Meer resultaten voor australische herder

australische herder
De Australian Shepherd Over geschiedenis, karakter en opvoeding.
Met de herdershond die uit Australië komt wordt dus gewoon een hond bedoeld die herderwerkzaamheden verrichte, niet de Australian Shepherd zoals wij hem kennen. Ergens halverwege de 19e eeuw maakten een aantal Australische veedrijvers de overtocht naar Amerika in de hoop daar werk te vinden en een deel van hen nam hun eigen herdershonden mee.
De Mini Aussie.
Ze zijn uitermate geschikt als huishond, mits je ze een consequente opvoeding, voldoende uitdaging en beweging geeft. De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen.
Australian Shepherd Hondenrassen Medpets.nl.
Andere rasnamen: Australische Herdershond. De vacht bestaat uit halflang, steil of licht gegolfd haar met een dichte ondervacht. De Australian Shepherd komt voor in de kleuren Blue Merle, Redmerle leverkleur, effen zwart of bruin, eventueel met tankleurige aftekeningen en wit.
Australian Shepherd Rashondenwijzer.
Erfelijke aandoeningen bij de Australian Shepherd. De Australian Shepherd is een herdershond met een grote drive om te bewegen. Hiertoe is hij echter niet altijd in staat vanwege gewrichtsaandoeningen als heupdysplasie en elleboogdysplasie, die bij dit ras worden gezien. De aandoeningen manifesteren zich vaak al op jonge leeftijd.
Ticolana's' Australian Shepherds.
Welcome at Ticolana's' Australian Shepherds. Australische herder kennel gelegen in de provincie Antwerpen. Veel plezier bij het bekijken van onze honden en al hun nieuwtjes en hartelijk dank voor uw bezoek. Contacteer ons gerust als u vragen hebt! Last update: 13 juni 2018.
Australian Shepherd Hondentrainingen.
Ze werden daar, met in hun bloed de verre voorvaderen van de Baskische en Spaanse herdershonden, gebruikt voor het drijven en hoeden van het vee. Begin 1900 werden Australische schapen geïmporteerd in Amerika en kwamen de little blue dogs met hun Baskische herders mee, zodat zij vanaf toen geassocieerd werden met Australië.
Het HondenForum Bekijk onderwerp Karakter Australische herder.
Het lijkt me in ieder geval verstandig om te kiezen voor een ervaren fokker die aan de hand van jullie situatie ook goed kan inschatten of het ras bij jullie past. Ik hoop dat je hier iets aan hebt, veel succes met het inwinnen van informatie Omhoog. Titel: Re: Karakter Australische herder.
Rasbeschrijving www.miniaussie.nl.
De Mini-Aussie kan net zoals de Shetland Sheepdog, Old English sheepdog, Duitse herder, Collie en de normale Australian shepherd het MRD1 gen mutatie dragen. Om hierachter te komen zal de hond hierop getest moeten worden. Honden die dit gemuteerde gen bezitten kunnen niet tegen bepaalde medicijnen.

Contacteer ons