Meer resultaten voor australische herder asiel

australische herder asiel
Openbare groep Herplaatsing bouvier, Australian shepherdbeauceronschipperkebriard, BE NL Facebook.
Gertie Hamers Cavalier heeft het bericht van Nederlandse asielhonden ter adoptie gedeeld. Nederlandse asielhonden ter adoptie heeft een nieuwe foto toegevoegd aan het album: dierenasiel De Crull. Rasgroep: Herders en veedrijvers. Kan bij andere honden: Ja. Kan bij KattenOnbekend.: Kan bij kleine kinderen: Nee.
Ik Zoek Baas Ikzoekbaas.
Sinds dat hij er is, is hij niet meer weg te denken uit ons gezin, we. Smudge Deze prachtige, lieve dame hebben wij geadopteerd uit het asiel in Gouda. Ze was terug gebracht omdat ze erg bang en schrikkerig was en dit niet klikte in het gezin. Numi Afgelopen januari hebben we Numi geadopteerd en hebben geen dag spijt gehad. Het schuwe, onzekere poesje is uitgegroeid door een ondernemende en ondeugende poes. Ze geniet volop v het stoeien. Pumba Pumba heeft 10 jaar bij ons mogen zijn, hij is 20 jaar geworden. Pumba Pumba heeft 10 jaar bij ons mogen zijn, hij is 20 jaar geworden. Pumba Pumba heeft 10 jaar bij ons mogen zijn, hij is 20 jaar geworden. Boaz Deze grote vriendelijke reus is sinds januari dit jaar mijn nieuwe beste vriend! Hij is enorm lief en doet het zo onwijs goed! Blij dat ik hem zijn nieuwe en. Tips voor de baas. Meet Your Match. Konijnen en Knagers. Maak gratis een account aan en ontvang een melding zodra er een nieuw dier voldoet aan jouw zoekcriteria Account aanmaken Inloggen.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Stichting Dierenasiels en Internet.
Vind australian shepherd in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Neukirchen Vluyn, DE. Australian Shepherd pups aangeboden. De pups te koop mogen het nestje onmiddellijk verlaten. De pups hebben alle benodigde inentingen gehad. De ontwormingskuren hebben ze gehad. Meerdere keren volledig nagekeken door de dierenarts en hebben een goede verklaring gehad van de dierenarts en dat staat in het europees paspoort de pups zijn goed. Alphen aan den Rijn. Mooie australian shepherd dekreu gezocht! Ik ben op zoek naar een mooie lieve red tri of black tri australian shepherd voor onze lieve hond senna. Het is een hele lieve hond met een heel trouw karakter, dolgraag zouden wij een nestje van onze lieve hond willen voort zetten! Ze is een australian shepherd x border collie van 25, jaar oud. Gezocht: australian shepherd pup. Wij zijn opzoek naar een australian shepperd, onze voorkeur gaat uit naar een reu in de kleur blue merle of blue merle tan, maar een red tri of merle vinden we ook erg mooi en natuurlijk kijken we er naar of het karakter van de hond bij ons past.
Beschikbare Australian Shepherds.
Bedenk voor u reageert na over het volgende: Een aussie die in de herplaatsing komt heeft meestal een probleem opgedaan in de eerste opvoedingstijd. Dat uit zich vaak door sneppen, dominante of onzekerheidsagressie en is niet altijd even gemakkelijk om te buigen.
Ras informatie Australian Shepherd MaxLuna.
Bedankt voor jullie foto! Vul je postcode in om ook nog kans te maken op 250, voor een asiel in jouw buurt. Afronden en naar mijn profiel. Doe mee met de leukste zomerfoto van jouw hond of kat en win!
ASCN Australian Shepherd Club Nederland.
De Australian Shepherd Club Nederland organiseert samen met de Dutch Welsh Corgi Association op zaterdagmiddag 25 januari 2020 een zeer interessante lezing over ED, HD en rugproblematiek waarbij onder andere nader zal worden ingegaan op. Voorlichtingsdag Bezint eer ge begint, ik wil een Aussie! de maatregelen vanuit de regering m.b.t. Ik wil een Aussie! Een opmerking die regelmatig voorbij komt. Maar daarna begint het pas echt en komen de vragen. Past een Aussie wel bij mij/ons? Waar komt de pup vandaan?

Contacteer ons