Op zoek naar puppy australische herder?

puppy australische herder
Openbare groep NL/BE Aussie pups zoeken Facebook.
Ik ben op zoek naar een Australische Herder pup. Het liefst in december/januari of eventueel later. Maar aangezien ik een beetje door de bomen het bos niet meer zie. Waar kan ik het beste op zoek gaan naar een fokker of zoiets? Wie heeft er tips of ervaringen? Er is een lichte voorkeur voor Blue Merle, maar als het klikt met de pup dan maakt de kleur echt niets uit! Dankjewel voor de toelating., Wij hebben gelijk een vraagje. Wij zijn een gezin van 3 en Luci onze kat. Wij zijn fanatieke buiten mensen en zijn opzoek naar een Australian Shepherd pup. Alvast enorm bedankt. Debby Michielsen heeft een evenement gedeeld. Za, 5 okt. Nationale clubmatch ASCB show. Kiefhoekstraat, 3941 Hechtel-Eksel, België. Jill Foreman heeft een document bewerkt. Fokkers in Belgie / Eleveurs de Belgique.
132 beste afbeeldingen van mini aussie Honden, Australische herder en Dieren.
Australian Shepherd: Alles over deze unieke werkhond Hondnl.nl.
7 Conclusie: een ras om van te houden. 8 Videos van Australian Shepherds. 9 Beginnen met trainen. 10 Heb je nog vragen of opmerkingen? De Australian Shepherd komt niet uit Australië! Je zou denken dat een Australische herder ook daadwerkelijk uit Australië komt.
Australian Shepherd kennels in Nederland Doggo.nl.
Belgenhoek 13 5985 NJ Grashoek. Hondenfokker Meer info. Cijnshofstraat 3550 Heusden-Zolder. Wij plannen ongeveer 1 keer per jaar een nestje met onze Australische Herders. Hondenfokker Meer info. Sheltales Australian Shepherds. 8925 HC Leeuwarden. Kleinschalige Australian Shepherd en Shetland Sheepdog kennel.
Pups De website van justtooclever!
Dan komt per pup entingen, in extreme gevallen: eventueel keizersnede, verlies van de moederhond, bijvoeding van de pups dan worden de uren die men steekt in het opvoeden en socialiseren van een nestje pups nog niet meegeteld en wat als de moeder dood gaat en de pups met de hand gevoed moeten worden, kunt u daar de tijd en het geduld en het geld voorop brengen?
Australian Shepherd.
Aussies zijn sterk gericht op het gezin waar ze in leven. Aussies zijn gevoelig en kunnen niet altijd tegen druk en opwinding. Aussies zijn gereserveerd en niet vanzelfsprekend vriendelijke tegen anderen. Aussies werken met veel drift en eigen initiatief. Aussies moeten een uitlaatklep hebben om hun energie kwijt te kunnen. Aussies zijn sterk, qua lichaamskracht als uithoudingsvermogen. Aussies zijn laat volwassen en in gedrag uitgekristalliseerd. Aussies hebben een sterk herdersinstinct wat kan ontaarden in najagen. Aussies hebben een uitdaging nodig als ze dat niet krijgen bedenken ze zelf wel iets en dat kunnen dingen zijn waar je als baas niet blij mee bent. Tekst van de site van Judith Lissenberg/scooterandfriends. Dit is op de site geplaatst omdat een aussie meer is dan enkel en alleen een mooi velletje. Realiseer dat u veel met de hond doen moet. Wij plaatsen pups enkel en alleen als hij/zij in uw leefomstandigheden past.
Pup en herplaatsers te koop Australian Shepherd Startpunthonden.
Australian Shepherd, pup en of herplaatser te koop. Momenteel worden er nog geen pups of herplaatsers aangeboden van de Australian Shepherd. Ben je een fokker en wil je graag je pups hier vermeld hebben? Registreer je dan en plaats gratis en onbeperkt je advertenties. Ben je particulier en zoek je vanwege omstandigheden een nieuw huis voor je hond?
De Australian Shepherd Over geschiedenis, karakter en opvoeding.
Het is aannemelijk dat al deze honden in de loop der tijd met elkaar gekruist zijn en dus allemaal aan de wieg stonden van de herdershond die uit Australië kwam. Met de herdershond die uit Australië komt wordt dus gewoon een hond bedoeld die herderwerkzaamheden verrichte, niet de Australian Shepherd zoals wij hem kennen. Ergens halverwege de 19e eeuw maakten een aantal Australische veedrijvers de overtocht naar Amerika in de hoop daar werk te vinden en een deel van hen nam hun eigen herdershonden mee.

Contacteer ons