Op zoek naar puppy australische herder?

puppy australische herder
Pup en herplaatsers te koop Australian Shepherd Startpunthonden.
Australian Shepherd, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Australian Shepherd. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond?
Australian shepherd pup? HondenForum.
Trainen wat vaak 10 euro per les kost en ook nog dierenarts kosten. Als je dit te duur vind kan je beter een kleine hond nemen. Eet minder, heeft kleinere spullen nodig die goedkoper zijn. En als je geen werkhond neemt hoef je ook niet wekelijks 15 jaar lang op training. 13 april 2008 om 0836.: We denken er aan een aussie te nemen om onze duitse herder op te volgen. We hebben echter ook paarden die in dezelfde afgesloten tuin lopen als de hond en we zijn bang dat een aussie deze instinctief bij elkaar gaat drijven. Heeft er iemand ervaring met aussies die samen met paarden, koeien, schapen. 14 april 2008 om 1708: wijzigen. Dat hoeft niet persé, dat kan je gewoon verbieden. En bovendien heeft niet iedere aussie werklust om te drijven. Wij hebben schapen en paarden. Als je hond nog pup is moet je wel er om denken dat de paarden de pup niet schoppen.
Ik wil een Australian Shepherd! Cookie's' Fortune.
Misschien heb ik voortzo nog wat meer inspiratie en worden het er wat meer. In ieder geval hoop ik hiermee enigszins over te brengen hoe ongelooflijk niet eenvoudig het opvoeden van een Australian Shepherd kan zijn. Weet waar je aan begint. Mijn eerste Aussie. Wandelen met Ace. Leave a Reply Cancel reply. You must be logged in to post a comment. Abby Ace ASCN Aussiewandeling Bezoek Canicross Clubmatch Cookie Dekking Depp Dikke buik Dogdance eerste Eten Feest Filmpje foto's' Guinness Hondengedrag Hondenshow Kate KCM Kippen Kippetje Laatste Lezing Nest nieuw Nieuws Opgroeien PuppieCam PuppieMobiel Puppies Sally Scan Socialiseren Speuren Stad Terroraussie Verjaardag Voetbal Voorstellen Wandelen Winner Workshop. Alle foto's' op deze website zijn gelicenseerd onder een Creative Commons Naamsvermelding-NietCommercieel-GeenAfgeleideWerken 3.0 Unported licentie. Annie's' Heilzame Kruiden. Aussie Rescue Fund. Jumping Jack Flash. Norah, een mini Aussie.
Pup informatie Australian Shepherd Club Nederland.
Vereniginsfokreglement ASCN en fokbeleid Raad van Beheer. De Australian Shepherd Club Nederland is onderdeel van de officiële kynologie, de Raad van Beheer op Kynologisch gebied in Nederland. De ASCN denkt actief mee met het centrale fokbeleid dat door de Raad van Beheer wordt ontwikkeld zodat er gekomen kan worden tot een duurzaam fokbeleid: Fokbeleid Raad van Beheer.
Puppyplaats.nl Australian pups aangeboden.
Australische herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Australische herder pups te koop van eigen fok. Beide ouders zijn aanwezig. Onze uitzonderlijk mooie australische herder dekreu staat ook ter beschikking o. 2 september 2019. Australian cattle dog ACD pups blue heeler.
Australische herder Alles over hondenrassen.
De beste manier om de Australische herder samen met kinderen en andere huisdieren te helpen is door hem vanaf jonge leeftijd mee op te voeden. Koop nooit een puppy van een onverantwoordelijke fokker, puppymolen of dierenwinkel om een gezonde hond te krijgen.
Even voorstellen. www.australian-shepherds.nl.
Wat een geweldig span, altijd blij, actief en zo verschrikkelijk aanhankelijk en lief! Toen Ayla 2 werd begon het te kriebelen; zouden we het weer doen; een nestje? Jawel hoor we gaan er voor! Ons eerste nestje Aussies is in augustus 2016 geboren. 2 Black tri teefjes, waarvan Ayla's' Black Jewel v.h. Esdorp" bij ons is gebleven. Wij zijn dus in het gelukkige en trotse bezit van 3 prachtige Australian Shepherds: Ayla, Yindi en Jewel. Wat een rijkdom! Af en toe fokken wij een nestje volgens de regels van de Raad van Beheer en de rasvereniging A.S.A. Onze honden wonen bij ons in huis. Pups worden in huiselijke kring geboren en groot gebracht. Ze groeien op in ons drukke gezin, met onze andere honden en poezen. Onze honden zijn allemaal DNA getest; MDR1 vrij en tevens getest op: HDED/OCD, en hebben een ECVO-oogonderzoek o.a. HSF4/CE A/PRA gehad en zijn helemaal vrij bevonden van deze gebreken. Voor vragen kunt u altijd bij ons terecht op telefoonnummer: 0644677697; ik sta u graag te woord. Veel plezier op onze website! Groote Woordstraat 6. Yindi als pup.
Australische Herder Hoeve Hoogland.
Bel ons op 047 497 66 81 Australische Herder. Zeer intelligent, slimme en leergierige honden. Ze zijn waaks en alert, maar blaffen alleen als er onraad is. Ze hechten zich sterk aan baas en gezin en tijdens het werk zijn ze gehard en onvermoeibaar. Met kinderen gaan ze in het algemeen goed overweg. De schofthoogte van reuen ligt tussen de 50 en de 58 cm, voor teven 45cm tot 53 cm. Dit ras komt voor in de kleuren: bleu merle, red merle, effen zwart of bruin, met of zonder witte aftekening. Australische Herder kopen? Regelmatig hebben we nieuwe australische herder nestjes te koop.

Contacteer ons