Op zoek naar mini australische herder?

mini australische herder
mini australische shepherd HondenForum.
mini australische shepherd. HondenForum Archief mini australische shepherd. 06 oktober 2011 om 1628: wijzigen. hallo ik ben idoia en ik wil meer te weten komen over het ras mini australische shepherd. kunnen jullie mij zeggen wat voor type karakter, manier van doenonstaan, is?
Mini Australische Herdershond Stock Afbeelding Afbeelding bestaande uit aandacht, haired: 17539675.
De hogere mini Australische herdershond zit op grasrijk vuil Glimlachende Mini Australische Herder Gibson Australian Shepherd-het stellen op een steenmuur Een mini Australische Herder tijdens een gang in het park Miniatuur Amerikaanse vroeger Australiër Herder bij de Proef van de Hondbehendigheid Jonge Australische herdershond En Mini Australian Shepherd die, die 1 éénjarige bevinden zich hijgen, ISO Het miniatuur Australische Wijfje van Herdersamerican shepherd puppy.
Meer dan 100 gratis afbeeldingen van Australische Herder en Hond Pixabay.
Hond Australische Herder. 35 27 11. Hond Water De Natuur. 0 0 0. Hond Australische Herder. 15 31 0. Hond Australische Herder. 28 14 15. Australische Herder Hond. 16 10 8. 16 20 1. Australische Herder Mini. 16 12 12.
De Australian Shepherd Over geschiedenis, karakter en opvoeding.
De geschiedenis van het ontstaan van de Aussie loopt parallel aan die van de Spaanse Merino schapen. Ja, je leest het goed, een hond en een schaap en hoe het allemaal begon. Rond 1500 koloniseerde Spanje Amerika en introduceerde in dit nieuwe land 2 soorten schapen, waaronder de Merinos. Deze schapen bleken in staat te zijn in hun nieuwe omgeving te overleven en zich te vermeerderen, en dienden onder andere als vlees. Hun wol werd gebruikt om kleding van te maken. De honden die met deze schapen en hun herders meekwamen, bleken onder alle omstandigheden te kunnen functioneren en waren harde, ruwe honden. Al in hun thuisland Spanje waren ze gewend om elke lente met een herder en een grote kudde schapen soms wel 1000 schapen per kudde de bergen in te trekken, om aan het einde van de herfst naar Andalusië te trekken en daar te overwinteren. Kleinere honden dreven het vee en grotere honden Mastinos verdedigden de kudde.
De mini aussie www.myluckyheart.be.
My Lucky Heart. mini australian/american shepherds. De mini aussie. De mini aussie. de mini aussie ofwel de miniature australian schepherd is een hondje dat eigenlijk de oorsprong heeft in Amerika De oorsprong ligt in Noord-Amerika, waar fokkers Europese en Australische honden kruisten. Tegelijkertijd werden vanuit Europa merinoschapen eerst naar Australië en later naar de VS geëxporteerd. De herders kregen dus de verwarrende naam Australian shepherd door de schapen. De opvatting dat dit ras, net als de australische veedrijvershonden, is ontstaan uit een kruising met een dingo is, is fout. De meningen verschillen als het gaat om de historie van de Mini-Aussie. Sommigen beweren dat het ras ontstaan is toen Doris Cordova probeerde om een nieuw ras te fokken.
Australian Shepherd Karakter, opvoeden, gedrag en meer op Startpunthonden.
De vacht is er in vier geaccepteerde kleuren: zwart, blauw merle, rood, en rood merle. Een verscheidenheid van witte en bruine aftekeningen kunnen voorkomen op het gezicht, borst, voorkant en achter poten. Trainen en opvoeden. Australian Shepherds zijn makkelijk te trainen. Ze profiteren van vroege socialisatie en een basis aan gehoorzaamheid. Het is belangrijk dat zij weten wie de baas is anders zullen ze proberen om controle over te nemen. De Australian Shepherd heeft een vaste, eerlijke, consistente en effectieve baas nodig. Hun hoge intelligentie en scherp leervermogen maakt herhalende training saai voor ze. Activiteit en bewegen. De Australian Shepherd vraagt om een buitensporige hoeveelheid beweging. Een simpele wandeling is niet voldoende.Ze zijn op hun best wanneer ze een groot deel uitmaken van de familie en als ze mogen werken voor de baas. Australian Shepherds worden niet aanbevolen voor wonen in een appartement. Rasgroep: Herdershonden en Veedrijvers. Leeftijd: 12 13 jaar.
Dutch Miniature Australian Shepherd Lunaya Aussies Startpagina Facebook.
Vanmiddag even wat kleine oefeningetjes gedaan met de pups apart. Als je nog niet beter genoeg bent om met ze te gaan wandelen, dan binnen maar wat doen. Daarna niks zo lekker als in mn armen even bijkomen. Dutch Miniature Australian Shepherd Lunaya Aussies heeft een bericht gedeeld.
60 Top Australian Shepherd fotos en beelden Getty Images.
Selecteer alle beelden op deze pagina. Bevat resultaten die beschikbaar zijn met het geselecteerde pakket: Bevat resultaten die beschikbaar zijn met de geselecteerde pakketten: Bevat resultaten die niet beschikbaar zijn met uw pakket. Bevat resultaten die niet beschikbaar zijn met uw pakketten. 2.833 Australian Shepherd stockfoto's' en beelden.

Contacteer ons