Meer resultaten voor australische herder te koop

australische herder te koop
Australian Shepherd.
Miniature American/Australian Shepherd. paarden te koop. Heeft u interesse in een pup, kan je dan even wat over jezelf te vertellen, zoals heb je kinderen, welke leeftijd, heb je een tuin, doe je aan hondensport, heb je ervaring met honden zo ja welk ras.
Australian Shepherd kennels in Nederland.
Kleinschalige hobbyfokker van Australian Shepherds gelegen in het midden van het land, tussen Breda, Utrecht en Rotterdam. Hondenfokker Meer info. Cijnshofstraat 3550 Heusden-Zolder. Wij plannen ongeveer 1 keer per jaar een nestje met onze Australische Herders. Hondenfokker Meer info. Sheltales Australian Shepherds.
Vind australianshepherd in Honden Herdershonden en Veedrijvers op Marktplaats.nl.
Witgoed en Apparatuur. Veilig en Succesvol. Help en Info. Voorwaarden en Privacybeleid. Marktplaats in het buitenland. Marktplaats is niet aansprakelijk voor gevolgschade die voortkomt uit het gebruik van deze site, dan wel uit fouten of ontbrekende functionaliteiten op deze site.
Kennel Evulons.
Pomeranian pupjes direct beschikbaar. Australian Shepherd Pupjes of verwacht. Australian Shepherd Fotoalbum. Kennel Evulons heeft regelmatig nestjes, in huiselijke kring opgevoed van volledig geteste ouderdieren. Voor meer info graag bellen 06-29141443 of mailen salders@ziggo.nl Of kijk even bij beschikbare pupjes.
Australische Australian Fokker Herders Shepherd, van Boechout Dolci Australian Australische Angeli, Shepherds. herder australian Dolci shepherds, Angeli. australische herder, australische herders, berger australien, bergers australien, pup, puppy, pups, p
Ondertussen ben ik mij meer en meer gaan specialiseren in de Australische Herder, het ontstaan ervan en de roots opgezocht. Daardoor heb ik de gelegenheid gehad om met verscheidene Aussie Fokkers te praten en bezoeken te brengen aan hun kennels en zo mij verder te informeren om uiteindelijk de beste bloedlijnen te bekomen en de Australische Herder te fokken die het dichtst bij de oorsprong ligt en ook nog eens van de Famous" Australische Herder kennels van Amerika komen waar het allemaal is begonnen.
Australian Australian Shepherd Shepherd fokkers fokkers Honden Honden Page. Page.
Wij zoeken zorgvuldig naar een passende reu voor onze teven Ons streven is te fokken van leuke en lieve, sociale en gezonde honden. Wij zijn lid van de rasvereniging ASCN Australian Shepherd Club Nederland en ASCB Australian Shepherd Club Belgiƫ en de NTC Nederlandse Teckel Club en de Belgische Teckelclub. Voor informatie of het maken van een afspraak kan u altijd bellen of mailen naar ons.: Bekijk de fokker vermelding van Some Kind of Dreams Jess's.'
Home. Home. ASCN Australian Shepherd Club Nederland.
Sport en speldag. In samenwerking met de Utrechtse Rashonden Vereniging URV organiseert de ASCN op 26 mei een sport en speldag voor zowel leden als niet leden van beide verenigingen.De workshops zijn leuk om aan een nieuwe sport te snuffelen, maar ook als je in een sport tegen een. Ontworpen door Elegant Themes Ondersteund door WordPress. Australian Shepherd Club Nederland. De Rasvereniging voor de Australian Shepherd Club in Nederland.

Contacteer ons