Ze hebben een stevige training nodig maar zijn ontvankelijk en toegewijd aan hun rol. Omdat het bijzonder intelligente honden zijn hebben ze voldoende mentale en fysieke uitdaging en constante training nodig om te voorkomen dat ze zich gaan vervelen. Ze hebben een goed probleemoplossend vermogen en vinden de uitdaging van het leren van nieuwe taken leuk.
X Mechelse Herder KNPV kruising Mechelse Herder.
Zoals u heeft kunnen lezen, hebben stamboomhonden een grote invloed gehad op de hedendaagse Mechelse Herder in de KNPV. Zo ook de legendarische raszuivere Groenendaeler Andor v/d IJsselvloed van de heer Berkers. Andor was Kampioen PH-II van Nederland in 1977, 1979 en 1980 en zeer goed afgericht. Andor heeft in totaal 46 teven gedekt waaruit de zogenaamde Nero en Boedha lijnen voortkwamen, zwarte Mechelaars of je zou het kruising Groenendaelers kunnen noemen die voortreffelijk werk lieten zien.
Belgische herder Lees alles over dit hondenras zooplus.
Hoe omstreden het uiterlijk van de vacht ook was, met betrekking tot karakter, morfologie en bruikbaarheid waren de fokkers van de Belgische herder het met elkaar eens. Qua karakter en lichaamsbouw is het ras niet veranderd. Afscheiding van de Hollandse herder. De lichaamsbouw en het uiterlijk delen de Belgische herdershonden met de uit Nederland afkomstige Hollandse herder. Bij de Nederlandse collega, die ook als gestroomd type wordt toegelaten, wordt er geen onderscheid gemaakt tussen types. Als je naar het totaalplaatje kijkt zijn de herdershonden van de Benelux-landen identiek. Ze stammen allebei uit ongeveer dezelfde regio en werden pas na de scheiding van België als ander ras erkend. Fokkerij en gezondheid. Sinds er een rassenstandaard is mogen de verschillende types niet meer onderling gekruist worden. De fokkers concentreerden zich dus maar op een type: Mechelse herder, Laekense herder, Tervuerense herder of de groenendaeler. De eerstgenoemde is de meest voorkomende, maar toch behoort de Belgische herder in tegenstelling tot zijn Duitse soortgenoot tot een zeldzaam hondenras. Een geschikte fokker in de buurt vinden is daardoor niet makkelijk. Dit aspect heeft ook een positieve kant want doordat hij relatief zelden voorkomt is de Belgische herder een erg gezond hondenras.

Contacteer ons