Zoeken naar australische herder asiel

australische herder asiel
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Soort Katten 568. Konijnen en Knagers 248. Zoek in jouw buurt optioneel. Ras Geen voorkeur. Leeftijd Geen voorkeur. Jonger dan 1 jaar. 1 tot 3 jaar. 4 tot 8 jaar. 9 jaar of ouder. Soort Katten 568. Konijnen en Knagers 248. Zoek in jouw buurt optioneel. Ras Geen voorkeur. Kleine Jachthonden en spanielachtigen.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Openbare groep Herplaatsing bouvier, Australian shepherdbeauceronschipperkebriard, BE NL Facebook.
Gertie Hamers Cavalier heeft het bericht van Nederlandse asielhonden ter adoptie gedeeld. Nederlandse asielhonden ter adoptie heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album: dierenasiel De Crull. Rasgroep: Herders en veedrijvers. Kan bij andere honden: Ja. Kan bij KattenOnbekend.: Kan bij kleine kinderen: Nee.
Beschikbare Australian Shepherds.
Bedenk voor u reageert na over het volgende: Een aussie die in de herplaatsing komt heeft meestal een probleem opgedaan in de eerste opvoedingstijd. Dat uit zich vaak door sneppen, dominante of onzekerheidsagressie en is niet altijd even gemakkelijk om te buigen.
Ras informatie Australian Shepherd MaxLuna.
Bedankt voor jullie foto! Vul je postcode in om ook nog kans te maken op 250, voor een asiel in jouw buurt. Afronden en naar mijn profiel. Doe mee met de leukste zomerfoto van jouw hond of kat en win!
Vind australian shepherd in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Neukirchen Vluyn, DE. Australian Shepherd pups aangeboden. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. De pups hebben alle benodigde inentingen gehad. De ontwormingskuren hebben ze gehad. Meerdere keren volledig nagekeken door de dierenarts en hebben een goede verklaring gehad van de dierenarts en dat staat in het europees paspoort de pups zijn goed. Alphen aan den Rijn. Mooie australian shepherd dekreu gezocht! Ik ben op zoek naar een mooie lieve red tri of black tri australian shepherd voor onze lieve hond senna. Het is een hele lieve hond met een heel trouw karakter, dolgraag zouden wij een nestje van onze lieve hond willen voort zetten! Ze is een australian shepherd x border collie van 25, jaar oud. Gezocht: australian shepherd pup. Wij zijn opzoek naar een australian shepperd, onze voorkeur gaat uit naar een reu in de kleur blue merle of blue merle tan, maar een red tri of merle vinden we ook erg mooi en natuurlijk kijken we er naar of het karakter van de hond bij ons past.

Contacteer ons