Resultaten voor mini australische herder

mini australische herder
mini australische shepherd HondenForum.
mini australische shepherd. HondenForum Archief mini australische shepherd. 06 oktober 2011 om 1628: wijzigen. hallo ik ben idoia en ik wil meer te weten komen over het ras mini australische shepherd. kunnen jullie mij zeggen wat voor type karakter, manier van doenonstaan, is?
Mini Australische Herdershond Stock Afbeelding Afbeelding bestaande uit aandacht, haired: 17539675.
De hogere mini Australische herdershond zit op grasrijk vuil Glimlachende Mini Australische Herder Gibson Australian Shepherd-het stellen op een steenmuur Een mini Australische Herder tijdens een gang in het park Miniatuur Amerikaanse vroeger Australiër Herder bij de Proef van de Hondbehendigheid Jonge Australische herdershond En Mini Australian Shepherd die, die 1 éénjarige bevinden zich hijgen, ISO.
Meer dan 100 gratis afbeeldingen van Australische Herder en Hond Pixabay.
15 26 3. Hond Australische Herder. 15 28 0. Hond Australische Herder. 16 12 12. 16 20 1. Australische Herder Mini. 12 23 0. Cute Dierlijke Portret. 12 20 3. Australische Herder Mini. 9 16 1. Australische Herder Hond. 8 8 7.
De Australian Shepherd Over geschiedenis, karakter en opvoeding.
De geschiedenis van het ontstaan van de Aussie loopt parallel aan die van de Spaanse Merino schapen. Ja, je leest het goed, een hond en een schaap en hoe het allemaal begon. Rond 1500 koloniseerde Spanje Amerika en introduceerde in dit nieuwe land 2 soorten schapen, waaronder de Merinos. Deze schapen bleken in staat te zijn in hun nieuwe omgeving te overleven en zich te vermeerderen, en dienden onder andere als vlees. Hun wol werd gebruikt om kleding van te maken. De honden die met deze schapen en hun herders meekwamen, bleken onder alle omstandigheden te kunnen functioneren en waren harde, ruwe honden. Al in hun thuisland Spanje waren ze gewend om elke lente met een herder en een grote kudde schapen soms wel 1000 schapen per kudde de bergen in te trekken, om aan het einde van de herfst naar Andalusië te trekken en daar te overwinteren. Kleinere honden dreven het vee en grotere honden Mastinos verdedigden de kudde.
De mini aussie www.myluckyheart.be.
De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de australische veedrijvershonden, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. De meningen verschillen als het gaat om de historie van de Mini-Aussie. Sommigen beweren dat het ras ontstaan is toen Doris Cordova probeerde om een nieuw ras te fokken. Haar hond Cordova's' Spike wordt veelal gezien als de oorsprong van de Mini-Aussie. Het is niet eens bekend of hij van oorsprong van het ras Australian Shepherd was. Een fokprogramma werd in 1968 opgezet waarbij gefokt werd met kleine Australian Shepherds. Deze fokkers streefden ernaar om een precieze kopie te maken van de Australian Shepherd, maar dan een kleiner formaat en zonder het karakter te veranderen. Zij beschouwden de Mini-Aussie alleen als een kleinere variant van de Australian Shepherd. Echter, de Australian Shepherd Club of America en de American Kennel Club tolereerden deze variatie in grootte niet en ziet de Mini-Aussie als een apart ras! Daardoor zijn er ook verschillende stamboeken en verschillende benamingen nl miniature american shepherd AKC. en miniature australian shepherd MASCA. in Belgie is de" mini" versie nog niet erkend.
Australian Shepherd Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De vacht is er in vier geaccepteerde kleuren: zwart, blauw merle, rood, en rood merle. Een verscheidenheid van witte en bruine aftekeningen kunnen voorkomen op het gezicht, borst, voorkant en achter poten. Trainen en opvoeden. Australian Shepherds zijn makkelijk te trainen. Ze profiteren van vroege socialisatie en een basis aan gehoorzaamheid. Het is belangrijk dat zij weten wie de baas is anders zullen ze proberen om controle over te nemen. De Australian Shepherd heeft een vaste, eerlijke, consistente en effectieve baas nodig. Hun hoge intelligentie en scherp leervermogen maakt herhalende training saai voor ze. Activiteit en bewegen. De Australian Shepherd vraagt om een buitensporige hoeveelheid beweging. Een simpele wandeling is niet voldoende.Ze zijn op hun best wanneer ze een groot deel uitmaken van de familie en als ze mogen werken voor de baas. Australian Shepherds worden niet aanbevolen voor wonen in een appartement. Rasgroep: Herdershonden en Veedrijvers. Leeftijd: 12 13 jaar.
Dutch Miniature Australian Shepherd Lunaya Aussies Startpagina Facebook.
Mini American / Australian Shepherd. Pretty Colours of Sea Miniature American Shepherds. Australian Shepherd Club Nederland ASCN. Australian Shepherd Kennel Yarrindi." My lucky heart mini australian/american shepherds. Sport en recreatie. Nova Scotia Duck Tolling Retriever Club Nederland. Mathola Miniature Australian Shepherd.
60 Top Australian Shepherd fotos en beelden Getty Images.
Bevat resultaten die beschikbaar zijn met uw selectedAgreement pakket. Bevat resultaten die niet beschikbaar zijn met uw pakketten. Bevat resultaten die beschikbaar zijn met uw geselecteerde pakketten. Recent bekeken beelden. 2.836 Australian Shepherd stockfoto's' en beelden. Exclusief gebruik inbegrepen. Alleen voor redactioneel gebruik.

Contacteer ons